A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Szép reggelt mindenkinek!
    Otthon 6 körül letoltam a nehezebb meccseket Lazioval, bár ne tettem volna. A Milan, Roma, Fio elleni meccsek egymás után nehéz diónak bizonyultam, mind3 ellen kikaptam, ráadásul a góllövéssel is akadtak gondok, Seleznyov és Felipe lesérült, szezonvéget nélkülük kell letolnom. Úgy néz ki csak nagyon gyenge vagyok még nagyok ellen. Rossz forma tovább kísértett, Atalanta ellen is csak egy soványka 1-1 jött össze. Végjáték ritka érdekesen fog alakulni, mert én letudtam minden nagycsapat elleni meccset, utolsó 3 meccsem viszonylag könnyű lenne ha nem lennék csapnivaló formában. A sorozatos vereségeim miatt lecsúsztam a 8. helyre, 7. hely valószínűleg elég lesz az Uefa-kupára, de direkt nem figyelem hogy áll az Olasz-kupa, és harcolok a 6., garantált Uefa-s helyezésért. 7. helyen Napoli áll, előttem 3 ponttal, a 3 meccsből 1 meccse lesz Roma ellen, 6. helyen Udinese áll, előttem 6 ponttal, 3 meccsből 1 meccs lesz Roma, 1 Milan ellen :) Magyarul ha a maradék 3 meccs papírformának megfelelően alakul akkor pontegyenlőség lesz a 3 csapat között :)