A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na akkor tartanék egy beszámolót a karrieremről.
Választásom az AC Parma csapatára esett tekintve, hogy könnyen fellehet vele jutni a Serie A- ba. Most nem akartam egy kiesőjelölt csapattal indítani mert arar ott volt a francia 3. osztályból a paris fc amit sajnos abba kellett hagynom.
naszóval elég meglepő volt hogy több elég jó játékosnak birtokolta 50%-t az AC Parma.
(ezt nem tudtam, mivel nem vagyok otthon a Serie B-ben. )
1. igazán jó vételem Paloschi volt akinek a másik 50 %-át vettem meg a Milan-tól rongyos 525K euróért. meglepett a dolog, ráadásul igen kötődik a Parma-hoz a PAloschi gyerek. majd később kiderül , miért fontos.
jöjjenek akkor a 2008/09-es igazolások.
Magnus Troest. ő nagy vétel volt a Genoa-ból. alap védőnek vettem és be is vállt. kirobbanthatatlan.
Ljungberg -et azért vettem , mert akartam egy tapasztalt viszonylag jó értékekkel rendelkező olcsó egyént. hát jött is. igaz nagyon idegesítő volt hogy a 08/09-es szezon alatt mindösszesen 13 meccsen tudott játszani és akkor sem volt mindig kezdő ugyanis folyamatosan sérült volt. volt hogy fegyógyult. megvártam míg 90%-os fizikai erőnlétet elérje. bettettem csereként 2. féldőben, lesérült újra. ezt 3x , 4x eljátszotta velem.
Kirm: ajánlani tudom. remek balszéső lett nálam.
a szezon összevetve tetszett. bár sokallom a vereségeket. ugyanis mivel viszonylag felbontottam a csapatösszhangot. ( a játék kihasználja ezeket a helyezeteket) merthogy folyamatosan szarul játszott a csapat . amíg összeszoktak az eltartott kb januárig. eddig voltak a döntetlenek, vereségek, unalmas 1-0-s győzelmek nagyrésze.
szezon második felére rendesen összeszedték magukat. riválisokat vertem.
Eredmény:
nagy reménnyel vágok neki a 2009/2010-es szezonnal máscsak azért is mert meglepően jól tudtam igazolni.
nyáron már megbánta a Milan hogy elengedte bagóért Paloschi-t (aki egyébként első szezonban már alapember lett mivel Lucarelli egy low - volt góllövés szinten. Paloschi házigólkirály lett. szóval Milan már a nyár elején megtorpedózott egy 14 milliós + kövi eladás záradékkal... egyből elutasítottam ,merrt tudtam , hogy több van a srácban.
utána jött a Roma aki már 20 milliót adott. ekkor kedztem gondolkozni de elutasítottam még. majd Paloschi kijelentette, hogy nem akar sehova menni ő a Parma-ban akarja folytatni. ígyhát kapta is a hosszabbítási szerződést. aláírta . mindenki boldog.
utolsó nagy összeget a Tottenham ajánlotta érte ami 24 millió euró + záradéok volt. ezt is elutasítottam.
röviden még annyit az igazolásokról, hogy megtudtam szerezni Mata-t a valencia-ból akinek az kiv. ára 1,7 millió euró volt !!! elégedetlen volt. megvettem. sokat sem kért . aláírt. másik szenzáció Pablo Piatti. valamint Opare akit már előző évben is kinéztem csak akkro még Serie B-ben EU-n kívülit nem igazolhattam.
Igazolások 2009/10
és a Keret.
Serie A-ban két meccsem volt.
Atalanta ellen idegenben 2-2 Paloschi dupla
Majd Udinese ellen otthon 1-0 Paloschi tizigól a 85. percben. nagy meccs volt.
ennyi lettem volna. cél: végig vinni amíg lehet szal BL győzelem + címvédés stb. nem kívánom klubot váltani.