A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Legend Killer
    szoktátok mondani, hogy néha nagyon geci tud lenni a FM a kiscsapatok elleni meccseken... bemakkol, meg minden szar. eddig legyintettem :D... most felbaszta agyam :@ :D.
    én vok az összes élcsapattal :D.
    Tehát én irányítom Manchester Unitedet, Chelseat, Arsenalt, Liverpoolt, Real Madridot, Barcelonát, AC Milant, AS Romát, Juventust, Intert :DD... és még Newcastlet is betettem csak úgy :). Nagyon jól eltok szórakozni és élvezem a géjmet. november hónapban járok.

de mossssttt ez a fordulóóóó :@@@@@@@@@@.

mondom az eredményeket :D. beszéljenek azok, ne én :D.

Athletic Bilbao - Barcelona: 1-1 = itt sztem nyerni kellett volna.
    Manchester City - Manchester United: 2-0 = MU-el bajnokság kezdete óta veretlenek vagyunk! 11 forduló volt meg eddig asszem, nem kaptam ki senkitől! Erre a kruva City vág kettőt nyer!Noname playák lőtték a gólokat, miez, ha nem a géjm ökörsége? :D Miért pont Citytől kéne kikapni? :D
    Arsenal - Portsmouth: 0-0 = asstem ez az Arsenalnak hozható lett volna simán, mégis döntetlen.
    Reading - Liverpool: 3-0!!!!!! GYALÁZAT!!!!! El nem hiszem! Mégis meddig megy el ez a rohadt géjm, hogy megállítson? Legközelebbb1mucsa falvai csapattal ver el? :D Ááááá! :'( Lekellett volna mosnom a Readinget, erre tessék... pffff.
    Chelsea - West Ham: 0-0 = Itt is, ha másképp nem, de 1-0-s győzelmet kellett volna aratnom, főleg, h hazai pálya... de neeeeeeem!

:'(

Siena - AC Milan: 1-1 = AC Milan magasabban jobb csapat, mint a Siena, kötelező győzelem, erre döntetlen.
    Lazio - Juventus: 0-0 = ezzel a derbivel megvok elégedve, asszem itt igasságos eredmény született és mindkét fél elégedett lehet, ezzel nincs is bajom, de a többi olyan égő, ordít az egészről, hogy a FM hibája, ez ilyen bug, v nemtom :D.
    Torino - AS Roma: 2-2 = pfff... mit rúg kettőt a Torino? :D Nekem kellett volna kettő nullára nyernem, lol!

VÉÉÉLEEEMÉNYEKEEETTT PLSSSSS!!!!!!!

A géjm áldozata lettem, a rendszeré, arrggghhh! :'( :D