Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nagyon értessz a focihoz!" <#mf1>#mf1>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
1.Gyönyörû hátáról-megpattanós makk-gól, kétségbeesett helyezés nélküli vaktában lövés után
2.Homályba kétségbeesetten felívelt labda, pocsék Huth-nak hála Gerard elé kerül, és 16-ról üres kapuval szembe futtából->gól
Annnnyyyira tipikus. Áhhhh...
Nagyon nem érdemelték meg!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Ellenben letoltam a LigaKupa 3. fordulóját a Cardiff ellen (nem Sunderland, csúnyán benéztem xD).
VdV duplázott, a sérülésébõl visszatérõ Martins betalált, és taylor megerõsitette az eredményt, 4-0.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Valóságban a sírból nyerve Gerrard dugójával a 95-ik!!! percben nyerte meg a 'pool a mccset a 'boro ellen<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
2-1 ide!!!
Y\'oull Never Walk Alone
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
TKP poszton van, mivel az fexik neki. És természetesen irányitó.
Az elsõ gólját 25rõl, a másodikat meg a 16os bal oldaláról, a hossúba csavarva érte el. Mind2 hatalmas volt.
Van Der Vaart nálad melyik poszton van hogy így szorja a gólokat?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A mostani szezonban ugyanígy vesztettem el a C. Shield-et...
Y\'oull Never Walk Alone
De mit ad isten, elsõ fordulóban Chelsea-MU:
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>

Vezetek ,minden ok fiúk rendben erre a 89 percben addig tömörûl mindenki a 16-on belûl míg talál egy mákos gólt egy támadásból a hazai csapat.... 1-1 a vége. Addig köze nem volt a meccshez a coventry-nek erre tessék...
Ez tényleg bug a játékban(én csak kulcs momentumok és sebesség maxon) ha vezetsz 1 vagy 2 góllal akkor a végét a gép addig ügyeskedik míg be nem talál általában. Ha viszont döntetlen vagy futok 1 gól mínuszban az eredmény után akkor egybõl végitolja a gép a meccset kulcsmomentumok nélkûl 90%-ban így van no comment...
A másik ilyen a kapusok teljesítménye: A stat alapján mikor kapura lövök 25-30-or alig akad be többségben a bõr a hálóba és általában mindig a vendég(gépi) kapus a meccs legjobbja csak ellenem...a gépnek elég egy-két lövést eleresztenie kis csapatokkal is és gól...
Nem nyafogok csak egy kis elmélkedés,de tökéletes programot még nem találtak ki...
Y\'oull Never Walk Alone
bajnokság sima volt
uefába 4-3 mas összesitéssel kiestem palermo ellen...
hajrá,lilák!
most vettem észre hogy euroban nyomod
vaart-ot 10-11 körül bármikor el lehet hozno
arhavin olyan 6.5-7.5 között mozog
guilherme is 😮
7-0 lett a vége.
Owen, Guilherme 2-2 gól, Huszti, Neves, Taylor 1-1.
Kövi fordulóban Sunderland az ellenfél.
Amúgy célom a BL-t érõ helyezések egyikének megcsipése.