Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Elõbbire gondoltam, de már meg is volt xD

Inkább ON:

"Nagyon intelligens gyerek vagy!
És nagyon értessz a focihoz!" <#mf1>

kraawz
én csak a tottenhamet sajnálom :\

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Örülnék ha csapatellentétjeidet nem ebben a topikban élnéd ki,htx.

Capello vagy fecoh részérõl?<#idiota><#idiota><#idiota>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Huni92
Már várom a reagálást erre. *popcornzabálószmájli*

szabocsaba1983
Igazi "hatalmas" 'Pool siker:

1.Gyönyörû hátáról-megpattanós makk-gól, kétségbeesett helyezés nélküli vaktában lövés után

2.Homályba kétségbeesetten felívelt labda, pocsék Huth-nak hála Gerard elé kerül, és 16-ról üres kapuval szembe futtából->gól

Annnnyyyira tipikus. Áhhhh...
Nagyon nem érdemelték meg!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
Nem láttam 😄 De nem lehetett rossz az utolsó 10 perc 😄
Ellenben letoltam a LigaKupa 3. fordulóját a Cardiff ellen (nem Sunderland, csúnyán benéztem xD).
VdV duplázott, a sérülésébõl visszatérõ Martins betalált, és taylor megerõsitette az eredményt, 4-0.

Mocskos csaló gamma 😄DDDDDDD 😉

Nah Huni láttad a Pool-Middlesbrough meccset? 0-1 86.p 1-1 94p 2-1 <#idiota> Nem csak a játékban vannak nagy szívások<#vigyor3> (Jótudom ha egy évben van 3 ilyen mecss ,de akkoris)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

fecoh
HuH!

Valóságban a sírból nyerve Gerrard dugójával a 95-ik!!! percben nyerte meg a 'pool a mccset a 'boro ellen<#taps><#taps><#taps>

2-1 ide!!!

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Arshavin, VdV és Taylor találataival 3-2 a Birmingham ellen.

Huni92
Vezetõség felé bajnoki cimet igértem, de csak azér h több legyen a pizz....reális elvárás számomra is a dobogó.

Huni92
Eseménydús meccs volt az Aston Villa elleni. 3-0ra nyertünk, volt 2 kiállitás meg 1 sérülés Aston oldalon.

2021-re meguntam a Villarrealt , lejegeltem majd késõbb elõveszem ... Uj csapatom Angliában a Newcastle-ra esett . Õvelük is hosszutávra tervezek , elsõ évben mindenképpen dobogóra kell érni ilyen kerettel , Huni neked mik az elvárásaid ?

Huh, hatodik forduló az FA Kupában, kisebb baki Derby County - Arsenal 3-3...

meeegvan 😄 visszavágón oktattunk, jöhet a negyeddöntõ

Huni92
Távoli lövések gyakorira állitva, és kötetlen poszt benyomva neki 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és nálam jó doppingokat is kap, de pssszt!

Fabio Capello
majd belegyün 😄

fsgh
nálam is ott van de még nem nagyon megy neki...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huni92
Thx.

TKP poszton van, mivel az fexik neki. És természetesen irányitó.
Az elsõ gólját 25rõl, a másodikat meg a 16os bal oldaláról, a hossúba csavarva érte el. Mind2 hatalmas volt.

fsgh
grat😄

Van Der Vaart nálad melyik poszton van hogy így szorja a gólokat?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mocskos , csaló gamma<#gonosz1>

Megint egy rangadó megnyerésével vigasztalódunk:

Huni92
kellene*

Természetesen a MoM Shay Given lett xD 10es értékelést kapott.

Huni92
öööö....erre akkor most mit kellelen mondanom?

Elnézést a káromkodásért, de egy kicsit felhúztam magam 😊

És ezek a f****zopók lerúgták öt hónapra Adebayort. Hogy ******** meg

Faszom, kétszer annyi helyzetem volt a köcsög Sevilla ellen, erre meg egy talált góllal nyernek...

fecoh
Ismerõs szindróma <#vigyor5>

A mostani szezonban ugyanígy vesztettem el a C. Shield-et...

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
gratta!<#eljen>

Y\'oull Never Walk Alone

szabocsaba1983
Hááát, igazi Community Shield szindróma....

De mit ad isten, elsõ fordulóban Chelsea-MU:
<#mf1><#mf1><#mf1>

fecoh
Éppen az egyik legkönyebb bajnoki meccsemen remiztem le így idegenben a mindenben verhetõ Coventry-vel...

Vezetek ,minden ok fiúk rendben erre a 89 percben addig tömörûl mindenki a 16-on belûl míg talál egy mákos gólt egy támadásból a hazai csapat.... 1-1 a vége. Addig köze nem volt a meccshez a coventry-nek erre tessék...

Ez tényleg bug a játékban(én csak kulcs momentumok és sebesség maxon) ha vezetsz 1 vagy 2 góllal akkor a végét a gép addig ügyeskedik míg be nem talál általában. Ha viszont döntetlen vagy futok 1 gól mínuszban az eredmény után akkor egybõl végitolja a gép a meccset kulcsmomentumok nélkûl 90%-ban így van no comment...

A másik ilyen a kapusok teljesítménye: A stat alapján mikor kapura lövök 25-30-or alig akad be többségben a bõr a hálóba és általában mindig a vendég(gépi) kapus a meccs legjobbja csak ellenem...a gépnek elég egy-két lövést eleresztenie kis csapatokkal is és gól...

Nem nyafogok csak egy kis elmélkedés,de tökéletes programot még nem találtak ki...

Y\'oull Never Walk Alone

totti10

hajrá,lilák!

totti10
Hi & grat all!
bajnokság sima volt

uefába 4-3 mas összesitéssel kiestem palermo ellen...

hajrá,lilák!

bocs, javítok csak Guilherme-t sokallom meg kicsit Arshavint bár talán nem vészes

most vettem észre hogy euroban nyomod

Fabio Capello
arshavin mekkora sztár lett.... 😄😄😄

jól lehúztak téged ebben az átig. szezonban

vaart-ot 10-11 körül bármikor el lehet hozno

arhavin olyan 6.5-7.5 között mozog

guilherme is 😮

Huni92
Közben egy laza edzõmeccsnek is beillõ találkozón vunk túl, a Grimsby ellen, a LK 2. fordulójában.
7-0 lett a vége.
Owen, Guilherme 2-2 gól, Huszti, Neves, Taylor 1-1.

Kövi fordulóban Sunderland az ellenfél.

Huni92
Persze, adott esetekben. De nem akkor, amikor izomból kell futni a labda után 😊

Huni92
Véget ért az átigazolási idõszak, ime a termés:

Fabio Capello
a tapasztalat irl is felülmúlja a dinamizmust és a fiatalságot 😉

Huni92
Dehogynem. Csak tudod mi az érdekes? Az, h 3x évesen lefutja a fiatalabb, dinamikusabb Songot, meg Taylort is 😊

ManUtd kikapott a Middlesborughtól, három ponttal eltudtam menni 😊

Giggs nem lõhet gólt? 😊

Huni92
Jahát alap....Orsi ott volt a MUban. Kuszcsák védett. Giggs gólt lõtt. Szal...

szabocsaba1983
Jah, én azt is "csipázom", hogy a MU ilyen Park, Fletcher, O'Shea, meg ifiket becserélgetve felállással játszik 15 meccsbõl 14 gyõzelmet. Meg hogy a 34-35-éves játékosai ugyanúgy bírják, mint a húszévesek. Nanehogymár!

Bolton - Arsenal 0-2. Adebayor kétszer villant. Pedig több helyzetük volt, de van egy Llorisom 😄

Huni92
Ne aggódj, nem célom bajnokságot nyerni elsõ évben, mivel kb lehetetlen 😄DD Beigértem, h legyen több pénz. De majd ha nem nyerem meg (mpedig nem fogom), akkor sem rúgnak ki, csak kicsit elégedetlenek lesznek.
Amúgy célom a BL-t érõ helyezések egyikének megcsipése.

Értem. Még nincs veszve semmi. Mondjuk, ha bajnokságot ígértél, az elég rizikós :o Én sose ígérek azt.