A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    Látom ment az észosztás megint. Tudjátok, mikor én belekerültem az sg-s efem társaságba, senki nem hordta fenn az orrát, mindenkinek segítettek, aki normális, emberi hangon kérte azt. Ez volt a varázs, emiatt szeretjük, MI RÉGIEK azt az érzést, és ezért vagyunk ebben a trágyatelepben egyre kevesebbet. Huni, infomester, realgyula, és még sorolhatnám azokat az egyéneket, akik immáron magnak hiszik magukat, ezáltal azt gondolván, mindenkinek hozzájuk kellene alkalmazkodni. Hát tévedtek uraim. Ezért tartotok ott ahol. Még jó, hogy az igazi jó emberek, akiket ti anno magnak hivtatok, és titeket köreibe gond és viszály nélkül befogadott már máshol éli nyugodt fórumozó életét. Sokan irigykednétek azért a hangulatért, amit az a pár ember okozni tud:)

Anno nem volt szükség off topikra ha kérdezni akartak, igaz, először keresgéltek, nem kellett ilyen kirohanásokat írni a véleményekről. Elvoltunk, szerettünk, imádtunk ide járni, megosztani a képeinket, élményeinket mindenkivel. De akkor nem szartak le azért mert a cordobával, vagy éppen a fradival toltam.

Aki esetleg nem érezte át a dolog súlyát, annak kötelező olvasmányként ajánlom az Ős FM topikot, amit jómagam zárattam be, hogy megmaradjin az utókornak emlékbe, és ne basszátok szét teljesen.

Az elejétől a vége előtt kb 10 oldalig szerintem maga a tökély volt...

a példa