Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sokaknál csak simán szines, de neked csapatminta is van benne)
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Igazolások:
Meccsek:
Sajnos a C.Shield-en az ágyúsok ellen alulmaradtam 1-1 után büntikkel 4-3...
Tabella:
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Liverpool - Bristol City 3-0
Liverpool - Manchester City 2-0
Arsenal - Liverpool 2-2 B: 4-5 év meccse
Aston Villa - Liverpool 1-4
Liverpool - Aston Villa 2-0
Döntõ:
F.A. kupa:
Liverpool - Swindon Town 3-0
Southampton - Liverpool 0-5
Bolton Wdrs. - Liverpool 1-2
Portsmouth - Liverpool 0-0 újrajátszás: 5-1 otthon
Liverpool - Aston Villa 5-0
Döntõ:
Y\'oull Never Walk Alone
Célom ismét minden kupa begyûjtése illetve bajnoki címvédés volt.
A Community Shield-en õsi riválisom ellen 2-1 gyõzelem Arsenal ellen majd a Szuper kupában 2-0 gyõzelem a Sporting CP ellen.
A KlubVB-n sima 3-0 siker a Saitama UTD ellen.
A bl-ben kicsit nehezen indult be a szekér a csoportmeccseken, pedig aránylag könnyû csoportot kaptam.
Liverpool - Paris SG 2-2
FC Bruges - Liverpool 0-1
AZ Alkmaar - Liverpool 2-2
Paris SG - Liverpool 1-0
Liverpool - AZ Alkmaar 4-0
Liverpool - FC Bruges 5-0
Csoport:
Kieséses szakasz:
CSKA Moscow - Liverpool 1-5
Liverpool - CSKA Moscow 3-0
Valencia - Liverpool 2-2
Liverpool - Valencia 4-1
Liverpool - FC Barcelona 2-0
FC Barcelona - Liverpool 2-3
Döntõ:
Y\'oull Never Walk Alone
Foti miatt kezdtem aggódni mert annyira nem hintette a gólokat. Remélem mostmár beindul😛

Born to win
Felvetõdött nemrégiben a kérdés, h hol van a legtöbb pénz a kezdetekben igazolni. Nos, a Newcastlenél 77 millió eurót adtak a bajnoki cim megszerzéséért tett igéretemre. Ezt még növelhetem, igy 101 millió lehet a végsõ összeg xD
Viszont Fotinak év végén lejár a szerzõdése a Samppal (az anyaklubunk, azért engedték el sztem ide). Ajánlottam neki szerzõdést. Nem hinném h elfogadja. Pedig istencsászár a C1-ben.
Védelmet hiába erõsítettem meg, továbbra is sok gólt kapunk, van hogy 3-0-ról 3-4 a vége. Nem tudom mit csináljak.
A bajnokságban egyébként minden esélyünk megvan féltávnál a feljutásra, annak ellenére h csak 6-9. hely körül vagyunk, volt már ez 3-4. is, a 2-5. a rájátszásos.
Hajrá Magyarország!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Benfica & WHU elszállt. Emlékezet powa.
Villarreallal meg Reallal oktatok, túl sablonos.
Bologna: 2-3 hsz-t nem lehet nehéz visszaolvasni.
Magyarországon toltam, a Gyõri ETO-val.
Van egy olyan érzésem, h eddig tartott az olaszországi karrierem...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi