A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kas123

Kiestünk az FA kupából (hatalmasan jók voltunk, az utolsó selejtezőfordulóban egy magasabb osztálybeli ellenfelet búcsúztattunk 2-0val és ez első fordulóban kikaptunk pocsék játékkal), leszidtam a játékosaimat és mindegyiknek lement a morálja nagyon jóról jó-ra. A következő bajnokin 0-0 az utolsóval szemben. A mérkőzés után leváltottam a csk-mat (mert egyáltalán nem játszattam (igazoltam helyette egy jobb kapust és folyamatosan 7.0 fölött teljesített így nem jutott szerep ryan-nak)).
    Az összes! játékosomnak rögtön gyenge lett a morálja. A következő mérkőzésen kikaptunk 0-3ra. A játékosokat megint leszidtam, mert semmit nem csináltak. Mintha direkt veszíteni akartak volna. Ezután mindenkinek nagyon gyenge lett a morálja és a vezetőség úgy döntött, hogy kirúgnak...

FA kupában elértük az 1. fordulót (a vezetőség kérése a 2. selejtezőforduló elérése volt)
    Az SS kupában is simán teljesítettük a vezetőség kérését.
    A liga kupában is talpon voltunk még.
    A bajnokságban 18 forduló után az első helyen álltunk. (sima kiesőnek jelöltek minket)

köszönöm weston super mare :)
    Öröm az ürömben, hogy valószínűleg amúgy is hanyagolnom keleltt volna ezt az elmentést. Egy egy fordulót fél óráig töltött a gép (mire a 6 osztály meccseit lejátszotta). Így elég "unalmas" volt :(.

Most elhatároztam hogy újra olaszban kezdek egyet és a jobb időket is megért Chievot ((élőben) 17 meccs 9 pont + az fm-ben is mindig kiesnek az utolsó helyen) mentem meg és készítek belőlük egy jó csapatot :).