A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Kedves fórumozó társaim!

Eltelt ismét egy év, kinek sikeresen, kinek kissé sikertelenül. Eltelt az első teljes évem házigazdaként. Be kell valljam, 2007-ben, amikor úgy döntöttem továbbviszem a topikot, még nem tudtam mire vállalkozom, mára viszont egészen belejöttem a dolgokba. Nektek is köszönhető, hogy a topik élete visszaállt a normális kerékvágásba, hogy a sok warezpárti, vérpistike, flémer (szinte) maradéktalanul eltűnt a topikból, és ismét sok, csodálatos eredményt lehet itt látni.

Külön öröm számomra, hogy sokan szakítva eddigi hagyományaikkal, megszokásaikkal, egyre kisebb ligákból próbálnak meg a csúcsra jutni, biztos vagyok benne, hogy ők már kezdik érezni ennek a játéknak az igazi ízét, érzik, hogy mennyire más kiscsapattal győzni, mint egy elitklubbal behúzni a kötelezőket. Akik ezt még nem próbálták, nem tapasztalhatták, azokat csak bíztatni tudom, hogy próbálkozzanak, higyjétek el, megéri. Persze, ahogy a való életben, a játékban is mindig vannak gyenge pillanatok, buktatók, nehezebb napok, de mindenre van megoldás! Nem kell az első balszerencsés vereség után bedobni a törülközőt, és teljes kudarcként megélve (nem ritkán egy több éves karriert) félredobni az egész játékot, majd kezdeni egyet a világ legjobbjával, hisz akkor úgyse kapok ki alapon...

Egy jó menedzser a problémamegoldó készségéről, jó érzékeiről, kitűnő ismerettségeiről és remek logikájáról ismerszik meg, és hiszem, hogy ez a képesség nem csak azokban van meg, akik sikeresek, hanem a sikertelenekben is - csak ők még nem találták meg eme rejtett tudást. Bízzatok magatokban, bízzatok az ösztöneitekben - csak ennyi a lényeg, a többi majd jön magától.

Remélem, az új évben is napi rendszerességgel látogatjátok majd a topikot, sok szép eredményt hoztok, és elégedetten gondolhattok majd magatokra - igen, megcsináltam, képes voltam rá.

A magam részéről csak annyit ígérhetek, hogy mindent megteszek a topik színvonalának megtartásáért, hogy az eddig alkalmazott topikélénkítő eszközöket, mint például a szavazások, az éjszakai baglyozás, és egyebek sokkal kiforrottabban, precízebben, és kiszámíthatóbban működjenek, lehetőségtől és érdeklődéstől függően napi, heti, havi, stb. rendszerességgel. Természetesen továbbra is vevő vagyok bármilyen ötletre, megígérhetem, minden építő ötletet elolvasok, meghallgatok és megfontolok. Remélem, mindenki aktívan segít majd a közös versenyek, szavazások sikerességében, hisz itt nem én döntök. Ti döntötök, így mindenki számít!

Egy mármár klasszikus üdvözléssel kívánom mindenkinek, hogy....

"2009-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!"

Mindenkinek sikerekben gazdag és eredményes Boldog Új Évet Kívánok!

Fabio Capello