A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vortob
    Nos, igértem, hogy elkezdem egy olyan csapattal akinek a dicső múltja ellenére, a jelenje már nem trófeákban gazdag. Ez a klub végülis a Grasshoppers helyett a Saint-Etienne lett.
    Első szezonom velük felemásra sikeredett. A bajnokságra nem lehet panasz, bár a Bordeaux csak a végén került elénk. Viszont minden kupában elpártolt tőlem Fortuna: liga kupában idegenben Lyon, francia kupában idegenben Marseille. Az UEFA kupa meg csoportkörig sem tartott, mert az első körben az A.C. Milan-t kaptam.
    képek:
    Tabella
    igazolások (Huszti, Juhász, Abou-Trika, Iversen januárban jöttek
    keret

Nyáron tervezek pár eladást, mert a csatáraim szereplése nem túl fényes. Igaz sokat is voltak sérültek. Januárban ezért jött Iversen, de csak az elején volt hasznos, Utána 10 óra góltalanság.... Szóval jól jönne pár ajánlat, hogy kit hozzak, egy olyan kéne akire lehet ívelgetni, jól fejel, és jó kondiciója van.
    Érdekeség még hogy a bajnok Lyon a BL-t is behúzta. sorrendben: Roma, Marseille, Bayern, majd a döntőben a Real Madrid 3-0-ra történő legyalázása. Ugyanezt a Lyon-t ősszel hazai pályán 4-1-re aláztam meg.