A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bazeg mennyi sírás van itt srácok :) ez a játék ilyen ez van, nem mellesleg az életben is számtalanszor vannak rendkívül érdekes, meglepő, idegesítő dolgok. valószínűleg kivétel nélkül mindenki emlékszik egy bizonyos bl döntőre nem is olyan régről mikor nem az a csapat nyert amelyik a félidőben még 3-0ra vezetett... arról nem is beszélve h nem biztos h a játékban kell keresni a hibát ha kiszoptok a meccseken. pár hete én is beírtam h a milannal egy jópár meccses veretlenségi sorozat után kb 10 perc alatt szoptam 4 gólt otthon egy kiscsapatból, természetesen én is felkaptam rajta a vizet, érkezett a tanács h nézzek rá az időjárásra is pl mert az is sokat befolyásol. na elmentettem a játékot új mentésbe, a másikat visszatöltöttem meccs előttre, lejátszottam a meccset a taktikát hozzáigazítva az időjáráshoz és úgy lazán behúztuk a meccset. ezután pedig folytattam a másikat, de legalább tanultam belőle és azóta erre is figyelek.
na szal kitartás a játék valóban sokszor produkál érdekes dolgokat, de ezt el kell fogadni és próbálni alkalmazkodni :) attól h itt sírtok jobb nem lesz, ez egészen biztos.