104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #3931 egyértelmű,hogí fernández legyen a kezdő, mert jobb mint vdv -
#3930 gecc van új a nap alatt:
az egyik új igazolásom kihagyja a meccset miután részegen és dühösen látták távozni egy szórakozóhelyről:D
2 hétig pénz nélkül marad a drágám
profilban a játékosok fegyelmezése mellett 20 as értékem van:D -
#3929 3. idényt kezdem a pl alatt, kezd kicsit sok leni
hatványozottan készülj fel idegileg, kib..ott kemény -
Utley #3928 Jaja kedvet kaptam...Csipáznám ha egy Utley stadion lenne Bath-ba -
#3927 nezt a csábót igazoljátok le:
Shuganov
2008 ban vettem 1e-ért és a PA-ja 195
2010-ben fog csatlakozni hozzám mivel még csak 15 éves.
-
#3926 ettől kedvet kaptál? akkor csak sztahanovista lehetsz:D -
hamary #3925 igaz... amikor szidom a játékot az pillatnyi elmezavar :D -
Utley #3924 Soma eredményeit látva kedvet kaptam,hogy amatőr osztályból építsek csapatot...Mivel tegnap óriási rugby meccs volt a Sport tv-be,és elég szimpi emberek járnak a Bath meccsére,igy gondoltam világhírű csapatot faragok belőlükEddig a legnagyobb siker,hogy fiókcsapata lettem a Bristol Citynek 3 év múlva remélem már Ligakupa résztvevő leszek -
#3923 bazeg mennyi sírás van itt srácok :) ez a játék ilyen ez van, nem mellesleg az életben is számtalanszor vannak rendkívül érdekes, meglepő, idegesítő dolgok. valószínűleg kivétel nélkül mindenki emlékszik egy bizonyos bl döntőre nem is olyan régről mikor nem az a csapat nyert amelyik a félidőben még 3-0ra vezetett... arról nem is beszélve h nem biztos h a játékban kell keresni a hibát ha kiszoptok a meccseken. pár hete én is beírtam h a milannal egy jópár meccses veretlenségi sorozat után kb 10 perc alatt szoptam 4 gólt otthon egy kiscsapatból, természetesen én is felkaptam rajta a vizet, érkezett a tanács h nézzek rá az időjárásra is pl mert az is sokat befolyásol. na elmentettem a játékot új mentésbe, a másikat visszatöltöttem meccs előttre, lejátszottam a meccset a taktikát hozzáigazítva az időjáráshoz és úgy lazán behúztuk a meccset. ezután pedig folytattam a másikat, de legalább tanultam belőle és azóta erre is figyelek.
na szal kitartás a játék valóban sokszor produkál érdekes dolgokat, de ezt el kell fogadni és próbálni alkalmazkodni :) attól h itt sírtok jobb nem lesz, ez egészen biztos. -
#3922 Na eldurrtant az agyam!!! Tottenhammel vok premier liga meccs: Tottenham-West Ham első húsz perc 3-0!!! ide csordogál a meccs és 5!!!! percen belül kiegyenlitenek!mondanom sem kell hogy két! tizeneggyes volt! abban a percben kiléptem és töröltem a mentést most nekiugrok a leedsnek.. -
hamary #3921 Fernandes nálam is kiválló volt. -
hamary #3920 na mindegy lenyugodtan.. egy meccsel kevesebbet játszottam az elsőnél, de így is 5 vagy 6 pont a különbség.. de nem hiszem el, hogy állandóan valahogy megakadályozza a gép, hogy nyerjek.. én miért nem játszok döntetlen ha ezred annyi heéyzetem van mint az ellenfélnek? -
#3919 Srác jó igazolás volt, eddig 4 meccs kezdőként 1 csereként, 6 gól :)
van der Vaart eddig sérült volt, ha felépül nemtom meikőjük lesz az irányító, lesz kiteszem Fernandezt balra...
-
hamary #3918 KAbja mostmár be ez a buzi játék.. 2-1-re vezetk , erre a 87. percben a Győr a 2 helyzetéből gólt lő, amit a kapus passzolt oda nekik.. nekem meg volt 13 helyzetem.. ja , másik góljuk egy büntető volt. ELEGEM VAN! -
hamary #3917 Pécs - Fradi 4-0... -
#3916 Juvét jegeltem egy ideig.
Fradit elsőre felvittem az első osztályba, de nagyon nehéz lesz, nincs áti. pénz. Ill. 1 ezresért megszereztem Tóth Mihályt, de elment Horváth Peti és Mátyus. Ingyen meg jött Vukmir. -
punkers #3915 tárgytalan a dolog!valahogy megcsináltam XD -
hamary #3914 azért így keresés is sokkal nehezebb. -
#3913 nem értem mit paráztok ennyit :/
nekem is német de nem igazán izgat...
+ tesóm felrakta a superleague-t így a PL az nem PL hanem FIFa Worldleague (v mi), FA Cup=FIFA CUP, LK=SIGAMES Cup... -
pLau #3912 Nekemis eza gond a kupanevek még németek uefa vereinsmeisterschaft meg ilyen hülyeségek.Mit kell még lecserélnem? -
hamary #3911 Mivel a Liga Kupának semmi tétje, MK-ból kipottyantam, ezért cél a 3. hely.. És mivel amit kitűzök célul, sose sikerül, ezért ez a jővöbeli célom -
punkers #3910 ok ottvan a mentés mellett a lang fájl.de még mindig UEFA-Pokal stb... -
#3909 nem az zsilike! én itt kezdtem a leedsbe! visszanézzel látthatod a képeket! 5éves terv volt a bajnokság megnyerése 3év alatt sikerült! de köszönöm! majd hozzok további képeket később!! neketek is grat!!! -
#3908 Szintén, énis 2x kb, 1iknél 2-0ra vezetek, 86dik perctől ellenfél megfordította 4-2re, akkor kiléptem és a gépet is kikapcsoltam :D másikra nememléxem.
Csináltam egy kurvajó üzletet, Malbranque eladva 15,5 milláért, helyette ugyanennyiért jön Matias Fernandez :) [ srác 110ezres fizut kér :|, csak 100at tudok neki adni... csak eljön :D ] -
karajjj #3907 én eddig kétszer :D -
#3906 na visszavágtam a PSVnek a szuperkupában elszenvedett vereségekért (11esekkel kaptam ki)
PSV - Ajax 0-1
közben néztem Nec Nijmegen - AZ 6:0 és Hrepka csapott 3at :DDDDD -
hamary #3905 nem játszom minden meccsem újra, most forult először elő.. és nem hiszem, hogy aki itt van, kegalább egyszer nem lépett ki mérgében -
#3904 Hi emberek! Kitartást és sok sikert a 2008-hoz. Én várok egy újab patch megjelenést, addig marad a 2007.
Kínkeservesen, BL-t és kupát is beáldozva sikerült a bajnoki cím.
-
hamary #3903 ítéld, nem nagyon érdekel. -
#3902 figy, ez akkor is csalás hogy kiléptél, és újrajátszod. rengeteg meccs felbaszott, 2 ponton mult a feljutásom, de egyszer sem csaltam.
az pedig hogy te megteszed, nem az én bajom, de elitélem. ennyi -
hamary #3901 egyébként, ha akarnám az összes meccset újra játszanám, ha kikapok, de nem olyan vagyok.. ezt azért játszottam újra, mert hajnali kettőkor mérgemben kiléptem a játékból -
hamary #3900 tegnap írtam valamit, vagy azt nem olvastad el... ha nem a te bajod, újra nem írom le -
hamary #3899 nálam még csak a patch első verziója van fennt. a másikat nem merem felrakni, félek, hogy elromlik a mentés :( -
#3898 az jó hogy csak így újrajátszogatod a meccseket.már pl győztes lennék ha igy csinálnám -
hamary #3897 Vazze, egyik játéákosomat 5%-osan kellett lecserélnem.. ( újra játszottam azz MK meccset, megint kikaptam, szal inkább mentem tovább.. :P ) -
Zséé #3896 Nálam is csinálta amíg az alap játék volt fenn. Egy pontnál nem akart továbblépni és mindig kidobott. Aztán felraktam a 8.0.1-es patchet és akkor már tudtam folytatni a mentést. Azóta nem volt ilyen problémám... -
#3895 azjoaz :D énis toltam velük anno
mellékesen Huntelaart nem neveztem a bl csoportkörre, addig csak kipiheni magát + formába jön -
#3894 felejtős;) -
#3893 kedvet kaptam az angol harmadosztályhoz, lehet kezdek a nottingham-mel :) -
#3892 bejutottam blbe, rosenborgot 4:0-s összesítéssel vertem ki
csoportom:
Real Madrid
Ajax
Lazio
Szpartak Moskva