A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ádi olyan ritkaszarul tolta, hogy az hihetetlen. Sokkal többet vártam tőle. Bár lehet, h csak simán nem illett a játékszisztémába.
Stancu meg kellett, mert tanulva az előző év történéseiből, sokkal bővebb keretet akartam összehozni, minőségi játékosokból. És azért ok, hogy vette, 3-4 szupertehetséges csatárt, de 15-17 évesen nem fogják megváltani a világot :D
Ésaztán azzal, hogy Kerzhakov elment, egyértelmű vol a helyzet.
2011. júniusának közepén érkezik egy szupertehetség a Bocaból, 8,75 misit pengettem érte (remélem megtériti az árát....). Képet is tettem be róla a délután.
Közben a Teplicet kivertük egy félelmetes 3-0val.
Ha leszimulálta azt a temérdek UEFA selejtezőmeccset, akkor megcsinálom a tarcsik féléves programját.
Ti. szezon előtt 2-3 játékos kivételével mindenkit elküldtem (a képen nem is látszik az egész :D), mert csak a pénzt vitték el kb. Aztán mivel U18as bajnokságba nem mindenki fér be a kora miatt (18 éves és 1 napos sem...), ezért a tehetségeket a tarcsiba teszem, és barimeccseket nyomatok velük. Hadd szokják a ritmust :D Éshát igy fejlődnek is. Kissé időigényes munka, de megéri az áldozatot.