Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énrám lehet számitani..segitek valamiben ha kell..és biztos hogy indulok..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
1. Bármennyien indulhattok, nincs számbeli megkötés, mindenkinek van helye
2. Teljes bajnokságjellegû megmérettetés lesz, semmi kupa feeling
3. Mindenki kétszer fog játszani mindenkivel, egyszer otthon és egyszer idegenben, így nagy szerepet fog kapni az, hogy milyen sorrendben vannak a csapatok.
4. Nincs szabad csapatválasztás, meghatározott csapatokból lehet majd választani, tekintettel az erõviszonyokra
5. Idõben addig tart, amíg lemegy minden kör (hetente 1, max 2 forduló)
folyt köv....
Fabio a Manchestertõl..
Gonzalo Pineda..
Ronald Raldes..
Vedran Corluca..
Abenzoar
Arturo Vidal..
Matthieu Saunier a Bordotol..
Anthony Van Den Borre Fiorentinatol õ is jó Playa..
Omar Esparza Pireusztol (olimpiakos) ..
Mark Van den Boogaart.. Nectõl..
Razack Traoré Rosenborgtol..
Szélsõvédõkre ötlet valaki?
Hajrá Magyarország!
Hajnal, Grönkjaer, Silberbauer, Sionko, Putilo ... Merida.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hoppá, karbantartás van esl-en :D
Másik kérdésedre válaszolva: mivel a többség itt 802-vel játszik és onlány csak azonos peccsel lehet,ezért vszeg kell :)
A csapatok erõsségében kb ilyenre gondoltál?
Én ezek közül csak a válogatottakkal nem játszottam, mivel az túl bonyolult és hosszadalmas. És állitom, h a csapatok úgy vannak összeválogatva, hogy az erõsségük meg1ezik.
Kérdés: 8.0.2-s patch kellene hozzá?
Liverpool 3. gólja a 117. percben:
Liverpool 2. gólja a 93. percben:
http://www.youtube.com/watch?v=wKc93VS_cGg
Liverpool 3. gólja a 117. percben:
http://www.youtube.com/watch?v=dUgk9PNDNEA
4. gól elõtt már persze kitámadtam
Nekem most jön az új szezon.
Három képet hoztam.
Elsõ az igazolásokról van:
kommentálom is. Végre megvan Schmeichel! Lucit már korábban megszereztem, Tudor is jó vétel lesz szerintem, Rossi meg az utánpótlás jegyében jött.
Védõ még kell mindenképp (Arruabarrena tárgyalás alatt), mert egy szélsõvédõ kidõl, és nézhetek magam elé. Most is sérült Bögelund.
Nicolás Millán tárgyalás alatt.
Távozókról: Agouda 50k-ért jött, 1,5M az jó ár érte, Würtzöt is sajnálom, de mindkettõ szóvátette, hogy menni akar.
Szuperkupa kiszenvedve a bajnok ellen:
Bajnoki nyitány (a 11-est Schmeichel védte):
Mostmár csak azt kell kitalálni, hogy a két klasszis kapust (Schmeichel, Christiansen) hogy oldom meg hogy ne sírjon a szája egyiknek sem. Christiansen tavaly év kapusa volt, Schmeichel meg még fiatal és már most kb. ugyanolyan jó.
És még ajánlhattok minõségi szélsõvédõket, akik eljönnének. :D köszi
Hajrá Magyarország!
Az idény végén visszavonuló Rui Costa helyére a télen érkezik Juan Arango a Mallorcaból.
Gomes télen megy Getafeba.
Pár kiemelkedõ játékosról irnék. Cardozo a csapat elsõszámú gólfelelõse, szenzációs amit mûvel.
Rui Costa. Kora ellenére irányitóként rengeteg gólpasszt ad, és gólokat is szerez. Itt jegyzem meg, hogy õ szerezte FM-es pályafutásom egyik legnagyobb és legszebb (szabadrúgás)gólját. Real ellen, 35rõl, hosszúba, magasan, a 'vinklibe'.
Samba. Szögleteknél királ. Volt már kettõ darab mesterhármasa is.
Meira. Jól ellátja védõfeladatait, nagyszerûen játszik.
Arshavin. Jobbszélen eszméletlen. Nagyon jól nyomja, hacsak nem sérült.
Balszélen Di Maria és Rodriguez cserélgetik egymást.
Vkp poszton Petit és Katsouranis játszik, mind2 jól.
Csatársorban Cardozo mellett sokáig nem volt megfelelõ ember. Sem Nuno Gomes, sem Mantorras, sem Makukula nem váltotta meg a világot.Néhány meccse azonban Makukula beindult, a Sporting elleni bajnoki 92. percében gyõztes gólt lõtt, majd duplákat is szerzett.
Apropó bajnoki. Rögtön az elsõ meccset eévesztettük a Bragaval szemben, mjd hengereltünk, Leixoes ellen csúszott be egy x :S De egészen a real elleni fiaskóig veretlenek vtunk. Legutóbbi fordulóban a Coimbra vert 1-2re.
Ukrajna válogatottját is trenirozom, kisebb-nagyobb sikerekkel. Grúziát 4-3ra vertük, Olaszország 0-1re verte, kamutizivel, jobbak is voltunk. Skótok ellen 2-2, Feröer-szigetek ellen 4-2, mig a litvánok ellen egy 2-2s döntetlen. Utolsó selejtezõbeli meccsünk a franciák ellen lesz, már csak a 3. helyért harcolunk.
Bajnokság:
Év managere:
Olasz kupa döntõ:
Jövõre természetesen a címvédés a cél mind 2 fronton.
2 napig nem volt netem, és 7 oldal hsz van :SDADFAFFSA
Amúgy, a bajnokságban benne vagyok. És azonos erõsségû csapatokat összetömöritõ listám is van. Ime: Kalapok
Ha megfelel, akkor használhatjuk :)
Jones legjobb játékos
Álomcsapatba:
jones,renato agusto,ledley
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Bajnokság: végig nagy csatában voltunk a Muval és az Arsenallal végül sikerült megvédenünk a cimünk. Év futballistája Huntelaar, év csapatába is benne van Ledleyvel együtt. Év manager ÉN:D
képek:
Liga kupa:(3döntönk volt és végre sikerült nyerni)
Birningham city,Blackburn,Liverpool,Chelsea után
a döntö:
Fa kupa:
bolton,watford, és végül a Man city megállitott minket
Bl:
képek lentebb(csoportkört már szurtam be)
döntö:(sajnos lejátcotak minket)
Statok:
egyéb képek:
Manzi atomhatved Barca 20,5-ert vette, mi meg toluk rogton 20,5-ert kivasaroltuk<#ravasz1>#ravasz1>
DMC nagyon kellett (15M)

Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Hajrá Magyarország!
Télen jött Hajnal (4,3M), Flachi (ingyen, de nem vettem észre hogy eltiltása van 2008.06.30-ig, tehát nem játszott még nálam).
Szezon végén jön Luci.
El kell adnom valaki(ke)t a csatárok közül, mert sok van, és kéne egy klasszis.
Kell védõ mindkét szélre (vagy egy aki jó mindkettõre), meg egy középsõ. Kapust nem tudom, Christiansen elég jó volt.
Hajrá Magyarország!