A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    nah helyzet jelentés readingről:
    1. szezon után 9. hely
    2. szezon után 10. hely
    3. szezon után 17. hely...
    most kezdődött a 4. szezon nem garasoskodtam igazolásokkal, de igaz távozóim is voltak
    távozott a csapattól Breno 15m fontért, elnök eladta de nem bánom, mer van más
    érkezett az első kerethez Jurado az at.madrid-ból ingyen, Chygrynskyi és Nery Castillo a shakhtar-ból (remélem jól írtam), Huszti-t visszavettem a kiesett boltontól, és Salvatore Foti érkezett még ingyen a samp-tól és Hamsik kölcsönbe
    még Ilsinho-t akarom megvenni, munkavállalási kéne neki de 99% h nem kapja meg :( annyit meg nem adok ki érte h a fiókcsapatomat koptassa 3 évig
    jelenlegi legjobb kezdőm szvsz (balról jobbra): Bouzanis | Bruno Colaço, Steven Taylor, César Arzo, Chygrynskyi | Nani, Marc Crosas/Hamsik, Huszti/Sérgio Mota | Lulinha/Jurado | Acuna, Nery Castillo
    első két meccsem idén:
    Man City 4-2 Reading (17. percbe vezettem 18. percbe egyenlítettek, aztán megin vezettem, Arzo öngólt lőtt, kaptam egy lesgólt amiér reklamáltam és igazam volt, vmint kaptam egyet a 94. percbe 3 perc hosszabbításnál... gsz.: Nani, Acuna)
    Reading 2-0 Sunderland (Jurado, Nery Castillo)
    képek kérésre érkeznek, feleslegen nem teszek be