104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Na, nyertem a DVSC ellen is

@Soma
    Utolsó forduló, vagy még van?
  • soma22
    kissé kivan a farkam:
  • Balázs 17
    engem az idegesít, hogy mindenféle tök 0 kapus, 9est kap ellenem , előtte meg örül ha 7est megkapja :S
  • hamary
    nagyon idegesítő, most is s 87. percben szereztünk csak nagy nehezn gólt.
  • hamary
    végre.. Ligakupába nyertem.. :/
  • Balázs 17
    nekem is ez a bajom
  • hamary
    Faszom mostmár.. Sorozatban a 4. döntetlenem, úg, hogy 3-szor annyi helyzetem van.. hihetetlen komolyan a játék csalása.
  • Gunnersboy
    ehhez hozzátartozik hogy kaptam olyan 9 millió körül igazolni, nemvoltam benne biztos hogy elég lesz kértem +ba a vezetőségtől, és kaptam ojan 25öt még :|||| nemakartam nagy játékost venni, elsődleges tervem az hogy a mostani játékoskeretet minél tovább együtt tudjam tartani, bár a vezetőség igyis ugyis beleszól majd....
    mindegy, meglátjuk, lesz ami lesz :}
  • Gunnersboy
    nos elég mozgalmas volt az átigazolási piac, próbáltam fiatal játékosokat venni, nagyrész sikerült is

+ Lulinha jön 2008.06.01-én
  • Gunnersboy
    most jó lett, köszönöm :)
  • Gunnersboy
    most oda is bemásoltam mégegyszer, kipróbálom
  • Balázs 17
    az update mappába másoltad?
  • soma22
  • BBeno2
    a docs and sattingsbe is van egy lang nevü fájl azt is írd felül a magyarral.
  • hamary
    ja, ez benne az idegesítő... :/
  • Gunnersboy
    hátde nemhiszem el, mindenhova bemásoltam a rohadt magyaritáshoz szükséges szarokat és még mindig ungarn, eu pokal meg ijenek:|||||||||||||
  • GTheo
    Nekem 15,5ért odaadták :) miniscout írta hogy annyi, jött is :)
    Lulinhát majd elhozom, 180 a PAja...
    Különben Diego se túl drága...Dzsudzsákot hozd el, nálam most befért a kezdőbe, igaz sok a sérült... De jól játszott... Első meccsem 0-0 Reading ellen :\ sok a sérültem, van der Vaart is csak fél órát bírt csereként... Na meg Dawson,King,Ekotto,Lee,Lennon,Boateng mind sérültek... :s
  • Gunnersboy
    ilyenkor általában a szövetség hallgat az esetről csak....
  • Gunnersboy
    mivel most raktam fel a 8.0.1es patch-t kezdtem egy uj játékot az Ajax csapatával az egyik örök kedvenccel:)

nálam Lulinha csak akkor jöhet ha betöltötte a 18 évet, viszont van der Vaartot 21millióért nemadták volna oda, mondom ok akkor veszek helyette mást :D

épp elég bő a keret, kb 30-32 fő, viszont minde posztra van minőségi játékos több is így elég aktívan fog működni a rotációs rendszer, és tudok külön nevezni európa kupára míg hazai kupára külön :)

képeket nemsokára hozok
  • hamary
    Jó estét!

Idei FM-ben először fordult elő, hogy jogosan voltam kiakadva... Ilyenkor miért nem tiltják el a bírót? :/
  • GTheo
    Na működik most ez a mini scout, ez sem rossz cucc, az nagyon tetszik hogy megmutatja azt a játékost akin épp vagyunk hogy mennyi az abilityje, potabilityje meg hogy mennyiért adják el, praktikus.
    Lulinhának adtak nálatok munkavállalásit?
    Eddig van der Vaart jött 15,5 milláért és Dzsudzsák 200 ezerért :)
  • BBeno2
    tuttam hogy akkor találokm meg mikor megkérdezem. köszi már nem kell.
  • BBeno2
    csövi

lenne egy kérdésem . edzéstervet hol tudok beimportálni???
  • soma22
    a doc és sett-be is bemásoltad a magyaritást?ill a mentés mellé is be kell tenni az egyik fájlt ha tömöritett mentést használsz
  • Gunnersboy
    fellépett az a probléma hogy feltettem a 8.0.1es patch-t utána átíródtak a bajnokságok ill bl neve németre, meg a nemzeteké, ujra másoltam a magyarosításhoz a cuccokat de még mindig németül vannak, ijenkor mit csináljak, tölsem le máshonnan és azzal magyarosítsam? (fmhungaryrol van)
  • GTheo
    Nanit hogy szerezted meg ?
    Felteszem a gamet újra, hülye öcsém letörölte a spursös mentésemet... Kezdek egy újat a Tottenhammel, új gémmel, 8.0.1et is felnyomom rá megint, aztán scout jó lesz remélem :)
  • Mike94
    nah helyzet jelentés readingről:
    1. szezon után 9. hely
    2. szezon után 10. hely
    3. szezon után 17. hely...
    most kezdődött a 4. szezon nem garasoskodtam igazolásokkal, de igaz távozóim is voltak
    távozott a csapattól Breno 15m fontért, elnök eladta de nem bánom, mer van más
    érkezett az első kerethez Jurado az at.madrid-ból ingyen, Chygrynskyi és Nery Castillo a shakhtar-ból (remélem jól írtam), Huszti-t visszavettem a kiesett boltontól, és Salvatore Foti érkezett még ingyen a samp-tól és Hamsik kölcsönbe
    még Ilsinho-t akarom megvenni, munkavállalási kéne neki de 99% h nem kapja meg :( annyit meg nem adok ki érte h a fiókcsapatomat koptassa 3 évig
    jelenlegi legjobb kezdőm szvsz (balról jobbra): Bouzanis | Bruno Colaço, Steven Taylor, César Arzo, Chygrynskyi | Nani, Marc Crosas/Hamsik, Huszti/Sérgio Mota | Lulinha/Jurado | Acuna, Nery Castillo
    első két meccsem idén:
    Man City 4-2 Reading (17. percbe vezettem 18. percbe egyenlítettek, aztán megin vezettem, Arzo öngólt lőtt, kaptam egy lesgólt amiér reklamáltam és igazam volt, vmint kaptam egyet a 94. percbe 3 perc hosszabbításnál... gsz.: Nani, Acuna)
    Reading 2-0 Sunderland (Jurado, Nery Castillo)
    képek kérésre érkeznek, feleslegen nem teszek be
  • Darthmushroom
    Ja és két magyar tehetség:
    187PA

192PA
  • Darthmushroom
    zsilike tessék:

• sza23
    Szeva All!

érdeklődnék, hogy van e már működőképes scout program ?
  • 0202milan
    hello!grat mindenkinek

soma:meglesz,hajrá!
  • soma22
    ehh, igaz csont utolsók, de akkoris:D
  • soma22
    baromi közel álltam a töréshez-zúzáshoz a 80. percben:
  • soma22
    meccs előtt kiemelte az asszisztens best-et. mondom ok, szoros emberfogás, kemény szerelés. 10. percben lerugjuk továbbjátszik, vágott 3at, 3-2re kiszoptunk
  • karajjj
    gyerünk Soma, én szorítok nektek!!!! :D
  • soma22

izgalmas a vége fele, következő meccsen a coventry-t szinte kötelező ütni illetve innentől nem lehet rossz forma, mert akkor nem lesz meg, és akkor a rájátszásról nem is beszéltem, merhát másban már nem reménykedek
  • soma22
    senki nincs már ébren?
  • soma22
    nem scoutot használok hanem miniscoutot. abbol van végleges cucc, 1.3 a verziószáma
  • fordjee
    Nahát ez a Gulyás Gábor én is lehetnék, pont így hívnak:) csak kicsit öregebb vagyok:)
  • GTheo
    Ilyenkor sajnálom nagyon hogy nemjó a scoutom :S
    Valami végleges verzió mikor lesz?