104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #3851 Na, nyertem a DVSC ellen is
@Soma
Utolsó forduló, vagy még van? -
#3850 kissé kivan a farkam:
-
Balázs 17 #3849 engem az idegesít, hogy mindenféle tök 0 kapus, 9est kap ellenem , előtte meg örül ha 7est megkapja :S -
hamary #3848 nagyon idegesítő, most is s 87. percben szereztünk csak nagy nehezn gólt. -
hamary #3847 végre.. Ligakupába nyertem.. :/ -
Balázs 17 #3846 nekem is ez a bajom -
hamary #3845 Faszom mostmár.. Sorozatban a 4. döntetlenem, úg, hogy 3-szor annyi helyzetem van.. hihetetlen komolyan a játék csalása. -
#3844 ehhez hozzátartozik hogy kaptam olyan 9 millió körül igazolni, nemvoltam benne biztos hogy elég lesz kértem +ba a vezetőségtől, és kaptam ojan 25öt még :|||| nemakartam nagy játékost venni, elsődleges tervem az hogy a mostani játékoskeretet minél tovább együtt tudjam tartani, bár a vezetőség igyis ugyis beleszól majd....
mindegy, meglátjuk, lesz ami lesz :} -
#3843 nos elég mozgalmas volt az átigazolási piac, próbáltam fiatal játékosokat venni, nagyrész sikerült is
+ Lulinha jön 2008.06.01-én -
#3842 most jó lett, köszönöm :) -
#3841 most oda is bemásoltam mégegyszer, kipróbálom -
Balázs 17 #3840 az update mappába másoltad? -
#3839 #3828 -
#3838 a docs and sattingsbe is van egy lang nevü fájl azt is írd felül a magyarral. -
hamary #3837 ja, ez benne az idegesítő... :/ -
#3836 hátde nemhiszem el, mindenhova bemásoltam a rohadt magyaritáshoz szükséges szarokat és még mindig ungarn, eu pokal meg ijenek:||||||||||||| -
#3835 Nekem 15,5ért odaadták :) miniscout írta hogy annyi, jött is :)
Lulinhát majd elhozom, 180 a PAja...
Különben Diego se túl drága...Dzsudzsákot hozd el, nálam most befért a kezdőbe, igaz sok a sérült... De jól játszott... Első meccsem 0-0 Reading ellen :\ sok a sérültem, van der Vaart is csak fél órát bírt csereként... Na meg Dawson,King,Ekotto,Lee,Lennon,Boateng mind sérültek... :s -
#3834 ilyenkor általában a szövetség hallgat az esetről csak.... -
#3833 mivel most raktam fel a 8.0.1es patch-t kezdtem egy uj játékot az Ajax csapatával az egyik örök kedvenccel:)
nálam Lulinha csak akkor jöhet ha betöltötte a 18 évet, viszont van der Vaartot 21millióért nemadták volna oda, mondom ok akkor veszek helyette mást :D
épp elég bő a keret, kb 30-32 fő, viszont minde posztra van minőségi játékos több is így elég aktívan fog működni a rotációs rendszer, és tudok külön nevezni európa kupára míg hazai kupára külön :)
képeket nemsokára hozok -
hamary #3832 Jó estét!
Idei FM-ben először fordult elő, hogy jogosan voltam kiakadva... Ilyenkor miért nem tiltják el a bírót? :/ -
#3831 Na működik most ez a mini scout, ez sem rossz cucc, az nagyon tetszik hogy megmutatja azt a játékost akin épp vagyunk hogy mennyi az abilityje, potabilityje meg hogy mennyiért adják el, praktikus.
Lulinhának adtak nálatok munkavállalásit?
Eddig van der Vaart jött 15,5 milláért és Dzsudzsák 200 ezerért :)
-
#3830 tuttam hogy akkor találokm meg mikor megkérdezem. köszi már nem kell. -
#3829 csövi
lenne egy kérdésem . edzéstervet hol tudok beimportálni??? -
#3828 a doc és sett-be is bemásoltad a magyaritást?ill a mentés mellé is be kell tenni az egyik fájlt ha tömöritett mentést használsz -
#3827 fellépett az a probléma hogy feltettem a 8.0.1es patch-t utána átíródtak a bajnokságok ill bl neve németre, meg a nemzeteké, ujra másoltam a magyarosításhoz a cuccokat de még mindig németül vannak, ijenkor mit csináljak, tölsem le máshonnan és azzal magyarosítsam? (fmhungaryrol van) -
#3826 Nanit hogy szerezted meg ?
Felteszem a gamet újra, hülye öcsém letörölte a spursös mentésemet... Kezdek egy újat a Tottenhammel, új gémmel, 8.0.1et is felnyomom rá megint, aztán scout jó lesz remélem :) -
#3825 nah helyzet jelentés readingről:
1. szezon után 9. hely
2. szezon után 10. hely
3. szezon után 17. hely...
most kezdődött a 4. szezon nem garasoskodtam igazolásokkal, de igaz távozóim is voltak
távozott a csapattól Breno 15m fontért, elnök eladta de nem bánom, mer van más
érkezett az első kerethez Jurado az at.madrid-ból ingyen, Chygrynskyi és Nery Castillo a shakhtar-ból (remélem jól írtam), Huszti-t visszavettem a kiesett boltontól, és Salvatore Foti érkezett még ingyen a samp-tól és Hamsik kölcsönbe
még Ilsinho-t akarom megvenni, munkavállalási kéne neki de 99% h nem kapja meg :( annyit meg nem adok ki érte h a fiókcsapatomat koptassa 3 évig
jelenlegi legjobb kezdőm szvsz (balról jobbra): Bouzanis | Bruno Colaço, Steven Taylor, César Arzo, Chygrynskyi | Nani, Marc Crosas/Hamsik, Huszti/Sérgio Mota | Lulinha/Jurado | Acuna, Nery Castillo
első két meccsem idén:
Man City 4-2 Reading (17. percbe vezettem 18. percbe egyenlítettek, aztán megin vezettem, Arzo öngólt lőtt, kaptam egy lesgólt amiér reklamáltam és igazam volt, vmint kaptam egyet a 94. percbe 3 perc hosszabbításnál... gsz.: Nani, Acuna)
Reading 2-0 Sunderland (Jurado, Nery Castillo)
képek kérésre érkeznek, feleslegen nem teszek be -
#3824 Ja és két magyar tehetség:
187PA
192PA
-
#3823 zsilike tessék:
-
#3822 Szeva All!
érdeklődnék, hogy van e már működőképes scout program ? -
#3821 hello!grat mindenkinek
soma:meglesz,hajrá! -
#3820 ehh, igaz csont utolsók, de akkoris:D
-
#3819 baromi közel álltam a töréshez-zúzáshoz a 80. percben:
-
#3818 meccs előtt kiemelte az asszisztens best-et. mondom ok, szoros emberfogás, kemény szerelés. 10. percben lerugjuk továbbjátszik, vágott 3at, 3-2re kiszoptunk -
karajjj #3817 gyerünk Soma, én szorítok nektek!!!! :D -
izgalmas a vége fele, következő meccsen a coventry-t szinte kötelező ütni illetve innentől nem lehet rossz forma, mert akkor nem lesz meg, és akkor a rájátszásról nem is beszéltem, merhát másban már nem reménykedek -
#3815 senki nincs már ébren? -
#3814 nem scoutot használok hanem miniscoutot. abbol van végleges cucc, 1.3 a verziószáma -
fordjee #3813 Nahát ez a Gulyás Gábor én is lehetnék, pont így hívnak:) csak kicsit öregebb vagyok:) -
#3812 Ilyenkor sajnálom nagyon hogy nemjó a scoutom :S
Valami végleges verzió mikor lesz?