A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    Túltettem a tegnapi mentéshalálomon. sajnos még most sem tudtam utolérni ahol tartottam. talán nem s baj. bár..... kezdem az UEFA kupával. nagy nehezen továbbjutottunk a csoportbóla 2 helyen. nem nagy eredmény tudom,de nekem azért... :) majd jött az UEFA kupa egyeneskiesési fordulója. Azért Skócia legjobb(vagy 2. de ebbe ne menjünk bele) csapata ellen azért semmi esélyünk sem volt. De Freis a 15 másodpercben betalált más véleményem lett továbbtudunk jutni. váltakozó meccs volt,1szer mi voltunk sokkal jobbak 1szer a világoskékek. de mit ér ez a gyözelem ha van visszavág? semmit. Ugyhogy elutaztunk Glasgow városába kiharcolni a továbbjutást. És ez sikerült is 1 kis szerencsével:). a következö körben Ök várnak ránk...

de hogy ne legyen minden jó,mindenidök legnagyobb vereségét könyvelhettük el az FC Bayern ellen (6-0) vagy a Schalke (6-2) Leverkusen (5-1) satöbbi...Kezdek félni hogy kipottyanunk. bár várható volt nem birunk el 2 sorozatot,sőt 3 volt eddig... Mindnkinek minden jót,Jó játékot!