Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mé nem lepõdöm meg ezen? 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy az miért van, hogy pl mondjuk az FC United-et beakarom rakni az angol utolsó ligába, és amikor végeztem az editiorral és elmentem aztán nekikezdenék a játéknak akkor nincs benne egyáltalán egyik angol bajnokság sem?<#szomoru1>#szomoru1>
Forza Juve!!
<#eljen>#eljen><#crazya>#crazya>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de még szerintem forumon azért leszek😄
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Sikerült felkészülni az új szezonra <#idiota>#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Többször is hangsúlyoztam már: ne csodálkozz ha félreértenek, ha nem a megfelelõ módon írod le.
Téma lezárva.
na mind1 lefrissítem winfost aztán meglátom
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Legend: nincsmit, de elõször és utoljára tettem, fõként a 10 gól miatt...
Darkon: nyolcvanról ne is álmodj, általában érték+50% a plafon amit meg szoktak adni egy-egy pléjáért, a 37 meg a 43 misi is elég szép érték, ha nem kellenek a pléják, simán elfogadhatod
limperatore: pmben válaszoltam már 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Valaki segítsen már pls, telepítés elején kifagy az egész gép, már frissítettem a java-t is de ez sem segített. Mi lehet a baj?
Born to win
Born to win
😊
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!