Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
lol
mé nem lepõdöm meg ezen? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

rolee17
Hi & grat all!
Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy az miért van, hogy pl mondjuk az FC United-et beakarom rakni az angol utolsó ligába, és amikor végeztem az editiorral és elmentem aztán nekikezdenék a játéknak akkor nincs benne egyáltalán egyik angol bajnokság sem?<#szomoru1>

Forza Juve!!

<#eljen><#crazya>
hehe! Gera Zoli vágott egyet 😄
Nah de ki ajánlotta!!!
Legend Killer
<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rusnyi
Na, holnap elkezdek játszani ezzel a game-val, addig is hello<#vigyor2>

Darthmushroom
ja és 10fordulo után 2.hely a chelsea mögött az arsenal,mu és liverpool naon bukdácsol😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
mára ennyit játcotam majd folytatom holnap...
de még szerintem forumon azért leszek😄

Darthmushroom
ok akkor az lesz😄 nekem mind1 nekem mind3 tetcik😛

Fabio Capello
szvsz még mindig a 4-2-es Cselszki verés a legjobb képed

Darthmushroom
ok akkor válaszd ki a 3közül😄

Fabio Capello
egy user, egy kép, az általam jobbnak ítélt kép kerül be.

Darthmushroom
remélem Cappelo befér a chelsea verések mellé a hét képe szavazáson ez a két kép😄

Darthmushroom
hoztam két nagy mecsrõl képet:

egy baj van elnõk eladta a ninist 10m fontért a west hamnek:S

Legend Killer
peking<#idiota>

Fabio Capello
Leigazoltam Llorist, de a rohadt válogatott miatt nem tud játszani (olimpia), pedig tuti nagyot dobna a csapaton... :@

na a nap utolso meccse :

<#taps><#taps><#taps>

erre nem irok semmit ... Mocskos, keci gamma <#boxer>

zyndar
Elsõ tétmeccs, új igazolások bizonyítani akarnak <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber

zyndar
Üdv Urak!
Sikerült felkészülni az új szezonra <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Legend Killer
😛PPPPPPPPP, akko majd a többi csapatommal a gép ellen 😄.

Fabio Capello
fogalmazni is lehet ám... mondjuk "format c: <#idiota>" helyett "a haveromnak is volt ilyen gondja, neki a win reinstall segített"

Többször is hangsúlyoztam már: ne csodálkozz ha félreértenek, ha nem a megfelelõ módon írod le.

Téma lezárva.

Huni92
Mondtam már, h nem hülyeségnek szántam. Havernál is ezt csináltuk és utána mûködött az egész. De legközelebb majd nem irom le azt, ami megoldott egy problémát már vkinél. <#wow3>

limperatore
ja csak nincs itt az alaplap cd-m 😞

na mind1 lefrissítem winfost aztán meglátom

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
fogjunk vissza a hülyeségbõl.

Legend: nincsmit, de elõször és utoljára tettem, fõként a 10 gól miatt...

Darkon: nyolcvanról ne is álmodj, általában érték+50% a plafon amit meg szoktak adni egy-egy pléjáért, a 37 meg a 43 misi is elég szép érték, ha nem kellenek a pléják, simán elfogadhatod

limperatore: pmben válaszoltam már 😊

Huni92
Lehet, h faszságnak fogtad fel, de jobb ötletem nincs. Tedd újra awinfost, v format C.

limperatore
segítséget kértem nem faszságot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Huni92
format C <#idiota>

limperatore
<#help><#help><#help>

Valaki segítsen már pls, telepítés elején kifagy az egész gép, már frissítettem a java-t is de ez sem segített. Mi lehet a baj?

szabocsaba1983
Félpálya??? Ziccer!!!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darkon
Teli kiarusitast tartok: Podolski, Van Den Borre, Aaron, Saivet. Saivet-ert 80M-t kernek de eddig csak egy 37+30% meg egy 42.5+20% erkezett meglatom, Aaront 10M-ra tartom de csak kb 7-er vinnek, a tobbi meg a kutyanak se kell<#shakehead>

Born to win

Darkon
Ezz megusztuk

Hypercam 2
Animation shop 2

Born to win

zorrobomber
gifet mivel csinálsz?? <#nemtudom>

Darkon
Neveznek ezzel a keppel a citromdijra😛

Born to win

Darkon
Mocskos, csaló Zorro😊)<#boxer>

Hi & grat all!

Born to win

zorrobomber
És igen, 2013 😊

zorrobomber
Ronaldo ennyi volt, másik kettõ ingyen jött 😊

5w0rdf15h
2013 a dátum...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szabocsaba1983
Hogy kerül a Leedsbe.....ezek? Hogy-é vót?
😊

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Ezzel én is egyetértek, és õszintén szólva én sem tartom akkora eredménynek. De lényegtelen, enm én döntök....

Legend Killer
Ja és a cikkben írva volt, hogy a nézõk biztos roppant jól szórakozhattak ezen a gólzáporos mérkõzésen, mer mindkét csapat csak a támadással foglalkozott, szal azonos taktikán voltak legalább 😄.

Huni92
Elnéztem. Nem az elõzõ forduló eredménye (az a reading elleni 4-2 volt) hanem az azelõtti....

Legend Killer
igen, de attól még a gép irányítja a playákat, tehát a gép szeszélyétõl függ minden. pl hiába állítottam be egyik csapatomnál h roham elõre, a másik vert minket szarrá.

zorrobomber
de MINDKÉT taktikát te állítod be <#idiota>

Huni92
Nah most volt idõm megcsinálni a képet, elõzõ forduló eredménye:

Legend Killer
sirály 😄, thanks.

Huni92
Én is igy tudom. Kivételt a keze képez.