A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    van egy olyan "gondom" hogy megvettem a téli átigazolási időszakban Aquinot, mint 4. számú szélső!
    úgy gondoltam, hogy majd kicsit fejlődjön, és ha eljön az idő akkor már komolyabban számolok vele a kezdőcsapatban is! nos történt, hogy megnéztem a tulajdonságait, és még 2 hónapja sincs a csapatban, de már több képessége fejlődött, többek között a befejezése, a passzolása, és a keresztlabdája is! eddig játszott minden meccsen, mert Silva sérült volt, de most nem tudok játéklehetőséget biztosítani neki, és attól félek, hogy "megreked" a fejlődésben, ha nem játszik, vagy a Castillába küldöm! a felnőtt keret edzésein vesz részt, de ha nem játszik akkor gondolom nem fog ebben az ütemben fejlődni! vagy igen?
    mi a jobb, az ha a castillába leküldöm, vagy ha a cserepadon ül a felnőtteknél?
    lehet, hogy nem kellett volna megvennem Ben Arfát, és akkor Aquino többet tudott volna játszani...hát nem tudom!
    akinek van ötlete, legyen szíves ossza meg velem, hogy mit csináljak Aquinoval, mert én nem tudom...lehet, hogy a szezon végén el kéne adnom Robbent, és akkor maradna Silva,Ben Arfa és Aquino...