Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ligakupában 9-1gyel küldtem haza összesítésbena sopront. erre másnap a következõ hír fogad:

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

zyndar
<#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mocskos, csaló gamma <#boxer>

3-3, 94. percben nyer a Newcxastle.

zyndar
A MU elszenvedte idei 2. vereségét <#alien>

Így állunk jelenleg:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Üdv Urak! Gratula mindenkinek!

McFrost
Mocskos, csaló gamma <#boxer>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
Nem fordítva van? Azért felejtesz, mert magyarosítasz <#idiota> És elõre szólok hogy no offense, csak megjegyzés

Legend Killer
Okés. Angolt már felejtettem sajnos, szal magyarosítok amit lehet.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Wigannal kezdtem ugye, mint már tegnap említettem. Végignéztem a csapatot, s fõleg védõt, csatárt, s egy kapust szerettem volna igazolni. Nagyrészt az edzõmeccseken könnyû ellenfeleim voltak, viszont hátra van még a PSV elleni hazai ütközet.

Idegenben elsõ edzõmeccsemen kikaptam a Championshippes Wallsalltól. Ekkor még csak próbálgattam összerakni a csapatot, több-kevesebb sikerrel. Második meccsem hazai pályán volt az 1. FC Köln ellen., õket sikerült 2-0-ra legyõzni, mindkét félidõbe más csapat, s más taktika volt, fõleg támadó. Következett a török edzõtábor: 3 meccsen egyszer 3-1-re, egyszer 5-0-ra nyertem, valamint egy döntetlen, a tartalékcsapattal.

Csatárnak sikerült leigazolni Cabanast (paraguayi válogatott ugye...) aki mindhárom meccsén gólt szerzett ( másodikon kettõt is.). Védõnek eljött az ugyancsak paraguayi Claudio Morel Rodrigez, valamint kapust akarok, Lobontot környékeztem meg, sok más csapattal együtt. Elsõ fordulóban a Newcastle jön hozzám, félek...

Bent maradást ígértem, remélem jövõre ilyenkor is lesz munkám.

zorrobomber

zorrobomber
én pl úgy kezdtem a cm3at hogy kiszótáraztam az összes attribute-ot 😄

zorrobomber
mert tudok angolul 😊

Darkon
Amugy miert magyarorsitjatok?<#vigyor2>

Born to win

Legend Killer
Amúgy miért nem magyarosítjátok?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Akkor sry 😞. Csak azt hittem. Peace.

Darkon
<#eljen>

<#levele>
3szezon ota keptelen a vezetoseg fiokcsapatot talani!!!!

Born to win

Darkon
Makos, Genoat kapni!

Born to win

zorrobomber

Darkon
Kosz! Most lataom M.Fernandez 27golpassz. Meg nem tudom milyen bug ez Saivet-nek 0-az ara?!?!?! Most hosszabbitottam nagy nehezen vele, majd erdekes mod 0volt a kivasarlasi ara. Ujra hosszabbitottam mostmar 290M a kivasarlasi ara de meg mindig 0 az ara(!?)

Born to win

Darthmushroom
q.p.r 1:1 cardiff
cardiff 2:1 plymouth
hull city 0:0 cardiff
fa kupa:
milwall 2:2 cardiff
tabelán 5 pont az elõny

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Grat 😊

Darkon

Lezartam a 6. egyben legeredmenyesebb szezonomat. A taktikat atszerveztem az ev elejen ez meg is hozta az eredmenyet a vartnal hamarabb.
A csapat nagyon jol teljesitett a Kiralyi kupat sikerult elhoditanunk a Barcatol. Azonban a bajnoksagban megallithatalan volt ismet a Real Madrid. Egesz ev soran csak ket csapat tudta megverni oket. Az egyik termeszetesen MI voltunk a masik pedig a VAlencia.
A BL-ben nagyreszt ket nagyszeru kapusomnak(Lux,Kameni) koszonhetonen, egeszen a dontoig jutottunk, ahol osi rivalisunkkal a Valencival csaptunk ossze.
A meccset 1-0rol forditottuk meg, de Villa ujra betalalt igy ugy nezett ki hogy 2-2 dontetlennel 90 percben nem birjuk ket vallra fektetni az osi ellensegunket.
Azonban (es itt jon a fajo pont) a 92.(!!!!!!) percben a biro 11-est itelt a Valencianak amit Villa ertekesitett is. Mondanom se kell mennyire ideges voltam egybol tiltakoztam az FA-nal akik mely hallgatasukkal igazat adtak a gyanumnak, ervenytelen volt a bunteto.

Jovore a kiralyi kupa megvedese, bajnoksagban a 2. hely es BL donto a cel.

Born to win

Huni92
Nah 1-0ra nyertem a Wigan ellen, egy full unalmas meccsen, VDV 90. percben szerzett szabigóljával. Ez már a 3. meccs a szezonban amit õ hozott 😄

Huni92
Pihentetem 😊 Kell a változatosság. De majd fogom folytatni 😊

zorrobomber
Ja és örülök hogy tetszik a game, én is asszem Fiorentina-val kezdtem a CM3at

zorrobomber
Elnézést 😊, annyi rossz szándék nem volt bennem mint gondolod. Csak egy pici szurkálás volt, sry. <#worship>

Darkon
Na Villar.-ral mi lett?

Born to win

Huni92
Hmm...jó ez a West Ham....1-0 a Scunthorpe,3-1 a Newcastle, 4-1 a 'Boro ellen. 6 forduló után 2. hely.

Legend Killer
kitudja. csak az esgén léptem nyomon látni hozzá hasonlókat, szal ilyenkor az ember kapásból azt hiszi, hogy egy rossz akaró, vagy olyan, akinek sok a szabadideje és ezzel foglalkozik 😄... de mind1.

Darkon
Majd jon es elnezest ker(vagy nem😊, de gondolom annyi rossz szandek nem volt benne.

Born to win

Legend Killer
akkor mond meg annak a lökötnek is, aki megkérdezte tõlem, hogy Chelsea-vel... nem értem miért kell belekötni mindenbe és elrontani mások örömét. tényleg nem rég kezdtem a játékot, nagyon tetszik, gondolom az õ elsõ sikereit se szólta le senki, akkor õ meg az enyémet mi a rákért? egy kis tisztelet a másik felé nyugodtan lehetne mindenkiben.

Darkon

Szerintem inkabb ird le offtopikba mi a bajod, beszeld meg azzal akivel gondod van, mert ez a gyerekes be-be szurkalas sehova sem vezet.

Born to win

Legend Killer
sry az elírásért 😄, remélem kivehetõ azért a lényeg.

igaz!
Legend Killer
mi bajod van? most kezdtem a játékot nem rég ,örülök neki, te meg elrontod egybõl a hülye kérdéseddel. persze tudo mesgén ilyen lámák vannak.

Huni92
Ezekbõl a bajnokságokból már mutattak olyant is, h MU-Arsenal-Tottenham-Newcastle volt az angol másodosztályban. + a MU-t megbüntették -x pontra, mert eladósodtak.

Darthmushroom
akit érd h hova sülyedtek csapatok:
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=11940
tom h régi
én pl olyat néztem arsenal 2.osztály meg ilyenek....

Hello!

Olyan gondom van, hogy friss install + 2 patch után a játék elindul, de a fõoldalon fehér háttérrel megjelenik egy szürke Load last game felirat. Már frissítettem vga drivert, java vm-et is. Windowed módban is ezt csinálja. Valaki tudja mi a megoldás erre? Alaplapi integrált Ati X1250 a vga.

Köszi!

henry nálam is nagyon béna volt , de most hogy dinho-t kirugták még igy is kurva jok

Gunnersboy
nálam Henry nemolyan jó, 3. évre már a majdnem kiesett Sevillában játszott 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
A Barca ilyen csapat a 08-ban. Szvsz túlságosan is felnyomták õket. Értem én h Dinho meg Messi vana 2 szélen, de azért õk sem megállithatatlanok. Meg Henry úgy megy el minden (!!) védõ mellett ahogyan akar....

FM07ben volt egy mentésem a REAL-al ugy 9-10 éves , abban a Barca 2-3 év alatt lekopott a középmezõnybe ( 6,8,6 . hely ) , de ahogy látom a 08ban nem nagyon akaródzanak 😊 Most kezdem 7.-ik évem ( 6 év - 3 barca , 3-real ) és a legjobban amikor közelkerültem hozzájuk az 7-8 pont volt....Nagyon türelmesen várom az idei szezont , a legjobbnak igérkezik.

Darthmushroom
Hi & grat all!

Darkon
Az en laptopomat meg az Atlanti-ocean aljan keressetek, szetrugva-verve-torve-zuzva-trancsirozva.

(+4)92:00

Incidens utan hallgat a FA
<#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

Born to win

Huni92
A vártnál nehezebben, 1-0ra gyõztünk. Ellenfelünknek momentuma sem volt, viszont mi rendre kihagytuk a helyzeteinket. Kivéve egy VDV helyzetet, a 80. percben.

zorrobomber
Chelsea? <#idiota>

Legend Killer
Community vagy mi.

Legend Killer
Ooooléééolléoléoooolééééé

Chelsea - Manchaster United 1-1 tizenegyesekkel 4-2

Chelsea Communityi Shield gyõztes!!!!!!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Darkon
Kopizod a csapatom😛

Born to win

Darkon
Na ismet bagolyzone:

Ez van meg hatra, szetcincalunk mindenkit!

Kozbe helyreigazitok: meg hatra volt a Valencia-Real visszavago tehat a Valenciaval jatszom a dontot, talan jobb is.

Born to win