Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
3-3, 94. percben nyer a Newcxastle.
Így állunk jelenleg:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Idegenben elsõ edzõmeccsemen kikaptam a Championshippes Wallsalltól. Ekkor még csak próbálgattam összerakni a csapatot, több-kevesebb sikerrel. Második meccsem hazai pályán volt az 1. FC Köln ellen., õket sikerült 2-0-ra legyõzni, mindkét félidõbe más csapat, s más taktika volt, fõleg támadó. Következett a török edzõtábor: 3 meccsen egyszer 3-1-re, egyszer 5-0-ra nyertem, valamint egy döntetlen, a tartalékcsapattal.
Csatárnak sikerült leigazolni Cabanast (paraguayi válogatott ugye...) aki mindhárom meccsén gólt szerzett ( másodikon kettõt is.). Védõnek eljött az ugyancsak paraguayi Claudio Morel Rodrigez, valamint kapust akarok, Lobontot környékeztem meg, sok más csapattal együtt. Elsõ fordulóban a Newcastle jön hozzám, félek...
Bent maradást ígértem, remélem jövõre ilyenkor is lesz munkám.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
<#levele>#levele>
3szezon ota keptelen a vezetoseg fiokcsapatot talani!!!!
Born to win
Born to win
cardiff 2:1 plymouth
hull city 0:0 cardiff
fa kupa:
milwall 2:2 cardiff
tabelán 5 pont az elõny
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lezartam a 6. egyben legeredmenyesebb szezonomat. A taktikat atszerveztem az ev elejen ez meg is hozta az eredmenyet a vartnal hamarabb.
A csapat nagyon jol teljesitett a Kiralyi kupat sikerult elhoditanunk a Barcatol. Azonban a bajnoksagban megallithatalan volt ismet a Real Madrid. Egesz ev soran csak ket csapat tudta megverni oket. Az egyik termeszetesen MI voltunk a masik pedig a VAlencia.
A BL-ben nagyreszt ket nagyszeru kapusomnak(Lux,Kameni) koszonhetonen, egeszen a dontoig jutottunk, ahol osi rivalisunkkal a Valencival csaptunk ossze.
A meccset 1-0rol forditottuk meg, de Villa ujra betalalt igy ugy nezett ki hogy 2-2 dontetlennel 90 percben nem birjuk ket vallra fektetni az osi ellensegunket.
Azonban (es itt jon a fajo pont) a 92.(!!!!!!) percben a biro 11-est itelt a Valencianak amit Villa ertekesitett is. Mondanom se kell mennyire ideges voltam egybol tiltakoztam az FA-nal akik mely hallgatasukkal igazat adtak a gyanumnak, ervenytelen volt a bunteto.
Jovore a kiralyi kupa megvedese, bajnoksagban a 2. hely es BL donto a cel.

Born to win
Born to win
Szerintem inkabb ird le offtopikba mi a bajod, beszeld meg azzal akivel gondod van, mert ez a gyerekes be-be szurkalas sehova sem vezet.
Born to win
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=11940
tom h régi
én pl olyat néztem arsenal 2.osztály meg ilyenek....
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Olyan gondom van, hogy friss install + 2 patch után a játék elindul, de a fõoldalon fehér háttérrel megjelenik egy szürke Load last game felirat. Már frissítettem vga drivert, java vm-et is. Windowed módban is ezt csinálja. Valaki tudja mi a megoldás erre? Alaplapi integrált Ati X1250 a vga.
Köszi!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(+4)92:00
Incidens utan hallgat a FA
<#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Born to win
Chelsea - Manchaster United 1-1 tizenegyesekkel 4-2
Chelsea Communityi Shield gyõztes!!!!!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>