A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 5w0rdf15h
    Nos hát véget ért a 2. szezon is a Lazio kispadján, azt hiszem nem panaszkodhatok hiszen sikerült überelni az előző szezon bomba meglepetését, ugyanis a bajnokság kiválóan indult, a 22. fordulóig nem hogy legyőzőre nem akadtunk de még pontot se szereztek a csapat ellen, ezután pedig szinte tartottuk az előnyünket, de azért becsúszott pár kellemetlen meccs és vereség :SSS
    A tabella végül így alakult ki:

Pontokat jócskán szereztünk de a gólszerzésben lenne mit javulni :)

Ezután jött a hab a tortán ugyanis hála az iszonyat könnyű sorsolásunknak, rögtön BL döntőben találtuk magunkat, átrobogva többek között a Zenit, a PSV és a Porto csapatain.
    Sorsolás:

és ha már ott voltunk, jöttünk, láttunk és egy kurva nagy meccsen, iszonyat nagy győzelmet arattunk a BL címvédője (!!!) ellen :))))

Hozzátenném még hogy a csoportkörben is hatalmas meccseket toltam az Arsenal ellen így már alig vártam ezt a meccset mert tudtam hogy velük mindig nagy a küzdelem.

Összegezve pedig nagyon büszke vagyok a srácokra hogy összehozták a dolgot, következő szezonban szeretnénk megvédeni a Bajnoki címeket és végre már Olasz kupát is nyerni, mostani szezonban elődöntőig mentünk, onnan az Inter vert ki.

Köszönöm annak aki elolvasta a kis szösszenetet. :)