Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek csak úgy özönlettek - 25718 nézõ 😊
.
2012 . november 28.-Heerenven az El Madrigalban
27871 nézõ !!
.
2012.december eleje - Real
27979 !
.
uj stadion 120.000.es lenne tuti full lenne mindenben
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
M. Fernandez beindult, nalam MC(playmaker)-t jatszik: 5meccs( Valencia,Real,Lazio,Racing,Barca) 5gol.
Born to win
A fórumon elhangoztt egyszer ( leirodott ) hogy van olyan opcio a játékban hogy fel lehet ajánlani egy játékosnak hogy ha akar akkor játszhat a csapat tartalék meccsein. Ezt hol lehet beállitani ? mert csak olyat találtam hogy 1 vagy 2 honapra küldöm le a tartalékokhoz .
Fernández sajna nálam baloldalt játszik, de ott se rossz, a csapat egyik legjobbja.
apropó csapat legjobbja, idén Elmander AMC posztjához képest csapatja rendesen a gólokat, hosszabbitani viszont nem akar, most 31 éves
Cardiff 2:3 Everton
hát sajnos eddig meneteltünk
Bajnokság:
Cardiff 2:1 Barnsley
West Brom 2:3 Cardiff
6pont elõnnyel megyünk, pont féltávnál😄😛
na mára ennyit játcotam majd holnap folytatom
de azért ma még irogatok forumra😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Cardiff 1:0 Coventry
Preston 1:3 Cardiff
azonos pontal állok mint az elsõ west brom csak neki jobb a golaránya:S
Grat Zorroember
Ipswitch 2:1 cardiff
Sheff Unt 0:1 cardiff (fontos mecs volt mert a veregés 3.helyre csusztunk és õk voltak a 2. szoval naon fontos gyõzelem😛)
ja igy második hely west brom mögött 2pontal
nekem angol bajnokságba olyanok voltak h egyik évbe a mu másikba az arsenal 32-3 forduloig veretlen volt...
Charlton 1:2 Cardiff
Cardiff 3:1 Scunthore
jol állunk ismét elsõ hely pedig a vereség után elveszitetük...
mi kaptuk a legkevesebb golt viszont rugásba csak 10. vaunk
ha már igy kezdünk remélem meg is lesz a feljuttás idén... bár csatárt kéne szerezni a télen mert nem a csatárok viszik a csapatott:S
Cardiff 4:1 Wolves
Burnley 0:4 Cardiff
Cardiff 1:0 Bristol City
igy átvettük 2pontal ismét a tabelán a vezetést😛
majd jött a liga kupa negyeddöntö a preimer ligát vezetõ Man City elõtt idehaza
elõvettem a chelsea verõ Derby taktikát és bejött😛
Cardiff 2:2 Man City
büntetõkkel 4:3 itt meg szerencsénk volt😛 de hát ilyen az élet😄
kép:
nagyon megy a szekér
"Ha megnézed, mások képénél nem nagyon fordul elõ szaggatott vonal"
Csak nézd meg azt a hsz-t, amire válaszoltam. Amúgy nem akarok veszekedni, csak azt nem értem, h miért van az, h másba nem, csak belém kötöttek......na mind1.
Én kérek elnézést.
"A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
(Ennél nagyobb betûkkel már nem tudom kiírni, tessék végre felfogni, hogy max 750 pix széles lehet!!!)"
A tieid 1024pix szelesek tehat ha berakod egy kepnezegetobe(pl1, pl2) es lemeretezed max 750p szelesre akkor nem lassul be a forum masoknak.
Amugy grat!
Born to win
És, h ne csak off legyen: Málaga-Villarreal 1-3
holnap kiderült h dolgoznom kell szoval nem tom mikor folytatom a cardiffet lehet este tok már játcani. képeket majd hozzom
Mi a redvás rohadt kurva életért nem tudsz olvasni?
Fogd meg a kibaszott PAINTET ÉS MÉRETEZD ÁT A FASSZOPÓ REDVÁS KÉPEIDET. vagy használd azt a kurva google-t és ird be, hogy irfanview. töltsd le és tedd fel, majd ott méretezd át a remek képeidet.
majd töltsd föl és oszt meg.
DE MINDENEK ELÕTT MÉRETEZD ÁT A GECI KÉPEKET!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Megj no1: érdekességképpen mind2 BL meccsemen emberhátrányban voltam. Az odavágón 0-3ról álltunk fel 2-3ra, emberhátrányban, most meg újból gólt lõttünk
Megj no2: nekem még semmi hir a stadionépitésrõl.....éshát azér elkellne egy nagyobb.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Born to win
Amúgy meg grat KoniZTE!
Bale - nál jobb igazolást én nem is tervezhettem volna a nyárra ( csak nem volt 90 M-ám igy maradt a MU-ban )
2012/13 - Ochoa - Bosingwa,Esparza,Samba,Gérson - Hamsik,J.Martínez - Ribery,Cazorla,M.Fernández - Kurányi
102 (!) mondom 102 gól a bajnokságban ( 38 ) meccsen !!!!! Fantasztikus
Ha jol tudom most te is a villarreal-al játszol. Nekem mindössze most 5. szezonom végén bõvitik mindösze 5000 hellyel a stadiont - te ezek terén hogy állsz ?