A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #36507 lehet, hogy hülyeséget csinálok, de 83 millióért megvettem Mati Fernandest! illetve még nem, mert a szerződést még nem írta alá, csak a Roma fogadta el az ajánlatot...!
Silváért is 83-at adtam ki, és most Matiért is...háááát, remélem megérik a pénzüket!
szegény Silvát most rúgták le 4 hónapra, szóval most őt kell helyettesítenie Matinak egyenlőre, aztán ha majd összeáll a Robben-Silva-Mati "szélsőhármas" akkor aztán lehet rotálni, elöl pedig Higuain-Agüero-Sóbis...szerintem jól hangzik

viszont így nem mostanában kell igazolnom a védelembe és a középpályára, mert most egy darabig nem fogok kapni lóvét, Matit is úgy igazoltam le, hogy 27,5 milliót "levágtam" a fizetési keretből, a maradék lóvét meg havi részletekben kapja a Roma...!szóval most egy darabig nem lesz a védelemben - Pepe és Garay mellé - Skrtel, és a középpályán Gago mellé Veloso...hozzáteszem, hogy Metzelder elég megbízható, ha be kell ugrani, és hasonló a helyzet Diarrával is, szóval nincs gond a védekezéssel!