Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
szuperkupa behúzva, félidei lebaszással, elsõ meccs 1-1 lett, Evelio Hernandez lõtte ott a gólt
most a tizijük elõtt a kiharcoló zsolnai még lesen is volt de nem baj

Mike94
nem baj, jó lesz az
én még csak most fogom betölteni :(

Darkon
Viszont Roma ellen otthon kaptam ki szegyenteljes 0-1re, most el kell mennem uh. jo ejt

Born to win

Mike94
no már asszittem egyedül vagyok, grat!

Darkon
Bagolyzona:

Erdemes volt betoltenem meg...
Ugy gondoltak beallunk vedekezni 4-3-3-al bombaztuk VValdes kapujat.

Born to win

jópap holtig tanul^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

csak 1 tipp: ne "tetézd" tovább poént, mert csak elrontod az igazit

ergo

tényleg jó volt de csak lelövöd :D

tehetek arról, hogy kérész életû a humorérzékem?:D

De tudod, minden évbe egyszer megjelenek:)

am. mindig itt leszek, ha a nemlétezõ képzeletbeli barátaid nem válaszolnak a kérdéseidre^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
10 percig ezen feküdtem :DDD kurvanagy oltás volt.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
faxomat hogy nem lehet sms-el vipet hosszabbítani, bár azt se tudom megéri e elõfizetni azért hogy négy percig üzenetet szerkeszthessek...

megy a fájt XD
hiába kis gecikémnek egy jó beszólása volt életében és úgy mégtöbbet ér neki mert nekem jött :D

soma22
hogyte milyen:ügyesvaty:D

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
:D:D:A::FAS

oltás in progress... :D

5w0rdf15h
földig oltottak bammeg :DD

derohattgecci :DDDDdddd

köcsögöm székem :)

namivel látom nincsenek barátaid, akik válaszolnának neked, ezért megteszem én:)

a különbség az, hogy a rendelkezésre bocsájtod menü arra szolgál, hogy fennvan a nagycsapatnál, de ha kell a tarcsiknak akkor mehet mecsre.

Lényege az, hogy látod a játékost és nem kell belépned a tartalékok közé hogy megnézd:)

Huni92
Aha. Értem. Na mind1, kösza felvilágositást :p

Fabio Capello
nem áll módomban, hsz szerkesztés ügyben a vip-tagság a megoldás, sajna nekem nincs arra lehetõségem, hogy ezekbe bármilyen módon belepiszkálhassak, házigazdaként én is csak törölhetem.

Lejárt a vipem hogy a geci enné ki a belét :D

Huni92
Üdv!

Megragadva az alkalmat, h újra ittvagy, azt kérdezem, h lehetséges lenne-e az, h egy szerkesztés gombot is betegyél ide a fórumba. ugyanis ha vki elcsesz 1 hsz-t/képet, akkor nem kellene új hozzászólásban javitsa azt.

Huni92
Ezzel nem is lenne gond, viszont ha kisebb csapattal vagy, és nagyobb együttes vinné a játékosodat, akkor nincs sok esély arra h hosszabbitson veled.

Fabio Capello
Hi & grat all!

Nos véget ért a holland kiküldetés, megvolt a terepgyakorlat, mákkal ugyan, de megkaptam az ötöst, most pedig két hónap lazulás na és tömör FM :)

Huni92
1-0 a BL-ben a napoli ellen, igy 4 meccs, 4 win, 12 pont, tuti 1. hely a csoportban.
Spanyol kupában meg idegenbeli 1. meccsen 4-0ra leléptünk vmi kiscsapatot.

5w0rdf15h
új szerzõdés a játékosnak rögtön, aztán õ dönt h melyiket fogadja el...

Huni92
3-0ra nyert a csapat az Almeria ellen. garay 11es majd fejesgólja és Franco találata hozta meg a gyõzelmet.

Huni92
Fasza....elsõ felindulásomból kritizáltam is a birót.....eltiltás...almeria ellen nem leszek padon...ggrrr

Huni92
Megvan elsõ vereségem a szezonban. Megszakadt a 12 meccses veretlenségi sorozatom. És gecire idegesit ez a meccs. recre ellen. Vezetést szerzek, semmi akció, semmi helyzet. Aztán lerúgják Mottat, mehet tovább, és perszehogy gólt kapok. Csere, Motta le, Cani be. 2. félidõ elején Garay meg Akinfeev összehozta a 2. gólt is. Innen full-attack, 3 védõ....és mégsem volt 1 darab helyzetem se. Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

- annak

mi annak a különbség az között hogy egy játékost leküldesz a tartalékba x napra, akár sérült akár nem ( a jobb klikk - Menjen-->tartalék keret) vagy a között, hogy jobb klikk - menjen - tartalékok rendelkezésére bocsátom?

BBeno2
ha egyszer kiifzeti a kivásárlasi árát akkor nézhecc...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Hi & grat all!

Hát eléggé mosott szar lettem, fõleg h hajnali 6kor keltem. Ésugye egész nap meló. De most majd játszok :D

sajnos a való életben sem az edzõ/menedzser adja el a játékosokat hanem az elnök

illetve 80-90% -ban nem

totti10
elnököt kirúgom

hajrá,lilák!

sehogy :S

totti10

ezt hogy lehet megakadályozni hogy az én beleszólásom nélkül eladják a játékosomat?? direkt bevan állitva h minden ajánlatot utasitson el..

hajrá,lilák!

zorrobomber

zorrobomber
90 percig égés a köbön. persze természetesen kb seggrõl-hasról bepattanó gólokat kaptunk, nade akkor is

Mike94
LOOL<#idiota>

Darkon
Durva!

Elkuldtem Drenthet 1hetre, ugyis megkapta a bonusz meccs ban-t a hulye nemnormalis:)

Born to win

zorrobomber
vki kérdezte az új poszt betanítást, Skafte 0ról 3 hónap alatt érte el az awkward szintet. a végén még használható lesz, a nyáron a Real már 20 millát+Bozaglo-t ajánlotta érte.

zorrobomber
akkor még jó hogy nem vettem meg :D
Fernandez akkor se rossz ha AML-t kell játszania úgy tünik, (gólja mellett 2 gólpasszt is hintett <#idiota> ) nagy a konkurencia, Jimenez meg Kaka is finoman fogalmazva se rosszak AMC poszton ugye :) kellemes gondok...

Hi & grat all! Darkon, Arsnl és zorro.

Darkon
Nemtudom kinek volt mar ideggyenge jatekosa. Ha valakire lehet mondani hogy idegbeteg az Drenthe, mindig aggodik a kovetkezo meccs miatt, moralja a legrosszabb altalaban, most meg megfejelt valakit Vill-Real meccsen<#idiota>

Born to win

zorrobomber
Villarealosoknak:
Fernández nálam is tolja <#hehe><#eljen>

Gunnersboy
mitcsinálsz te ott? :DDD

végre vége a munkának erre a hétre, picit jáccom -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Mallorcatol meg kikapok otthon 1-2-re<#falbav><#falbav><#falbav>

Born to win

zorrobomber
Grat :) Keci jó vagy <#eljen>

Mike94
szoros volt?! kibaszott szoros volt :D

Mike94
innen már megnyerni :)

arsnl
Hi & grat all!

Szoros volt, ráadásul utolsó fordulóba õsi riválist, a Le Havre-t legyõzve :) Ezzel vár a Ligue 1