Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most a tizijük elõtt a kiharcoló zsolnai még lesen is volt de nem baj

Born to win
Erdemes volt betoltenem meg...
Ugy gondoltak beallunk vedekezni 4-3-3-al bombaztuk VValdes kapujat.

Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ergo
tényleg jó volt de csak lelövöd :D
De tudod, minden évbe egyszer megjelenek:)
am. mindig itt leszek, ha a nemlétezõ képzeletbeli barátaid nem válaszolnak a kérdéseidre^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
köcsögöm székem :)
a különbség az, hogy a rendelkezésre bocsájtod menü arra szolgál, hogy fennvan a nagycsapatnál, de ha kell a tarcsiknak akkor mehet mecsre.
Lényege az, hogy látod a játékost és nem kell belépned a tartalékok közé hogy megnézd:)
Lejárt a vipem hogy a geci enné ki a belét :D
Megragadva az alkalmat, h újra ittvagy, azt kérdezem, h lehetséges lenne-e az, h egy szerkesztés gombot is betegyél ide a fórumba. ugyanis ha vki elcsesz 1 hsz-t/képet, akkor nem kellene új hozzászólásban javitsa azt.
Nos véget ért a holland kiküldetés, megvolt a terepgyakorlat, mákkal ugyan, de megkaptam az ötöst, most pedig két hónap lazulás na és tömör FM :)
Spanyol kupában meg idegenbeli 1. meccsen 4-0ra leléptünk vmi kiscsapatot.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Hát eléggé mosott szar lettem, fõleg h hajnali 6kor keltem. Ésugye egész nap meló. De most majd játszok :D
illetve 80-90% -ban nem
ezt hogy lehet megakadályozni hogy az én beleszólásom nélkül eladják a játékosomat?? direkt bevan állitva h minden ajánlatot utasitson el..
hajrá,lilák!

Elkuldtem Drenthet 1hetre, ugyis megkapta a bonusz meccs ban-t a hulye nemnormalis:)
Born to win

Fernandez akkor se rossz ha AML-t kell játszania úgy tünik, (gólja mellett 2 gólpasszt is hintett <#idiota>#idiota> ) nagy a konkurencia, Jimenez meg Kaka is finoman fogalmazva se rosszak AMC poszton ugye :) kellemes gondok...

Born to win
végre vége a munkának erre a hétre, picit jáccom -.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Born to win