A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Tapasztalatból mondom, hogy brutális hatással van a csapat teljesítményére! :D Én a man. cityvel tolom épp, ugye tömnek pénzel minden évben, mint az állat, így folyamatosan próbálok erősíteni, meg pótolni a távozókat. Első szezonban kb. a fél kezdő 11-et cseréltem, 13. helyre voltam elég, sajnos nagyon béna vagyok még:D De! Megfigyelhető volt, hogy az év végére azért elég rendesen belejött a csapat... Következő év, jött pár igazán ígéretes fiatal, csillagászati összegekért, első pár meccs borzalmas volt... A "tavaszt" a 11.ik helyen kezdtük, végül 5.ként, a 4.ik liverpoolal azonos pontszámmal végeztünk. Az utolsó kb.15 meccsen veretlen lett a csapat, ha az utolsó előtti fordulóban nem x elünk otthon a portsmouth-al (akik valamiért mint 1 mumus hatnak ránk, 3szezon alatt nem tudtuk megverni őket:D) akkor a liverpool előtt 4.ik ként futunk be. Szóval annyit akartam kihozni ebből, hogy valóban nagyon meglátszik a teamen ha nagy változásokat csinálsz, és hónapokat kell várhatsz, hogy úgy teljesítsenek, ahogy azt elvárnád.