Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Töltöm a Chelsea-t^^
Huni...Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
Mindenki nagy izgalommal várta az összecsapást. Mivel igazi rangadó volt, ezért meccs elõtt azt mondtam a fiúknak, h a gyõzelmet várom tõlük. Nem úgy kezdõdött a mérkõzés, ahogy azt szerettük volna, hiszen a Valencia nagy fölényben játszott. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Villa a 26. percben betalált. Félidõre ennyi is maradt az eredmény. Magától értetõdõen nagyon ideges voltam, fõleg úgy, h a bajnoki cimért is versenyben vagyunk. Igyhát félidõben lecsesztem a csapatot. Végrehajtottam 2 cserét. A gyengélkedõ Senna helyére Pirést küldtem be, mig az ugyan jól játszó Cazorlat Franco váltotta. Meg is lett az eredménye, hiszen a cserecsodacsatár a 47. és a 49. percben is betalált, igy megforditottuk a meccset. 4 percre rá Nihat csodálatos találatot jegyzett. 3-1. Jobban játszottunk, már más csapat volt a pályán mint az 1. félidõben. 10 perc múlva, a 63. percben újabb gólt szereztünk, ezúttal Matias Fernández jóvoltából. 4-1. Innen már valószinûsithetõ volt, h megnyerjük a meccset. 3 perc múlva érdekes gól jött, majd aki megnézi a meccset, az látni fogja. Végülis Marchena öngóljának könyvelték el. 68. perc, újra Marchena a fõszereplõ, ezúttal megkapta a 2. sárgalapját is, igy mehetett zuhanyozni. Rögtön a rá következõ minutában gólt is szereztünk, újból Nihat volt eredményes. 6-1. Kiütés. Alázás. És akkor még Nihat villant 2szer a meccs hátralévõ részében, igy 4 gólt szerzett, és nagyban hozzájárult a Villarreal Valencia fölött aratott megsemmisitõ gyõzelmében. A mérkõzés 8-1es eredménnyel zárult.
Itt a kép, és alább egy link, ahonnan letölthetitek a meccset, és megnézhetitek. Szerintem érdemes.
Feltámadás 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
SNP: Lehet
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
2007. Március 4.
G.S.:
Az elsõ 4 meccsébõl 2 gyõzelem 1 döntetlen 1 vereség a mérleg. Ez nem éppen jó eredmény. Majdnem kiestek a Levski ellen az UEFA kupában, majd a Besiktas 4. helyét nem is veszélyesztetik. Mit gondol miért van ez?
J.K.:
Elöször is szögezzük le. Meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával az edzéseken és a meccseken is. A pillanatnyi kihagyásoknak több oka van. Például:
- a kereten nem tudtam változtatni, mivel az átigazolási idõszakon túl vettem át a csapatot
- az adott játékosállomány miatt a taktikai lehetõségeim eléggé korlátozottak.
- a másodedzõm hirtelen lelépése a Denizilspor kispadjára, amit megértek, de akkoris elég nehéz egy új, jó aszisztenst találni.
- átigazolási idõszak ismét a bünõs: edzõk...
- és végül a Levski elleni botlást betudom a rossz idõjárás miatt( szerk.: havas, szeles idõ, - 5 fok.)
G.S.:
Elég sok játékossal állapodott meg a klub a következõ szezont illetõen. Eddig 12 játékost sikerült ingyen szerzõdtetni és még csak most kezd igazolni pénzért állítólag. Hova ez a sok igazolás? Egész csapatot lecseréli? Fiatalok?
J.K.:
Igen, elég sok játékost igazolunk le. Célom megnyerni jövõre mindent miben elindulunk és ez a terv a mostani játékosállománnyal elérhetetlen. Ezért a sok ismert és ismeretlen arc.
A fiatalok pedig folyamatosan szem elõtt vannak és ha vki kiemelkedik a mezõnybõl kap lehetõséget.
G.S.:
Köszönjük az interjút, sok sikert. HAJRÁ GALATASARAY!!!
Uefa-ba tovább jutottunk 2-2 (i)-vel Levski Sofia ellen. Köv kör. Wisla Kraków.
Csapat egy fos😄 Csomó öreg török pléja és mivel februárba inditottam a játékot nem tudtam igazolni.
a bajnokságban nem volt ellenfelem:
csapat statisztikák: sztem nem rosszak. egy nagyon meghatározó csatárom Kwabena elment a jaguárokhoz szal a gólkirály nem innen jött.
majd az átigazolások:
Guerrón-t nagyon sajnálom õ is egy nagy gólvágó volt nem akart hosszabbbítani.
Supic-ot is sajnálom. õ védõ. mikor eligazolt a Tel-aviv hoz azt mondta hogy az európai porondon való lehetõség vonzotta mondom oké végülis eddig végig BLben játszott az ETOval.
Majd Afriyie is ezt mondta . ezek nem normálisak. õ is nagy tehetség volt.
röviden ennyi. BLben a Benfica és Bukarest és az Inter a csoport ellenfelem.
sztem 2.helyre betudok érni de min. a 3. ..
jah és 3. kiemelést kaptam már. 52. vagyok a világranglistán.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
kaptam kölcsönbe egy ifi vkp-t akinek már most kétszer több a CA-ja mint a többi játékosomnak 😄
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

meg most épülget fel Gonzalo Rodriguez, és ott a padon még Fuentes, Godin, Javi venta is. 😄
Amúgy ebben az idényben az Espanyol irtó jól szerepel. 1 meccsel többet játszva mint én van 1 pont elõnyük.
Erõsíccsed meg a védelmet!<#idiota>#idiota>
Én kezdtem WBA-val ami elég jo volt jo pénzzel
Igy kapásból ez a 2
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
thx
gondolom 35153264632x teszik fel egy ezt a kérdést havonta, szal bocs😄
.