Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Csítergeci <#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
bumm<#beka3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
Alap 😄

BBeno2
HUNIKA látom ottvagy a madridistán 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Bulykin
Mai elsõ meccsem😊

Huni92
Igen 😄

Bulykin
akkor még a félidõben hátrányban voltál?<#idiota>

Huni92
A félidei eligazitás, és annak hatása.

Bulykin
Hi & grat all!
Töltöm a Chelsea-t^^
Huni...Keci jó vagy <#eljen>

Huni92
Reggelt......elképesztõ meccsel nyitottam a mai napot. Nevezetesen a Valencia elleni hazai találkozóról van szó. És errõl szeretnék bõvebben beszámolni.
Mindenki nagy izgalommal várta az összecsapást. Mivel igazi rangadó volt, ezért meccs elõtt azt mondtam a fiúknak, h a gyõzelmet várom tõlük. Nem úgy kezdõdött a mérkõzés, ahogy azt szerettük volna, hiszen a Valencia nagy fölényben játszott. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Villa a 26. percben betalált. Félidõre ennyi is maradt az eredmény. Magától értetõdõen nagyon ideges voltam, fõleg úgy, h a bajnoki cimért is versenyben vagyunk. Igyhát félidõben lecsesztem a csapatot. Végrehajtottam 2 cserét. A gyengélkedõ Senna helyére Pirést küldtem be, mig az ugyan jól játszó Cazorlat Franco váltotta. Meg is lett az eredménye, hiszen a cserecsodacsatár a 47. és a 49. percben is betalált, igy megforditottuk a meccset. 4 percre rá Nihat csodálatos találatot jegyzett. 3-1. Jobban játszottunk, már más csapat volt a pályán mint az 1. félidõben. 10 perc múlva, a 63. percben újabb gólt szereztünk, ezúttal Matias Fernández jóvoltából. 4-1. Innen már valószinûsithetõ volt, h megnyerjük a meccset. 3 perc múlva érdekes gól jött, majd aki megnézi a meccset, az látni fogja. Végülis Marchena öngóljának könyvelték el. 68. perc, újra Marchena a fõszereplõ, ezúttal megkapta a 2. sárgalapját is, igy mehetett zuhanyozni. Rögtön a rá következõ minutában gólt is szereztünk, újból Nihat volt eredményes. 6-1. Kiütés. Alázás. És akkor még Nihat villant 2szer a meccs hátralévõ részében, igy 4 gólt szerzett, és nagyban hozzájárult a Villarreal Valencia fölött aratott megsemmisitõ gyõzelmében. A mérkõzés 8-1es eredménnyel zárult.

Itt a kép, és alább egy link, ahonnan letölthetitek a meccset, és megnézhetitek. Szerintem érdemes.

Feltámadás 😊

BBeno2
nem . csak egyszerûen BUG.

totti10
mennymá télleg csitel csináltad?

hajrá,lilák!

Darkon
Volt egy kis dolgom. Mostmar biztos senki nincs.
A delutani csitgolom
.

Born to win

kezdésnél nem csapatot választasz, hanem nemzetet.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

az remek hogy lehet de örülnék ha azt is elmondanád hogy hogyan
2017

SNP: Lehet

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

sziasztok. úgy nem lehet karriert kezdeni hogy csakis nemzeti csapatot irányítok és ha látják hogy jó vagyok akkor meghív egy klubcsapat?
kraawz
melyik év lenne ez?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Galatasaray Sport
2007. Március 4.

G.S.:
Az elsõ 4 meccsébõl 2 gyõzelem 1 döntetlen 1 vereség a mérleg. Ez nem éppen jó eredmény. Majdnem kiestek a Levski ellen az UEFA kupában, majd a Besiktas 4. helyét nem is veszélyesztetik. Mit gondol miért van ez?

J.K.:
Elöször is szögezzük le. Meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával az edzéseken és a meccseken is. A pillanatnyi kihagyásoknak több oka van. Például:
- a kereten nem tudtam változtatni, mivel az átigazolási idõszakon túl vettem át a csapatot
- az adott játékosállomány miatt a taktikai lehetõségeim eléggé korlátozottak.
- a másodedzõm hirtelen lelépése a Denizilspor kispadjára, amit megértek, de akkoris elég nehéz egy új, jó aszisztenst találni.
- átigazolási idõszak ismét a bünõs: edzõk...
- és végül a Levski elleni botlást betudom a rossz idõjárás miatt( szerk.: havas, szeles idõ, - 5 fok.)

G.S.:
Elég sok játékossal állapodott meg a klub a következõ szezont illetõen. Eddig 12 játékost sikerült ingyen szerzõdtetni és még csak most kezd igazolni pénzért állítólag. Hova ez a sok igazolás? Egész csapatot lecseréli? Fiatalok?

J.K.:
Igen, elég sok játékost igazolunk le. Célom megnyerni jövõre mindent miben elindulunk és ez a terv a mostani játékosállománnyal elérhetetlen. Ezért a sok ismert és ismeretlen arc.
A fiatalok pedig folyamatosan szem elõtt vannak és ha vki kiemelkedik a mezõnybõl kap lehetõséget.

G.S.:
Köszönjük az interjút, sok sikert. HAJRÁ GALATASARAY!!!

Jah épp próbálom felhozni Galatasarayt a trutyiból.
Uefa-ba tovább jutottunk 2-2 (i)-vel Levski Sofia ellen. Köv kör. Wisla Kraków.

Csapat egy fos😄 Csomó öreg török pléja és mivel februárba inditottam a játékot nem tudtam igazolni.

Darkon
Hi & grat all!
Vagytok meg?

Born to win

BBeno2
itt vannak nagyíthatóba mert elég olvashatatlan lett.

+ az áttekintés oldalt is feltettm . anyagi helyzetem elég jó.

Grat 😊

BBeno2
jelentem befejeztem az ETO val a 2011-12-es szezon-t igy külöm a képeket:
a bajnokságban nem volt ellenfelem:

csapat statisztikák: sztem nem rosszak. egy nagyon meghatározó csatárom Kwabena elment a jaguárokhoz szal a gólkirály nem innen jött.

majd az átigazolások:

Guerrón-t nagyon sajnálom õ is egy nagy gólvágó volt nem akart hosszabbbítani.
Supic-ot is sajnálom. õ védõ. mikor eligazolt a Tel-aviv hoz azt mondta hogy az európai porondon való lehetõség vonzotta mondom oké végülis eddig végig BLben játszott az ETOval.

Majd Afriyie is ezt mondta . ezek nem normálisak. õ is nagy tehetség volt.

röviden ennyi. BLben a Benfica és Bukarest és az Inter a csoport ellenfelem.
sztem 2.helyre betudok érni de min. a 3. ..

jah és 3. kiemelést kaptam már. 52. vagyok a világranglistán.

Mike94

Anybody hear me?😄

drucker
Jah hm akkor megvacsolom XD

bennevannak a logók abban, amit linkeltem 😄
drucker
Hi & grat all!

Ahogy ígértem... Félévnél így állok:

majd lesz... 😄 elsõ szezonban még marad a mostani
kaptam kölcsönbe egy ifi vkp-t akinek már most kétszer több a CA-ja mint a többi játékosomnak 😄
dudusrac
Gondolom majd új mezük is lesz😊😊

Nekem Fulame-t sikerült "megszerezni" <#vigyor3>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen>

megvan a támogatás 😄

Huni92
Capdevila-Garay-Cygan-Josemi
meg most épülget fel Gonzalo Rodriguez, és ott a padon még Fuentes, Godin, Javi venta is. 😄

Amúgy ebben az idényben az Espanyol irtó jól szerepel. 1 meccsel többet játszva mint én van 1 pont elõnyük.

Bulykin
Grat 😊
Erõsíccsed meg a védelmet!<#idiota>

Huni92
Egy újabb izgalmas, gólgazdag meccs. Alighogy megszereztem a vezetést, rögtön ki1enlitett a Toulouse, majd a középkezdés után labdát veszitettem, és máris 1-2 volt. Majd Nihat remekbeszabott szabadrúgásgóljával és Garay fejesével megforditottam a meccset. Ismét 1enlitett az ellenfél. Majd a 82. percben Franco 1. labdaérintésébõl gólt szerzett. Éshát jött a válasz is, rögtön középkezdés után. A védelmem gyengén szerepelt.

okés😊 köszii
Huni92
WBA-val tényleg megéri kezdeni. Jó alapcsapat van, sima feljutás, és azért a játékosok is elmennek.

Hát itt páran kezdtek Leedsel már, 3. osztályban szerepel -15 pont hátránnyal
Én kezdtem WBA-val ami elég jo volt jo pénzzel
Igy kapásból ez a 2

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

nah a lyoni mentésemet egy picit pihentetem, kezdek egyet egy kis/gyengeközépcsapattal (2./3. osztályú) vki ajánlana vmi viszonylag jó anyagi helyzetben lévõ csapatot pls??

thx
Bulykin
nah végre egy gyõzelem, eddig elég szarul állok😊

nem, nem törlõdik 😊
Bulykin
a mostani meccsemen a 30.percben járok, még 0:0, de eddig lõttem 3at, amit nem adtak meg<#szomoru1>

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

patch-rõl jut eszembe; ha felrakom a 8.0.2-s patcht törlõdik a mentésem??

gondolom 35153264632x teszik fel egy ezt a kérdést havonta, szal bocs😄
Huni92
De nem a 8.0.2-s patchel játszol? oO

Bulykin
ezek buzik, hol ér Anelka ennyit!!! grrrr.....

Bulykin
nah úgy látszik nem tudom megtartani Carvalho-t, a Real nagyon akarja...egye fene, menjen 14millát megér^^

Huni92
Thx. A Birmingham elleni 9-2es siker (barátságos volt) után ez is sok gólt hozott 😄