A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    üdv mindenkinek, már régen jártam itt...!

adok egy kis helyzetjelentést, ha nem gond! :)
    ugye újat kezdtem a 2008-al, mert kirúgtak a Real Madridtól, aki nem tudná, Bajnokok Ligája győzelem után dobtak ki...! elég gáz! :S
    szóval újat kezdtem, az első szezonban, sima 2. hely a bajnokságban (a bajnoki címre esélyem sem volt a barca ellen...), a BL-ben elődöntő, copa del reyben pedig negeddöntő, most a 2. szezon közepe felé tartok (november) Agüeroval és Sobissal a csatársorban...a bajnoskágban 3 pontra vagyok a barcától! az érdekesség az, hogy 6 forduló után 2-0-s gólkülönbséggel álltam, 1 győzelemmel, és 5 döntetlennel (5 db 0-0-s döntetlennel!!:D) szóval simán vezethetném a bajnokságot, ha egy kicsit szerencsésebben kezdtem volna...! a BL-ben 3 meccs után, 7 pont, ott nem lesz gond (Liverpool, Steau, Szpartak Moszkva), a kupa meg még nem kezdődött el...!
    attól tartok, hogy megint ki fognak rúgni, ha nem sikerül megnyernem a bajnokságot, csinálhatok én akármit a BL-ben, a vezetőségnek csak a bajnokság számít! :S most is hiába nyertem meg az összes meccset októberben, akkor is azt kaptam, hogy a hosszú távú célokat nem veszem figyelembe, vagy valami ilyesmit :S
    viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy amikor elkezdtem ugye az előző szezonban, akkor azt tűzték ki célul, hogy 2 éven belül meg kell nyernem a bajnokságot...! na de akkor is, még mindig nem értem, hogy a másik mentésben miért rúgtak ki, hiába a bajnokságban "csak" két 2. helyet tudtam felmutatni, de megnyertem a BL-t...na de mind1, ez már a múlt, most kell bizonyítanom, és meg kell nyernem a bajnokságot, hogy kapjak új szerződést...! remélem sikerülni fog, mert ha nem, és kirúgnak megint akkor újat nem kezdek, sem a Real Madriddal, sem más csapattal...!