Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
<#integet2>

(jo a default 2007-es reputation is, ugyis 2. szezonba vagyok)

[elvbol nemteszi fel a scout-ot, kiegne a processzor<#idiota>]

Born to win

Gunnersboy
nagyonremélem😄D
többek közt sikeresen meghoszabbítottam pár játékosom szerzõdését 2012ig :] (pl Wijnaldum, Carioca, Andrade)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
(valaki kilokott)
Krat! Nekem is uj takim van most, remelem BL helyezesre jolesz. Kraawz-zal szolidaritasba megprobalom kispanyolositani a csapatot, Alexis-t hoznam meg Diego Capel-t, Pique cseszik jonni, Sergio Ramos meg alom marad.
Viszont o mar megvan.

Born to win

zyndar
Anchico játszott nálam (Hollandiában) de egy értelmes meccse nem volt 1,5 év alatt, eladtam a kecibe 😊
Remélem nálad jobban tolja majd.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Jövõre új stadion egy rakat pénz^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
Jöhet a Bayern elleni revans 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
ahhoz kell a mentésed

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

A tavalyi taktikád hasonlit az én Fradisomra, kivétel csak annyi hogy én a szélsõket egészen csatárig felhúzom.

szabocsaba1983
Keret:

Taktik újragondolás alatt!

Tavaly használt:

Illetve a feljutós:

/ha megvan az idei, írom játékosokkal/

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darkon
Megnezed nekem?

Born to win

Ha jól tudom, csak és kizárólag Genie Scoutba

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Hi & grat all!

Ezt hol lehet megnezni, kivancsi lennek Villarrealomnak milyenek az "ertekei".

Born to win

Gunnersboy

Keci jó vagy <#eljen>
zorrobomber
Csítergeci <#idiota>

Henry a Las Palmasban😄
Képet a keretrõl plsDobj egy képet a taktikról pls

szabocsaba1983
Közben megoldottam ám:

Ami mák, az mák. Azért nem bánkodom, bár már a csoportkörbõl is írtó nagy szerencsével jutottam túl, de most már írány a gyõzelem(vagy egy nagyobb pofon a következõ körben😄)
Ahogy nézem közben van róla makró is ------->Csítergeci <#idiota>

keress valami nagy nevet és híreszteld, hogy le akarod igazolni,
aztán az ajánlatnál lehet, hogy megnövelik a keretet
Elnök úr: találják már ki mit akarnak^^

az, hogy egy játékos aláír-e vagy sem van egy pár dolog:

- az ország reputációja, ahova igazolni akar
- a liga rep.-je,
- a csapat rep.-je
- nemzetközi kupaszereplés
- manager hírneve

asszem ennyi😄

zorrobomber
ó, értem.

nem, mert észrevettem, hogy minél több régi játékos van a kezdõbe, annál stabilabb teljesítményt nyújtanak és az újakkal még össze kell szokniuk
szabocsaba1983
Szóval semmi köze hozzá, hogy alá írna -e a csapatomhoz?

HÁÁT MIT?:d

azt hogy mennyire ismert és tisztelt.

a csapatban,a világban, a hazában, a currentet értemde nem hiszem, hogy a jelenlegi hirnevet jelentené😄

szabocsaba1983
Ajánljatok bal és jobb védõt, 6.500.000 fontom van, és aki aláír LP-ba. (club rep 6306)
2011 nyár van.

/ mit jelent pontosan a scoutban a squad, world, current és home reputation a játékos keresésnél? (azt tudom, hogy a reputation hírnév, ismertséget jelent)/

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Nagyon jó a keret, meg az eredmények!
Egy összetett kérdésem lenne:

Jiménez, Motta, Felipe, Lloris, Mvuemba, Cacapa, Barnetta mennyibe voltak, hogy volt rá pénzed, és hogyhogy aláírtak a Derbybe? Nekem Las Palmassal még fele ilyen játékosok sem írnak alá, pedig már 1. osztályban vok.
Csakhogy tanuljak valamit <#wink>

Bulykin
13órányi gólcsend szakadt meg😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Csítergeci <#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

A csillagokat hiányolta valaki 😊
itt van:

http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=5712
zyndar
Szerintem is keci jók ezek a gombok <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

McFrost
Keci jó vagy <#eljen>
Grat 😊Grat 😊
Képet a keretrõl pls
Hi & grat all!
Keci jó vagy <#eljen>
Erõsíccsed meg a védelmet!
Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>

Ez meik skin, linket plsDobj egy képet a taktikról pls

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Mocskos, csaló gamma <#boxer>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
nem mindegy hogy kik az újak??

Bulykin
nah, akkor gamelek én, már a Spanyol kupa elõdöntõjébe is bejutottam, csak az a baj, hoyg a Valenciát kaptam(legutóbbi meccsünk 6:6). A bajnokságban a 16.helyrõl feljöttem a 10.reXD(jee).

megéri a biztos UEFA-kupa hely!
Gunnersboy
hát a kupát mindenképp meg kellene nyernem, ugy nézki a bajnokságban kezdünk lecsúszni (6.ak vagyunk jelen pillanatban)

ugyhogy lehet beáldozok 1-2 bajnoki helyet a kupa miatt..

JÓJÓ persze-.-

idén megcsináltam a csapatomat...
jövõre már csak a vén faszok helyett veszek majd pár fiatalt és ennyi 😄
Ismétlõdik a döntõ?😄
revansot😄

Gunnersboy
Német kupában a legjobb 4 között vagyunk, ellenfél a Hertha
másik ágon: Wolfsburg - Bayern

nade franciába meg németbe ^^

az máááán nyugat, fijam <#kuss>

hát ha most egy év alatt 2 klubbot is megjártam 😄
meg a barcikánál kötelezõ volt minden évben újat, NB1-ben ez a szokás, ha nem vetted volna észre XD
háát aki minden évben új csapatot épít<#vigyor1>

nekem így könnyebb megjegyezni, hogy kik az újak 😄
BBeno2
jahhogy jaaaa oké. thx.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gunnersboy
becenév megadása a játékos profiljánál

BBeno2
és azt hogy lehet???

Gunnersboy
az új igazolásokhoz karajj direkt rak *-ot

BBeno2
nme vágom hogy miért csillagozza be az egyes neveket??? nálam ilyen még sosem volt azért csodálkozom hogy mi okból vannak csillagozva???