Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a cisco roma tetszik nagyon
spanyol 3ban találtam egy kis szigeti csapatot,pajara playas
meg az angol 6. osztályban a southport 😊
majd gondolkodok,city mellett lesz e vmelyikre erõm vagy idõm.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ALEX NIMO.... Ez az amcsi srác neve... Nálam nagyon nagy isten lesz, nagyobb mint Lulinha 😄 Csak a munkavállalási parás :\
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
McFrost, eddig mit nyertél a Doncasterrel? Elõre félek, mi lesz a válasz <#banplz>#banplz>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
[ Összevissza játszik a Swanseas és a Spursös mentésével, de csak néhanéha játszik ]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
krétát direkt nem írtam... inkább vmi kis spanyol vagy olasz csapat lenne.
megtetszett nekem is ez a szigeten menedzsereskedek kiscsapattal. Valami gány csapatot kis szigetrõl tudtok ajánlani ?
Madeira,Mallorca,Ibiza,Menorca,Korzika,Szardínia,Szicília stbstbstb...
Ha kell,editorból belerakok amatõrt is 😊
1) Professzionálisak lettünk!!!!!!!!!!!!!!!!
2) Stadionbõvítés 2000 hellyel (kevés de kell)
3) 1,4M tv-s jogdíjakból
4) 8 millás banki kölcsön törlesztõrészlettel (stadionrekonstrukció miatt), ennek kevésbé örülök. Inkább dobtak volna meg 100.000-el átigazoláshoz..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nem-nem olvasok ilyen topikokat 😄
ja és csak elsõ két hely BL-es már:S
Ezer bocs mégegyszer...
Van egy kis problémám... Vettem egy új PC konfigot és valahogy nagyon nem tetszik ez az FM2008 -amnak.
A bejelentkezõ fõképernyõ helyett nagy fehérség fogad, amikor elindítom a játékot. Találkozott már valki hasonló problémával? lehet valahogy orvosolni, vagy feljetsem el a játékot ezen a konfigon... mondjuk ennek nagyon nem tudnék örülni. <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
innen töltheted (nincs magyarul) de naon könnyû használni