Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
köszi a válaszokat

a cisco roma tetszik nagyon
spanyol 3ban találtam egy kis szigeti csapatot,pajara playas
meg az angol 6. osztályban a southport 😊

majd gondolkodok,city mellett lesz e vmelyikre erõm vagy idõm.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
Én sem adtam volna el... De hát elnökúr.... És nem túl sok ember létezik aki a Swansea szerzõdését fogadja el a Poolé helyett...
ALEX NIMO.... Ez az amcsi srác neve... Nálam nagyon nagy isten lesz, nagyobb mint Lulinha 😄 Csak a munkavállalási parás :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zyndar
Üdv Urak!
McFrost, eddig mit nyertél a Doncasterrel? Elõre félek, mi lesz a válasz <#banplz>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
ahh az szép akkor a büdös életbe nem veszik meg...xd

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

McFrost
most 24M-ót ér és 300M a kivásárlási ára

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GTheo
Én a Swanseaba nem tudtam megtartani, 23 millió fontért elment a Poolhoz. Valószínûleg egy amerikai sráccal fogom pótolni, a neve hirtelen nem ugrik be 😊
[ Összevissza játszik a Swanseas és a Spursös mentésével, de csak néhanéha játszik ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
grat szép és hosszu karrier!!😄

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

Darthmushroom
akkor inkább Bastia az aszem rosszabb helyzetbe van de nem biztos!!😄

McFrost
ajaccio

Gunnersboy
Madagaszkár, Szardínia (Sassari, Cagliari), Mallorca, Ibiza, Korzika 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
olasz kiscsapatnak a cisco romát ajánlanám bár nem sziget, de igen "hires" csapat. pl. Totti,Di Canio.

kraawz
köszi

krétát direkt nem írtam... inkább vmi kis spanyol vagy olasz csapat lenne.

GTheo
OFI Kréta ?

Mike94
izland? 😊

McFrost
kréta vagy ciprus

Darthmushroom
hát én nézegtem nem találtam kiscsapatot szigeten,de még nézem hátha találok

kraawz
egy kis segítséget kérnék

megtetszett nekem is ez a szigeten menedzsereskedek kiscsapattal. Valami gány csapatot kis szigetrõl tudtok ajánlani ?

Madeira,Mallorca,Ibiza,Menorca,Korzika,Szardínia,Szicília stbstbstb...
Ha kell,editorból belerakok amatõrt is 😊

Ars3nal
elvitték a jobboldali védõmet, sürgõsen kell egyet bizniszelni😄 van még 1,5 igazolni pedig 3.6ba vitték el, igy pont 3.6 milla az egyenlegem mert 0-n volt pedig idény elején -1.4rõl indult

Matthew Prosac
Háhááááááá! Júlis 9.

1) Professzionálisak lettünk!!!!!!!!!!!!!!!!
2) Stadionbõvítés 2000 hellyel (kevés de kell)
3) 1,4M tv-s jogdíjakból

4) 8 millás banki kölcsön törlesztõrészlettel (stadionrekonstrukció miatt), ennek kevésbé örülök. Inkább dobtak volna meg 100.000-el átigazoláshoz..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
thx mindenkinek amúgy a dícséreteket, nyomjátok ám ti is! <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sziasztok!miniscout 1.5 nem indul el,inicializálás nem megfelelõ azt dobja.Kell valami még(Framework? help thx
jah 😄

nem-nem olvasok ilyen topikokat 😄

Ars3nal
sajnos a nagy csapatok ellen beszedtünk sok gólt(hála a második számú kapusomnak is) hiába lövünk sokszor többet kapura egyszerûen semmi szerencsénk, na meg a szutyok Leiria is mákkal vert el 3 lövésbõl 3-0ra , Porto ellen idegenben 4-2 Sporting ellen hazain 0-6:c két tizenegyest kaptak meg hasonlók és felannyi helyzetük volt, ennek ellenére féltávnál jól állunk de kicsit jobbra számítottam, mert a csapat összevan rakva csak megy a baszogatás hogy mindenkit meg akarnak venni és fele csapat átadólistára rakatta magát:S

ja és csak elsõ két hely BL-es már:S

Fabio Capello
nem láttad, megnyílt a PC-s játékoknak nem áldozott le topik, most megy mindkettõben az észosztás... 😄

milyen vita? 😄

Fabio Capello
Macgondolandó 😄

sztem ezeket a beszámolókat amiket az utóbbi idõben láttunk, (hozzájárulásukkal) be lehetne copyzni az fmportalra 😊

zorrobomber

Fabio Capello
nem config hiba, kukkants bele a FAQ-ba 😊

Bocsi, felejtsétek el az elõzõt... elolvastam a FAQ-t...
Ezer bocs mégegyszer...
Üdv Mindenkinek!
Van egy kis problémám... Vettem egy új PC konfigot és valahogy nagyon nem tetszik ez az FM2008 -amnak.
A bejelentkezõ fõképernyõ helyett nagy fehérség fogad, amikor elindítom a játékot. Találkozott már valki hasonló problémával? lehet valahogy orvosolni, vagy feljetsem el a játékot ezen a konfigon... mondjuk ennek nagyon nem tudnék örülni. <#zavart2><#zavart2><#rinya><#rinya>
nálam most januárban kiesõ helyen állnak... 😄
dudusrac
Fuck you Debrecen! HAHAHAHAHA! Ebbe beleszaladtak.<#mf1><#mf1> (Kár hogy a bajnokságban 8 meccs után 12. vagyok)

zorrobomber
sztem ne menjünk bele 😊
inkább örülök hogy lábadozok ki a krízisbõl tavaszra a leeds-el

zorrobomber
: /

Mike94
bõvebben?

Ars3nal
Benfica-Amadora 2-0
ez nem jött össze de az elsõ hely még mindig a miénk😄

Ars3nal
kis szünet után folytattam a mentést
remek felkészítõmeccs a Benfica elleni rangadóra😊 eddig 8gy 1d

BBeno2
én eddig csak mini scoutot haszánltam és nekem bevált. nagyon megfelelõ nekem.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
:/

tehát akkor mini scuot nem pálya már?
Darthmushroom
ja azt felejtetem odairni h a mentést használja szoval bármikor nézheted a játékosokat

Darthmushroom
játék közbe és játék nélkül is tod használni

sziasztok!most raktam ujra és eddig nem használtam a genie scoutot!mit kell róla tudni,játékon belül használható v kilépve?ja eddig mini scout-ot használtam,de sjna nemtom mennyi volt a száma verziószáma az alapnak,mert 1.5 vagy ilyesmi)-t találtam de nem tudtam indítani,kell hozzá az alap?megköszönöm segítségeteket elõre is.
szabocsaba1983
thx <#worship>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darthmushroom
http://www.fmscout.com/a-fm_genie_scout_2008.html
innen töltheted (nincs magyarul) de naon könnyû használni

szabocsaba1983
Az van magyar nyelven?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Mike94
jah és 100x könnyebb vele a játék
krat karesz 😊
az is embertelen h milyen csoportba kerültél...