A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Tisztelt elnök úr! Itt a kért csapat jelentés az első hat forduló elteltével.

Amikor idejöttem már akkor döbbenten tapasztaltam, hogy egy edzőn, két kapus edzőn, valamint egy figyelőn kívül nincs senki más a csapatnál. Viszont én nekem ez kevés volt, ezért muszáj volt szereznem a hiányposztokra szakembereket. Így jött 3 edző 3 ifiedző, egy játékosmegfigyelő, valamint két erőnléti edző - mivel többet nem engedett hozatni, pedig mint látja, igencsak elkélne néhány szakember.

Ezután már elkezdtem a munkámat. A szűk anyagi helyzet miatt nem is számítottam sok átigazolási pénzem, így az adott, 2,5 millió fontból próbáltam gazdálkodni. Barátságos meccseink alatt erősnek, és összeszokottnak éreztem a csapatot - igaz becsúszott két döntetlen a Preston és a QPR ellenében.
    A barátságos találkozók után úgy készültem az idegenbeli Sunderland elleni meccsre, hogy akár meglehet a győzelem is... De, mint látja nem lett meg, a csapat nagyon nem volt, és nincs is összeszokva, így 2-1-re kikaptunk... No nem baj, következő ellenfél a Liverpool, ott majd bizonyíthatunk. Sajnos a csapat itt is értékelhetetlen volt, megértem , hogy csalódott volt a 2-0-ás vereség miatt. Ligakupára nem szeretnék kitérni, hisz arra se lehet büszke a csapat - 1-0 a Southampton ellen... Ezután egy mázlis 3-3 a Blackburn ellen, erre biztos jól emlékszik, hisz gratulált is az 1 ponthoz - ami azóta is az első pontunk sajnos a bajnokságban, hiszen azóta csak kikaptunk, nevezetesen: Arsenal, Manchester United és Bolton... Ligakupát megint csak nem sorolom ide, hiszen a Burnleyt jóval nagyobb arányban kellett volna vernünk mint 1-0 - egy 118. percben szerzett gólnak köszönhetően...
    Úgy gondolom a csapat legnagyobb gondja a befejezés, és a védők. Igen, a befejezés, hiszen az utóbbi meccseken szépen dolgozzuk ki a helyzeteket, de még a gólvonalról se tudjuk befejelni a labdát - ön is tudja, hogy most Zamoraról van szó. A védők viszont pocsékok, főleg a két középső védő. Úgyhogy , ha sikerül bent tartani a csapatot, muszáj lesz egy védőt venni - viszont az nem lenne elég, jövőre újra itt tartanánk.

Mondta, hogy térjek ki az egyetlen igazolásomra is, mert nem elégedett. Nos , én sem. Gigliottitól többet vártam, de sajnos eddig nem kápráztatott el, de hiszem, hogy méág fog... Szóval a lényeg: nem támadunk, s a védőink pocsékok... Következik az Aston Villa, igyekszem felrázni a csapatot. Legközelebb remélem nem a 20. helyen tanyázó csapatunkról kell beszámolót írnom önnek... Tisztelettel:

Hamary.