Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az igen
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
1. évben bajnoki cím.
luyindulát küldtem a tarcsiba, falcao minden meccsen gólt lõtt kb. Pauleta helyére meg N'Gog ugrott be Néha. Sakhora és Sankharéra vigyázz , mutathatok majd róluk képet,ha érdekel,milyenek 6. szezon közepén 😊
szóval igazolja vkit.. Palacio , Zarate , Falcao és folytathatnám
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de a gép szokott. sasoljatok mert hihetetlen!
Ezt nem is tudtam. sosem szoktam csalni, és azt hittem ezzel a játékkal nem is lehet. de mégis!
Játszott már vki a PSG-vel? Luyindulával mi a fenét kell csinálni, hogy hajlandó legyen játszani is, ne csak téblábolni? 4-5-1-et használok, elõtte 4-4-2 volt, de Luyindula sehogy sem találja a helyét, állandóan 5-6-os osztályzatokat kap, alig van játékban. Pauleta viszont egy állat, sztem ez a "vénember" még fejen állva, háttal a kapunak is tudna célozni és még lehet, hogy be is menne... 😊 Szóval átálltam 4-5-1-re, target man-es taktikával, mivel a bajnokságban fontosabb meccsek jönnek és nem akarok Luyindulával kísérletezni. Azért ha van valami hasznos tipp vele kapcsolatban, megköszönném.
töltöm a barcikát 😛
Szóval a problémád az, hogy az Internél játszott, mert a Cselszki kölcsönadta és a Cselszkivel kellett megállapodnod? Ez így normális..."
igen ez normális. de mindez 2008-ban történt . szal én feltételezem hogy a 802 ben volt a hiba hogy vmiért a Chelsea játékosaként mutatja Crespo-t aki az életben Interes. de a játékban Chelsea-s és az Internél van kölcsönben,.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Uccsó 4 meccsen 8 gól, közte 2 mester3as 😄

köszi Capello<#worship>#worship>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
És a kezdõcsapat:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az elsõ NB1-es szezon kicsit megterhelõ volt a csapat számára mivel túl sok volt a meccs és magasak az elvárások, a rengeteg új érkezõ felbontotta a jól összeszokott csapatot és hát csak a 9. helyre futotta az erõnkbõl de a kupa meglett.
A nyáron nem terveztünk nagy igazolásokat, a védelmet akartuk megerõsíteni ezért érkezett Gyõrbõl ingyen Domanyik, aki stabil kezdõ lett és alapembere a barcikai védelemnek, ingyen igazoltunk egy mexikói jobbszélsõt Tatabányáról aki a hiányposzt betöltésére Korudzhiev mögé a kispadra jött, de nembánta és ha lehetõséget kapot azt góllal is meghálálta.
Afrikai kutatóutam során ráakadtam 2 kivételes tehettségre, akiket nem volt szivem otthagyni, így az orruk alá toltam egy-egy kétéves szerzõdést, õk pedig már írták is alá. A két elefántcsontparti játékos(akiket itthon megérkezésük elõtt csak a "csomag"-nak hívtak, bizony beváltotta a hozzájuk fûzött reményt. Mabea 26 meccsen 20 gólt szerzett, Koné pedig méltó vetélytársa lett a jelenlegi kapusunknak, Tajti Norbinak.
Ificsapatunk nagy reménysége, Gosztonyi Andris bemutatkozott a felnõtt csapatban és 28 góljával a legeredményesebb támadónk lett.
Augusztusban még az európai kupaszereplés lekötötte a figyelmünket, ezért sorra buktuk a bajnokikat, de mikor a Benfica elleni meccs után biztossá vált a kisesés, elsõdleges célunk az NB1 megnyerése lett.
Eztt sikeresen teljesítettük is:
A ligakupából kiestünk az elõdöntõben, a nagyrivális DVTK ellen, de a magyar kupa gond nélkül meglett hála Kovács Peti fergetes szabadrúgás góljának a Zalaegerszeg ellen.
Végül pedig megkaptam kitartó munkám elismerését, megválasztottak a szezon managerének:
Végül pedig a magyar bajnok csapat játékosai:

köszi...
bevámoltuk a bajnoki címet is
idén öt sorozatból 3 megvan 😄DDD (szuperkupa, magyar kupa és az NB1)
lenyomom a maradék 2 meccset, aztán íírok beszámolót 😄

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Orosháza 4-3 FTC utolsó percben...<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ilyenek után megy el a kedvem az egésztõl...<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
valaki írta már, hogy az visszaállítja a az játékban alkalmazottakat...
Egy kérdés: Most a Zaragozával vagyok, és akármilyen mezcsomagot töltök le, csak a hazai mezem hiányzik, mindenkinek még a 3. számú szerelése is benne van. Nekem is 2. és 3. az oké, de a fehér otthoni mezem az default lepedõ. Ötlet a megoldásra?
Ezt nézzétek meg 😊