Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
I'm not sure I can even find words to describe it. How the ball can change in the air at that pace and that angle is beyond me. It pains me when i'm in 2029 and this happens to my Beloved Fisher Athletic and Michaels Bedford Town. This obviously made me resort to smashing my mouse and keyboard for the 4th time. I do hate to love FM but I love it so so much.

az igen

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zaki
Huhh, olyan jól toltad a Roverssel? Az igen, grat. Én még csak elsõ évben vagyok, bajnokságban 8. helyen vagyok 26 meccs után.

Mike94
Guilherme 😊

kraawz
igen,játszottam 8.01 peccsel

1. évben bajnoki cím.
luyindulát küldtem a tarcsiba, falcao minden meccsen gólt lõtt kb. Pauleta helyére meg N'Gog ugrott be Néha. Sakhora és Sankharéra vigyázz , mutathatok majd róluk képet,ha érdekel,milyenek 6. szezon közepén 😊
szóval igazolja vkit.. Palacio , Zarate , Falcao és folytathatnám

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Az életben is Cselszkis és kölcsönben van az internél

Darthmushroom
mikor én nyomtam a blackburn-el nállam is igy nyomta samba!! neki is köszönhetük 2évbe az uefa kupát ahol majdnem golkirály lett, 3évbe meg a bajnokságot meg fa kupát + bl döntött, csak utána sajnos eladta az elnõk...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

:AD:AS😄ASDasdasd
MrIncredible
http://www.youtube.com/watch?v=7SINBqLyXxI&feature=related

de a gép szokott. sasoljatok mert hihetetlen!

MrIncredible
http://www.youtube.com/watch?v=SHTXfJYcYyo&feature=related

Ezt nem is tudtam. sosem szoktam csalni, és azt hittem ezzel a játékkal nem is lehet. de mégis!

PetruZ
Üdv!

Játszott már vki a PSG-vel? Luyindulával mi a fenét kell csinálni, hogy hajlandó legyen játszani is, ne csak téblábolni? 4-5-1-et használok, elõtte 4-4-2 volt, de Luyindula sehogy sem találja a helyét, állandóan 5-6-os osztályzatokat kap, alig van játékban. Pauleta viszont egy állat, sztem ez a "vénember" még fejen állva, háttal a kapunak is tudna célozni és még lehet, hogy be is menne... 😊 Szóval átálltam 4-5-1-re, target man-es taktikával, mivel a bajnokságban fontosabb meccsek jönnek és nem akarok Luyindulával kísérletezni. Azért ha van valami hasznos tipp vele kapcsolatban, megköszönném.
jóreggelt a kollégáknak 😄
töltöm a barcikát 😛
nagyon tetszik a felállásod! kiprobáltam én is és elég jól bejön nekem is, dobnál 1 képet a taktikról is? miylen passz stílus, stb....
BBeno2
"kajak nem értem

Szóval a problémád az, hogy az Internél játszott, mert a Cselszki kölcsönadta és a Cselszkivel kellett megállapodnod? Ez így normális..."

igen ez normális. de mindez 2008-ban történt . szal én feltételezem hogy a 802 ben volt a hiba hogy vmiért a Chelsea játékosaként mutatja Crespo-t aki az életben Interes. de a játékban Chelsea-s és az Internél van kölcsönben,.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zaki
Kipróbáltam én is azt a szögletes taktikát (vagyis beállításokat), elég durva... 😄

Uccsó 4 meccsen 8 gól, közte 2 mester3as 😄

a BL-selejtezõre készülõ csapat 😄
és tényleg 😄DDD
köszi Capello<#worship>
sikerült!!!!a lang_db-t betettem mindenhova újra....😊
megnézem újra remélem sikerül,de köszi elõre is...
ez nekem is ugyanilyen...
Fabio Capello
:S Ilyet még nem láttam... Próbáld meg újratenni a magyarosítást (802 mappában is!) vagy a skin cserét

Szóval ez a gondom + hogy a válogatottak nevei...
Sajna nagyon utána keresni nem tudok mert a gépem újraindulgat
Köszi elõre is...
Darthmushroom
szerencsétlen szezonjuk volt naon

zyndar
Ja és a Zaragoza kiesett irl... azt hogy hozát össze ilyen kerettel.<#fejvakaras>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
Zyndar, Karesz nagygrat 😊

Darthmushroom
grat Zyndar meg Karesz

hát asszem holnap visszatérek rá és dobok képet mert ez a genya 30mp-ként újraindul,és most mentalista képességeim azt mondják kapcsoljam ki a gépet,mert lebaltázom az emeletrõl...
zyndar
A bajnokság eleje:

És a kezdõcsapat:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ars3nal
hali grat all
töltöm amadorát

Na akkor a 2009/2010-es szezon:

Az elsõ NB1-es szezon kicsit megterhelõ volt a csapat számára mivel túl sok volt a meccs és magasak az elvárások, a rengeteg új érkezõ felbontotta a jól összeszokott csapatot és hát csak a 9. helyre futotta az erõnkbõl de a kupa meglett.

A nyáron nem terveztünk nagy igazolásokat, a védelmet akartuk megerõsíteni ezért érkezett Gyõrbõl ingyen Domanyik, aki stabil kezdõ lett és alapembere a barcikai védelemnek, ingyen igazoltunk egy mexikói jobbszélsõt Tatabányáról aki a hiányposzt betöltésére Korudzhiev mögé a kispadra jött, de nembánta és ha lehetõséget kapot azt góllal is meghálálta.
Afrikai kutatóutam során ráakadtam 2 kivételes tehettségre, akiket nem volt szivem otthagyni, így az orruk alá toltam egy-egy kétéves szerzõdést, õk pedig már írták is alá. A két elefántcsontparti játékos(akiket itthon megérkezésük elõtt csak a "csomag"-nak hívtak, bizony beváltotta a hozzájuk fûzött reményt. Mabea 26 meccsen 20 gólt szerzett, Koné pedig méltó vetélytársa lett a jelenlegi kapusunknak, Tajti Norbinak.
Ificsapatunk nagy reménysége, Gosztonyi Andris bemutatkozott a felnõtt csapatban és 28 góljával a legeredményesebb támadónk lett.

Augusztusban még az európai kupaszereplés lekötötte a figyelmünket, ezért sorra buktuk a bajnokikat, de mikor a Benfica elleni meccs után biztossá vált a kisesés, elsõdleges célunk az NB1 megnyerése lett.
Eztt sikeresen teljesítettük is:

A ligakupából kiestünk az elõdöntõben, a nagyrivális DVTK ellen, de a magyar kupa gond nélkül meglett hála Kovács Peti fergetes szabadrúgás góljának a Zalaegerszeg ellen.

Végül pedig megkaptam kitartó munkám elismerését, megválasztottak a szezon managerének:

Végül pedig a magyar bajnok csapat játékosai:
Fabio Capello
képet

Bocsi srácok,ha valakit zavar,de hogy a fenébe tudom megoldani,hogy nekem ne Se C legyen a Vác?Na meg az országok nevei se tetszenek...
köszi...
Darthmushroom
amugy grat all

Darthmushroom
eredeti 8.0.2s patchel nyomom (eredeti adatbázis) ugyan olyan csóró a csapat...

bitedanke 😄

bevámoltuk a bajnoki címet is

idén öt sorozatból 3 megvan 😄DDD (szuperkupa, magyar kupa és az NB1)
lenyomom a maradék 2 meccset, aztán íírok beszámolót 😄
Fabio Capello
ibrahimovic in nigga <#idiota>

zyndar
Gratu! <#taps>

szabocsaba1983
Megvan az új Ibrahimovic:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fabio Capello
gratta 😊

megvan a címvédés a kupában<#hehe>
zyndar
Komoly 650e Euróval kezdtem és most, hogy zárva van a piac, hozzámvágnak 22,5 misit. Jee

Ez hihetetlen....
Orosháza 4-3 FTC utolsó percben...<#wilting><#wilting><#wilting>
ilyenek után megy el a kedvem az egésztõl...<#boxer><#boxer>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

jaaaaaaaaaaaaaaaa sorry, asztem 2008 😄
zyndar
Ezek meg kik voltak? <#crazya>

Hallod te annak a swéd gyereknek az adatbázisát raktad fel? :S Mert nekem az nem mükszik és õszi keret.Háááát hagyjuk ... 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

zyndar
Köszi, de ez 2007 és nem tartalmaz mezt. 😊

nem a patch miatt van?
valaki írta már, hogy az visszaállítja a az játékban alkalmazottakat...
zyndar
<#wow1>
Egy kérdés: Most a Zaragozával vagyok, és akármilyen mezcsomagot töltök le, csak a hazai mezem hiányzik, mindenkinek még a 3. számú szerelése is benne van. Nekem is 2. és 3. az oké, de a fehér otthoni mezem az default lepedõ. Ötlet a megoldásra?

paszmek 😮OOOOOOO
ez se gyenge azért 😄
zyndar