A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Ezt most találtam az Index Championship/Football Manager fórumán és mivel nagyon pangunk így berakom, hogy megvitassuk és mindenki elmondhassa a saját tapasztalatait.

inferior véleménye:
    "Az én eddigi tapasztalataim első blikkre az FM09 -ről:

Negatívumok:
    1. grafika
    A 3D ről nem tudok nyilatkozni, mert ahhoz az én gépem kevés. Az alap skin viszont megint mega szarul sikerült, még a 08 -at is sikerült felül múlnia, OLVASHATATLAN és kifolyik tőle az ember szeme. Az a grafikus aki kitalálta, szarjon sünt miközben kötelezően napi legalább 16 órában bámulnia kelljen a művét.

2. Meccsmotor
    Nem igazán értem miért tölti be 2x -er lassabban a 2D nézetet mint a 08 -ban nem találok rá logikát, nem kellett hozzá nyúlniuk ennek ellenére még is ez van.

3. Taktika
    Miért kellet megszüntetni az oldalirányú taktikai lehetőséget???

Pozitívumok:

1. Nagyon hangulatos a sajtótájékoztató :) Egy hibája van hogy szerintem sok a kérdés tájékoztatóként 5-8 között, amiből 3 mindig már egy addigra feltett kérdés csak máshogy fogalmazva.

2. Átigazolási fülesek
    Ez is tök jó hangulatot ad, de ugyanazt a hibát elkövették mint a 08-ban, a hírek és leveleknél. Azaz nem kapod meg automatikusan a levelek között, hanem rákell klikkelned a fül ikonra, bevallom nekem kiszokott menni a fejemből hogy megnézzem.

3. Edzés
    Végre lehet az egyedi mozgásokat ( erős lövés, elfekteti a kapust, stb) mindenkinek beállítani külön képzésre, és nem csak a másik játékostól tanulás van mint a 08 -ban, ÉS nincs korhoz, válogattsághoz kötve :) A 08 -ban kicsit viccesnek tartottam hogy ha egy játékos szerepelt a válogatottban akkor már nem lehetett egyedi mozgásokra tanítattni. Mintha real egy játékos már nem fejlődhetne a karrierje alatt mert pl 18 évesen bemutatkozott a válogatottban. ( pl. rooney)

4. Meccs
    Nagyon-nagyon jó, hogy a assziszt manager véleményét lehet nézni meccsközben aki elmondja a véleményét a taktikáról, helyezkedésről és a játékosokról

5. Igazolások
    így elsőre reálisabbnak tűnnek az átigazolási összegek, és hogy ki hova megy.

Az még nem derült ki számomra, hogy a klub reputáció növekedés a játékos igazoláskor vajon fog -e érvényesülni? Magyarul ha kis csapattal lépkedsz osztályonként felfele + nemzetközi siker akkor jönnek e a jó nevű játékosok majd vagy nem.

Hát nekem ennyi elsőre."

Kinek mik a tapasztalatai?