Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de nem 😊 :
és az eredménye:
defoe 94. perces 20 méteres kapufás gólja sem segített, am sajna eladta az elnök ochoa-t így nem igazán van kapusom 😞
most jön nemsoká az everton elleni FA kupa meccs (arsenalt sikerült kapásból elsõ körbe megkapni, õk sikerültek, de kizárt h megverem evertont)
Atletico M. - Lyon
3:1
(Bl, elsõ kiesési kör elsõ m.)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
3:3
ez a taktika sem jó, még mindig nemsikerült kitalálni semmit
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Elég rég nem jártam erre, úgyhogy most írok egy kis beszámolót.
A Sunderland csapatával kezdtem egy játékot. a gazdasági helyzet nagyon jó, az edzés lehetõségek szintén, utánpótlás még fejlesztésre szorul nemsokára, és mint tudni lehet, hogy ez a csapat az egyik legtöbb szurkolóval rendelkezõ angol földön. Középmezönyt ígértem a vezetõségnek, erre hozzám vágtak 8,5 millió eurot amit beisztva és jól sáfárkodva kezdtem költeni. Edzõi stábot lecseréltem ezáltal eléág színvonalas tréningeket kapnak a srácok. Érkezett Ferreira a cselszkitõl, Pineda válogatott mexikói balhátvéd (nagyom jó a srác), kölcsönbe jött Billy Sharp, és még jó pár ifjú titán a jövõ zenészei. Az edzõ meccsek nem voltak túl meggyõzõek, egy szerb kiscsapattól ki is kaptam 0-1re, de bíztam a taktikámban ami egy 5-1-2-2-es felállású nem annyira védekezõ taktika, mint elsõre gondolható. És a bajnokság megkezdõdött. 8 meccsen vagyok túl és 6-1-1-vel a 4. helyen állok, és olyan csapatokat gyõztem le mint a tottenham, bolton, west ham, Arsenallal döntetlen, és a MU-tól elszenvedett 1-0ás vereségnél is kiegyenlített volt a verseny, és Anderson 25méterrõl leadott lövése döntötte el a meccset. A ligakupa 3. fordulójában a Tottenham búcsúztatott 4-1-vel, mocsok szar játékkal. uténa le is szúrtam a csapatot. szóval egyenlõre jól állunk, titkon nemzetközi kupa porondot várok a csapattól remélem meg is lesz. a végéhez közeledve majd még írok a bajnokságban elfoglalt helyezésünkrõl!További szép sikereket és kitartást!
5 hónap, én mocskos geci modjára visszaléptema szerzõdéstõl. Élete nagy lehetõsége lett volna... :S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Nekem most kemény 30 ezres, egyszer bõvítette a vezetõség 10 ezerrel.
Anno fm 2007ben volt a barcával 130 ezres stadionom 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
elõre is köszi!
Y\'oull Never Walk Alone
Soha rosszabb kezdést.
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
2010-ben megvolt az új stadion átadása. És most 2011-ben a holtszezonban máris bõvíti a vezetõség a stadiont. Jó hír <#hawaii>#hawaii>
Y\'oull Never Walk Alone
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Dunne távozott,valszeg Barnetta is fog, elnök 14M fontot ajánlatot elfogadott Bayerntõl (tavaly ingyen jött). Már csak egy jó bal szélsõ kell télen , de tarcsiban ott van Saknharé és Aquino,nem akarok túlköltekezni...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
1:2
Aguero 2x
mára ennyi, jó8
Svájc - Csehország
2:4
a fél csapat sérült de megyeget 😊
2:0
Mati Fernandezre van kihegyezve a taktika, 2 meccs, 4 gol azota :o
lehet kiprobalom eccer majd Simaonal is :}
balhátvédnek viszont ottvan armand traore, most igenjok már az értékei, nyáron jön is sztem
ben arfa kilõve.
Real Betis 2-1 Atletico Madrid
I love.taktika még mindig nincs ami nyerõ lenne
idén még mindig van megállíthatatlan csapat, majdnem 20 fordulo utan Valencia még veretlen
3-4. vagyok, a taktikám belefáradt, xelek minden szarabb csapattal, egyedüli sikerem a Barca elleni 1-0-s gyõzelem, namindegy, majd talán jövõre hagy halvány esélyt a gép
Javi Martinezt év elején hoztam 20M fontért. Most beajánlott érte Milan 40M fontot (60M euro kb) , elnök elfogadta. Nem akartam,hogy menjen,még ennyi péznért sem,új szerzõdést kapott és az enyémet írta alá 😊
Csatárok közül Sobis nem jön , Obinna nem kap wp-t , Gignac aláírt, Chamakhon gondolkodok,ha Nilmar nem kapja meg wp-t, Eduardo 40M font,visszakerült alap keretbe.
nagyra értékelem a kitartásod a magyar bajnokságban neked is (Y)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2010/11-es szezonban január van és kb 12gól-12gólpassznál jár és szinte csak csere ill. akkor kezdõ ha sérült az Ade-Agüero duó meg a kupákba....
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Véget ért a negyedik szezonom a ZTE élén, mivel már korán véget ért a nemzetközi szereplésem, így koncentrálhattam a bajnokságra amit sikerült az eddigieknél nagyobb fölénnyel nyerni.
Íme:
és az év legnagyobb felfedezettje(érdemes a gólpasszokat nézni)
Jem Karacan:
A bajnokság mellet a ligakupát is bezsebeltük a Magyar Kupávból az elõdöntõben estem ki a Gyõr ellenében.
Érdekességképp megjegyezném, hogy igen nemzetközi társaságot sikerült összesezednem az évek folyamán 😛
Az 52-es keretben van többek között: 1 algír, 1 bermudai, 1 botswanai, 1 brit vigin-szigeteki, 2 kameruni, 1 francia, 1 izraeli, 2 olasz, 2 elefántcsontparti, 1 martiniquei, 1 mayotte-szigeteki, 1 nepáli, 1 észak-koreai, 2 portugál, 1 Sao Tome és principei, 1 szudáni, 1 amerikai, 1 zambiai
Bocs egy kcsit hosszú lett 😄
bocs kicsit hosszú lett
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
én is beszállok:hajrá Junájted!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ma meg hajrá MU!!😄
corlukat meg richardsot kéne valahogy visszacsábítani, gondolatban már x stadionnal arrébb járnak,ami fél éve meglátszik a teljesítményükön. Egy bal védõt meg egy, max 2 csatárt igazolok, a kiszemelteket leírtam már 😊