A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    a játékosmegfigyelőm akiket ajánl játékosokat azokat érdemes leigazolni? mostanában szinte hetente bedobja Mati Fernandest (Villarreal) h érdemes lenne leigazolni...igazából támadójátékos arra a posztra nem kell, de védekező kp-nak sokszor ajánlja Javi Martinezt (A. Bilbao)! őt érdemes lenne leigazolni, vagy maradjak inkább Hamsiknál?

más:
    nagy dilemmában vagyok, mert amiket itt írton Sobisról, az elképesztő (október elején 25 gól...ez nagyon kemény) szóval az a "bajom" hogy megvettem Agüerot elölre, és mivel egy csatárral játszom, Sobist nem tudnám berakni sehova, mert az ék mögött Van der Vaart játszik (vagy Sneijder vagy Guti)...arra gondoltam, hogy akkor mi lenne ha Sobis lenne elöl, és Agüerot a széleken használnám, úgy, hogy fel van nyilazva az ék mellé (így játszok most, 1 ék elöl, irányító mögötte, 2 szélső az ék mellé nyilazva, és 2 belső kp)
    szóval a lényeg az, hogy használható lenne-e Agüero úgy is, hogy az egyik szélről lenne felnyilazva Sobis mellé?
    ha nem akkor Sobist nem veszem meg és Agüero lesz az ék...ha igen, akkor meg valakit el kell adni a szélsők közül! Higuain, Robinho, Robben és Drenthe közül egyértelmű, hogy Drenthe a leggyengébb, de ha őt adnám el, akkor 4 nagyon egy szinten lévő játékosom lenne a szélekre (nyilván ha Agüero használható a szélen, ez csak akkor van) azt meg nem akarom, mert akkor minden meccsen mást kellene pályára küldenem, hogy ne durcáskodjon egyik sem...kíváncsian várom, hogy mit javasoltok! :)