Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
megnézem hol volt elõtte.

közben kiderült hogy 15.5 ért jöhetne van der vaart.
pénzt kellene szerezni😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
lál 😄

Nálam most a dán szupersztár Nicklas, meg Lupoli szórja nagyba a gólokat.

Mára viszont ennyi, délelõtt folytköv, jó8 all

Darkon
MEgnezem. 6.8-as atlagot ert el, Arsenal(argentin)-ba volt?

Born to win

soma22
nálam a b csapatban taborda 59 golt vágott,a felnpttben meg momentuma nem volt😄
sztárt faragtam belõle majd eladtam 3 mihályért😄

soma22
real 10, barca (-1 meccs) 9 ponttal elõz meg.
ebbõl max dobogo lesz.

õ jön lulinha-t potolni, ránézésre megfelel majd.14.5 misi

5w0rdf15h
tök ciki ifik sokkal több gólt lõttek 😄

Image Hosting

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon
Szerintem ebbol meg akar bajnoksag is lehet. Mondjuk ismerve a Realt-Barcat 10%-ot adok ra.

Born to win

soma22
mit nem adnék idén egy 3. helyért😊

Cazorlaval nagyot huztál

Darkon
3. lettem ismet

Csapat ikonjat eladtam juvenak Cazorla ment 25M-ert 30eves volt mar (jo uzlet volt).
Valamint tortenelmi pillanat a vezetoseg 4500-al noveli a nemsajat stadionunkat 21E-rol. Tovabba 17M van atigazolasokra(!) es a berekbol meg huzhatnak kb 15M at.
Fabregas ingyen(!) igazolhatoo volt termeszetesen johetett volna nana hogy ilyenko nemvolt penz a berekre ment a Juvehoz most 40M er<#falbav>

Born to win

soma22
nekem is😛

Darkon
Tolti mar....

(Oda-vissza megvoltatok😛)

Born to win

zyndar
Na ennyit mára, jó8!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

5w0rdf15h
hülye 😄DD

soma22
copy-paste->cimzett:bash.hu

Olygeci üzenete:
Wááá
Olygeci üzenete:
geci
Olygeci üzenete:
2-0
Olygeci üzenete:
aztan 2-2
Olygeci üzenete:
3 perc alat
Olygeci üzenete:
VIdic öngól
Olygeci üzenete:
kurvaanyt
Olygeci üzenete:
õt is eladom a gecibe
Levi™© üzenete:

Levi™© üzenete:
DDD
Olygeci üzenete:
de faszomat
Olygeci üzenete:
rendes hgóülokkal szopasson már meg
Olygeci üzenete:
ne igy
Olygeci üzenete:
kurvaanyjámért játszok evvel a szaral
Olygeci üzenete:
szarral
Levi™© üzenete:
befosok
Levi™© üzenete:
ADEBAYOR NEM TUD GÓLT LÕNI BAZMEG
Levi™© üzenete:
semmilyen szituációba
Olygeci üzenete:
geccu
Olygeci üzenete:
2-3
Levi™© üzenete:
el van átkozba bazmeg
Olygeci üzenete:
szopjon le a gép
Olygeci üzenete:
komolyabn
Olygeci üzenete:
3-3
Olygeci üzenete:
4-3
Olygeci üzenete:
azé
Levi™© üzenete:
😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
darkonnak, remélem itt vagy😄

Fabio Capello
Mér van az az érzésem, hogy az az egy lemaradt meccs fog dönteni a bajnoki címrõl....

zyndar
Véletlenül kirúgtak Elefántcsontparttól <#action>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

5w0rdf15h
fúrcsaságot látok 😄

Fabio Capello
Szkript hiba javítva, még nem 100%, ha valaki furcsaságot lát ne csodálkozzon, azon vagyok hogy mielõbb helyrehozzam 😊

soma22
valencia-depor:4-0, 4. a 3. ellen, igy 4ek vagyunk 1 pontra tõlük. tudtam hogy kiszopat a gép...

zyndar
Akkor az egyik meccs, ez kifejezetten tetszik

De ez nevetséges, eddig 13 meccsen voltam szöv.kapitány, itt 13 gyõzelmet szereztünk, gólarány 40-2.

5w0rdf15h
nah megjöttem Gratulálok mindenkinek! (:

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
nuno sprinter gomes

wtf ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
filmet nem, de azt hittem egy csapattal tolod a meccset, de igy értem😄

Az mekkora fos volt:Asdasdas

zyndar
A Leicester City meg Elefántcsontpart manager/ szöv. kapitánya vagyok és ugyanazon a napon, egy óra eltéréssel lesz két különbözõ kontinensen meccsem... feltételezem, a filmet nem láttad <#zavart1>

soma22
?

FA kupa döntõ:
Man Utd. vs West Ham

zyndar
Délután 3-kor meccsem lesz Egyiptomban, 4-tõl pedig Angliában...
Jumper vagyok-e?

Gunnersboy
grat jóvagy 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
sérült

egyébként nem lett világmegválto, inkábbcsak szürke eminenciás.

grat!
Elmander?😊

soma22
ha valaki nagyon olcson akar jo kpt venni(tkp-jk), és betöltötte a spanyol bajnokságot keressen rá javi floresre. nem fog csalodni

Mor3llo
huh, oda ne sz*rjak 😄DD
most nézem az aláírásod 😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Richarson statjai... ELSÕ ÉV!!!

Gunnersboy
azért mert ez a spanyol bajnokság 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
óóó...nekem csak 1 Barca jutott 😄DDDDdd
ménem BL-ben vannak ?!?!?!?!? 😮 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nah MU-val (tudom nagycsapat, de most ez van) állunk BL-be. Csoport után az Ajaxon és a Realon átrobogtunk, most az Inter van teritéken.
Ligakupából kiestünk, FA kupába pedig az elõdöntõbe az Aston Villa ellen játszunk.
Bajnokság nyilt még.

soma22
nem annyira:
at.madrid, sevilla, valencia a soron következõ 3 ellenfelem😄

zyndar
Csoportmeccsek vége, Ghánát kaptam.

Fabio Capello
grat 😊

Nemirigykedik senki, ennyit mindenki kihoz ebbõl a csapatból 😛 (csakviccel 😄)

Mor3llo
Hát komolyan, szavakat nem találok! 😊 hihetetlen fegyelmezett játékot mutattunk be ma is!Tim Sebastian szenzációs volt hátul, 8-ast kapott, de Wolf is megtette a magáét.Azt hiszem a csúcson kell abbahagynom ma, hiszen holnap rögtön nyitok egy röpke kis Barca meccsel az UEFA-ban 😄 irigyeltek mih kecsegek ? 😄DDDDDD

Én is leszek egy ideig😊
Remélem be tudom már fejezni az elsõ szezont😊
Excel izé is készülget😊

Fabio Capello
Ezekután természetes hogy BL-ben a listavezetõ MU-t kaptuk...

Fabio Capello
Ennek örömére lepkéztünk egy négyest a Pooltól, sebaj még ígyis behozható a lemaradás 😊

Mor3llo
Az a minimum 😊
amúgy Werder tavalyi idényben sem volt túl acélos, mostmeg...:S
Hannoveren vagyok kiakadva, tavaly fej-fej mellett haladtunk, mostmeg megléptek a kis mocskok.Remélem lesz ez még ígyse 😊

Gunnersboy
nade bökök képet a nyári igazolási tevékenységeimröl : }
sokmindenki tervben volt, ez a 3 jött össze + sikerült értékesítenem a felesleges játékosokat 😊

miki36
grat, uefa meglegyen😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"