A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #3098 Üdv nektek. Sokat szemétkedet mostanában a játék.. Mentésembe megyek nyugodtan, egyszercsak kidob.. Nem érdekelt, visszamentem, akkor meg nem engedett menteni.. Na jólva, kezdtem egy munkanélkülit.. AUgusztus végéig, sehol semmi ajánlat, majd a Pécsnél megüresedés volt - pontosamban, a menedzser nyomás alatt volt - s jelentkeztem. A menedzsert azonnal kirugták, s átvettem az irányítást. Nem volt könnyű dolgom, hisz már nem igazolhattam, csak szabadon igazolhatót, mégis az utolsó helyről kellett valamit csinálni. Egyet mégis igazoltam, egy ígéretes, fiatal magyart, Farkas Zoltánt.. Minőségi igazolásnak írták, mégse stabil kezdő, nem ájultam el tőle. Helyette inkább Kulcsár van a bal oldalon. Középen viszont tényleg egy nagyon tehetséges fiatal, 17 éves, de ő lövi a szabadrúgásokat, s bombákat lő távolról.
A bajnokság fele után két meccsel, második vagyok - az, hogy a Barcs az első, az mellékes. Köztünk lévő távolság 7 pont, nehezen behozható, de ahhoz hozni kell a meccseket. Nem titkolt szándékom, hogy jövőre NB1-ben szerepeljek, s , ha ez megvan, bennt is maradjak. Elképzelhetőnek tartom Zsolnai leigazolását a DVSC-től ( van rá 3000 fontom...), vagy Mohl leigazolását a bal oldalra.. Esetleg kölcsön veszem Bölcsföldit a Fehérvártól..
Nyugodtan kérdezhettek, nem harapok :) Üdv