104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Gyureszka #3131 bocs XD -
Csesza #3130 ő már régóta felfedezett tehetség számunkra :) -
Gyureszka #3129 ÚJ TEHETSÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!
Lauri Dalla Valle
Wiganban tolom (munkanélküliként kezdve) és mondom igazolok valakit. Hát rá bunkantam és hát nem játszhatott mert csak 15 volt :) de ahogy elérte a 16-t beraktam kezdőbe (Blackburn ellen) és első meccs, első gól :) Ajánlom Mindenkinek így Karácsonyra :) -
Gyureszka #3128 Viszont Kívánjuk! -
Gyureszka #3127 már megoldottam :) nemvok annyira alma csak még reggel volt :D -
#3126 Boldog karacsonyt fiuk. -
#3125 már küldheted is MSNen :D
Gyureszka: megoldás van a FAQ-ban -
Gyureszka #3124 Jó reggel!
lenne egy kérdésem! miértvan az h tegnap elkurtam a game-t és ma újraraktam (nem eredeti) és kéri a cd-t eddig nemkérte... szal értitek nem? :S -
karajjj #3123 Boldog Karajcsont Mindenkinek! :D -
#3122 viszont kívánom én is mindenkinek
gratula utley,nagyon szép eredmény. Eddig Valenciaval 11 mecs 8gy 2d 1v.
Viszont egy olyan taktikot sikerült kiötlenem,hogy 5 meccse zsinórban meggyőző ,fölényes játékkal nyerek. -
#3121 Szép napot és nagyon boldog, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Utley #3120
-
hamary #3118 értem.. amíg itt jól teljesít, addig buli van.. :D -
#3117 Hát, én láttam a srácot élőben játszani az U19ben, az ő góljával nyertek de nem volt vmi nagy cucc... Kül edzett anno a fel nőttben is, de visszaküldték U19be... Anno volt MTKban is... -
owen20 #3116 sziasztok!
nemtudom lehet hülye kérdés de azt hogy vagyis hol tudom meg hogy egy eddző hány csillagos vagy egy eddzőnél mi számit mert a szám nem mindig tükrözi hogy hány csillagos!
Vagy roszul tudom?
Hello! -
hamary #3115 Ajka - Pécs 3-5
Eredmény alakulás :
0-1,1-1,1-2,1-3-,2-3,3-3 [86. perc],3-4,3-5 -
#3113 [IMG]http://s2.supload.com/free/Lulinha.JPG/view/][IMG]
És a másik -
#3112 Alex
Egyik nagy tehetségem -
owen20 #3111 sziasztok!
A palermoval akarok majd elindulni kb 7milliós átigazolási pénz kapok majd valaki tud ajánlani olcso de jó tehetséges fiatal játékosokat??
Mindenkinen boldog karácsonyt!
Ha lehet privire irjatok! -
hamary #3110 hát, most második vagyok... szünet van, nem lesz könnyű, de meglehet.. :) Barcs 7 pontra húz.. Számla meg minuszban :/ -
#3109 Grat!Annal is inkabb mert pecsi vagyok.
Verd szarra az nb1-2ot pls :)
Zsolnai remek vetel lenne,es 2008ig van csak a lokival szerzodese,jo esellyel el tudod hozni ev vegen ingyen.Erdemes korbenezni igy szelektalva(contract-expiring),nagyszeru igazolasokat lehet nyelbeutni,foleg ha tenyleg a bajnoki cimert harcolsz. -
Utley #3108 Zimbabwei a csóka,de jó értékei vannak... -
Gyureszka #3107 xD a chelsea ellen :D -
Gyureszka #3106 leis igazoltam XD minnyá debütál :D -
hamary #3105 69 nap szünet a bajnokságban... :/ -
Mario Santana #3104 nengomashe-t anno én is megvettem, még 2006-ban talán, nem valami mozambiki v. valami hasonló?
-
hamary #3103 bocsi, Szabó Krisztián.. amúgy nagy capatban nem tudom mennyire lesz nyerő, de magyar bajnokságban király lesz, kötöttem is vele 5 éves szerződést :) -
Gyureszka #3102 biztos Szabó kálmán? mert kereső:
Kálmán Szabó 27 éves kapus (Ferencváros) -
Gyureszka #3101 :D aki hol játszik? megprobálom megszerezni :D nemrég kezdtem egy munkanélküliset wigan akart megszerezni engem és nem én akartam menni oda de mivel nála csak rosszabb csapatok voltak oda mentem :D jól fog jönni :D thx XD -
hamary #3100 hmm.. félre érthetően írtam.. Középen viszont van egy tehetséges: Szabó Kálmán.. :) -
Gyureszka #3099 most akkor Farkas aki jó középen? vagy ki? :S.... xD -
hamary #3098 Üdv nektek. Sokat szemétkedet mostanában a játék.. Mentésembe megyek nyugodtan, egyszercsak kidob.. Nem érdekelt, visszamentem, akkor meg nem engedett menteni.. Na jólva, kezdtem egy munkanélkülit.. AUgusztus végéig, sehol semmi ajánlat, majd a Pécsnél megüresedés volt - pontosamban, a menedzser nyomás alatt volt - s jelentkeztem. A menedzsert azonnal kirugták, s átvettem az irányítást. Nem volt könnyű dolgom, hisz már nem igazolhattam, csak szabadon igazolhatót, mégis az utolsó helyről kellett valamit csinálni. Egyet mégis igazoltam, egy ígéretes, fiatal magyart, Farkas Zoltánt.. Minőségi igazolásnak írták, mégse stabil kezdő, nem ájultam el tőle. Helyette inkább Kulcsár van a bal oldalon. Középen viszont tényleg egy nagyon tehetséges fiatal, 17 éves, de ő lövi a szabadrúgásokat, s bombákat lő távolról.
A bajnokság fele után két meccsel, második vagyok - az, hogy a Barcs az első, az mellékes. Köztünk lévő távolság 7 pont, nehezen behozható, de ahhoz hozni kell a meccseket. Nem titkolt szándékom, hogy jövőre NB1-ben szerepeljek, s , ha ez megvan, bennt is maradjak. Elképzelhetőnek tartom Zsolnai leigazolását a DVSC-től ( van rá 3000 fontom...), vagy Mohl leigazolását a bal oldalra.. Esetleg kölcsön veszem Bölcsföldit a Fehérvártól..
Nyugodtan kérdezhettek, nem harapok :) Üdv -
#3097 Hát egy 4-1-3-2 taktikot használok azért érek el ilyen eredményeket mert már a sokadik szezon és megerősődtünk! -
#3096 jááá... én öt meccs után vontam le ezt a következtetést. 5 meccs, 13 gól -
#3095 Egy meccs után le tudom szűrni? -
#3094 :DDDD énis Valenciával tolom. Zigic nálad is egy vadállat? -
#3093 visszatértem régi sikereim színhelyére ...
-
Gyureszka #3092 milyen skin-t használsz? :D -
Utley #3091 Hú Óriási fegyvertény,hogy 35 forduló után a Crewe-al a Playoffért hajtok újoncként
5pontra a 6.hely és Préricard mellé Kostadinov is beállt a sorba,és termeli a gólokat...Nagyobb csapatok ellen kidolgoztam egy 4-1-4-1-es felállást,és sikeresnek mondható...A számomra verhető csapatokat,meg a tavalyi 4-4-2 támadó szellemmel kergetem az idegbeSzetela,Nengomashe 2 remek védekező középpályás,és fillérekbe kerülnek...Na a többit majd csak délután fejezem be. -
peruzzi8 #3090 Köszi szépen, megpróbálom!