Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
szép eredmény a nc-tõl, n'zogbiáért talán kár volt, de az eredmények jönnek😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Jah, Pool ellen 4 golpasszt is adott Asamoah. Minden gólban benne volt.
Kösz.
Egész érdekes eredményeket produkálok, a legutóbbi 2 meccsem:

Ezután meg ez a szar😊

És még egy kép Gyanról, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinél van 16 millió euro:

Darthmushroom
hatalmas grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

2. év igazolások

2. év csapat

2. év tabella

És pár érdekesebb kép, a 11-es párbajról ha van valakinek különbebb, kíváncsi vagyok rá 😊

Sziasztok! Hosszú lesz.
Newcastle-el kezdtem, évek óta sikertelenek, gondoltam, felrázom õket. Elsõ dolgom a fizetési keret csökkentése volt, 1,2m euro-ról sikerült 1-re levinni, egy két elég magas fizetésû játékos eladásával (aprópénzért). Pl. Emre, Geremi, Butt (Duff és Babayaro nem kell senkinek 0 pénzért sem). Bajnokság elég gyengén indult, aztán december környékén megtáltosodtunk. Csak sajnos Owennek megpiszkálták az ánuszát, így el kellett adnom januárban. Helyére nem vettem senkit, Asamoah Gyan lett az egy szem csatárom és iszonyúan bevált. Januárig jobb szélsõ volt, utána csatár és gólkirály lett, és a második évemben is szórja a gólokat, talán a legjobb igazolásom volt idáig. Végül a 3. helyre sikerült befutni. 3 fordulóval a vége elõtt Pool ellen volt ki-ki meccsen, ha nyernek, megelõznek, plusz a chelsea is, óriási meccsen nyertem 2-0-ra.
Második évem elég felemás, bajnokságban középmezõnyben vagyok, bl-ben meglesz a továbbjutás (milan, panathinaikos, tel aviv), talán az elsõ helyen. Sajnos az elsõ és a második évemben is nagyon sok gólt kapok, nem tudok vele mit csinálni, de sokat is rugok szerencsére.
Végül jöjjenek a képek, sok lesz.

Elsõ évi igazolások:

Elsõ év végén a keret:

Elsõ év tabella:

És a nagy meccs a Pool ellen:

Ars3nal
szépjóestét😄 stzalonspiccesen folytatom a magyar mentrést😄DDDD

Gunnersboy
nemjáccottam már kb 2 napja :s
holnap bajnoki, megyünk veszprémbe, majd ha hazaértem talán izzitom

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
😄DD panaszkodni mindig kell -.-

lássam inkább a képeidet ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Magic Boy
Grat Lederhose!<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kraawz
leder<#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Grat mindenkinek, leder grat a harmadik helyért 😊

Darthmushroom
hát wimbledont nem naon folytatam csak most mert esl bajnokságba jácottam de most 2:1re nyertünk carlisle ellen igy még mindig 4. vaunk!

Gunnersboy
ajj Sword bazmeg, állandoan panaszkodsz azt igyis nyersz haggyadmármagad 😄D😄Dd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Magic Boy
Csak így tovább.
Szilágyival nagyot fogtál.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

5w0rdf15h
Gratula mindenkinek! Imikének fõleg 😄 kár h a döntõ nem jött össze

hát ez a meccs....ennyi ziccert megfogjon a kapusuk....10es osztályzatot is kapott persze

fsgh
azért ott még neccesebbek az ellenfelek😄 de thx a bíztatást😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
grat majd a vb-n nyersz!😊

fsgh
Lõttek egy gólt és beáltak védekezni...2 kapufám volt😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
grat!!

fsgh
eddig nem zavart...csak most láttam hogy csomó ismeretlen pléja van...1 meccset kibírtam😊

fsgh
hosszabítás elõtt kicsit feltoltam tamádaró a mentalitást idõhúzást leszedtem és megvan!!!!😊))) döntõben a Portugálok. a vezetõség által megadott cél a negyeddöntõ volt.

A döntõ a Spanyolok ellen lesz.

soma22
ménem vetted ki?

fsgh
de benne van a bug...

bazzegg Hollandia ellen 3-2-re megyek erre 5 perc hosszabítás...hát nem a 95.percben egyenlítenek???GGRRRRRR hosszabításba sztem lenyomnak most😞

soma22
kik vannak a német válogatottban?csak nem bennehagytad a bugot

fsgh
áá nagyon szoros volt de megvan!!😄D

Hollandiát kaptuk az elõdöntõben...Az se lesz sétagalopp:S

fsgh

és nem összekerültem a Németekkel?:S

Mor3llo
Nálam Lyonban mindig egy állat volt 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darkon
4.4-et megert legfeljebb kicsit felfuttatom majd eladom a duplajaert ha nem jonne be.

Born to win

soma22
1, max 2 évet voltam egy osztályban

Darthmushroom
azér köszi az infokat!😊

5w0rdf15h
hát én nagyon mellé fogtam vele, kiperkáltam érte 20 mihályt de lófaszt se csinált eddig másfél szezon alatt....

soma22
hát passz

Darthmushroom
és melyk évbe juttotál oda?

shad0w
ú baz de elképesztõen lassú :S

don't give a fuck

Egyébként a Chievoval már 2012 januárjában vagyok jelenleg 12. vagyok UEFA kupás helyet ígértem 7 pontra vagyok tõle de még jön egymás után a négy nagy 1 hónap múlva ha kell keretrõl dobok képet

Darkon
Quality player-nek mondja az edzom es a scout-om is szoval bizunk benne. Gourcuff kozbe beindult 14meccs 5gol 6 assist 7.53-as atlag.

Born to win

Most õ érte harcolok sztem iszonyú brutális értékei vannak és csak 158-as a PA és 138 a CA 😮

soma22
jónak tünik

Darkon
Teli nagy igazolasom 4.4-ert eljott(!)
Saivet 25M-ert elment plusz Fabio 4.4-ert plus egy realtol vett fiatal 5.25-ert 19es az alapkeret most😮

Born to win

Ngeri
Hello mindenki

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Darkon
Egyebkentmeg: szajat befog, scoutot uninsatllal, Betissel lenyom 8szezont es visszajon😊))

Born to win

soma22
sokáig, a torquayyal 3. sikertelen évem után adtam fel a bajnokságban.

Darkon
Persze mindegyik csapattal lehet, szerencse kerdese.
De ha a current ability szerint osztalyozzuk a csapatokat akkor nemhiszem hogy egy MUval egyenlo csapatot kapunk nembeszelve arrol hogy kinel milyen(+mennyi) kvalitasu emberek ulnek a kispadon.
Ereszd ossze a legjobb taktikaddal MU-t Villarealt 10x megneznem milyen eredemenyt kapsz.

Born to win

Mor3llo
Kicsit ironikusra sikerült ez a helyosztó, mivel késõbb került lejátszásra, mint a döntõ, de ami késik, az nem múlik😊
Had gratuláljak GTheo-nak!Végig küzdelmes harc volt, inkább a taktikáról szólt, mint a hatalmas gólhelyzetekrõl!Ennek ellenére élveztem!
Itt pedig a meccs:

Ui:Capello, ha megtennéd nekem, hogy összeszámolod, hogy Sanogo hány gólt lõtt a kupában, azt nagyon megköszönném!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
grat további sikereket!!😊 Hajrá magyarok! mindjárt tölti wimbledont!😛
Soma lenne egy kérdésem a amikor te vitted a kiscsapatod mikor juttolál el a angol championba(2osztály)??? és hány évig voltál ott a preimer ligáér küzdeni???

Ars3nal
hali&grat all

eddigi meccsek:
Magyar-Olasz 1-1
Magyar-Moldáv 1-1
Liechtenstein-Magyar 1-2
Belga-Magyar 0-2
Svájc-Magyar 4-3
Moldáv-Magyar 4-6 😄DDDD

capello tegnap mondtad h rakjak be egy képet de mivel uj reg vagyok nem tok berakni ezér csak így img162.imagevenue.com/view.php?image=12170_arsenal_122_1021lo.jpg (http://-t irjátok be elé ha meg akarjátok nézni )

Mike94
én nem lennék rá képes 😄

kraawz
villarreal nagyon erõs csapat.. szerintem elsõ egy-két évben bajnokságot lehet velük lazán nyerni😊 term nem bántásból mondom

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!