Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Egész érdekes eredményeket produkálok, a legutóbbi 2 meccsem:
Ezután meg ez a szar😊
És még egy kép Gyanról, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinél van 16 millió euro:
2. év csapat
2. év tabella
És pár érdekesebb kép, a 11-es párbajról ha van valakinek különbebb, kíváncsi vagyok rá 😊
Newcastle-el kezdtem, évek óta sikertelenek, gondoltam, felrázom õket. Elsõ dolgom a fizetési keret csökkentése volt, 1,2m euro-ról sikerült 1-re levinni, egy két elég magas fizetésû játékos eladásával (aprópénzért). Pl. Emre, Geremi, Butt (Duff és Babayaro nem kell senkinek 0 pénzért sem). Bajnokság elég gyengén indult, aztán december környékén megtáltosodtunk. Csak sajnos Owennek megpiszkálták az ánuszát, így el kellett adnom januárban. Helyére nem vettem senkit, Asamoah Gyan lett az egy szem csatárom és iszonyúan bevált. Januárig jobb szélsõ volt, utána csatár és gólkirály lett, és a második évemben is szórja a gólokat, talán a legjobb igazolásom volt idáig. Végül a 3. helyre sikerült befutni. 3 fordulóval a vége elõtt Pool ellen volt ki-ki meccsen, ha nyernek, megelõznek, plusz a chelsea is, óriási meccsen nyertem 2-0-ra.
Második évem elég felemás, bajnokságban középmezõnyben vagyok, bl-ben meglesz a továbbjutás (milan, panathinaikos, tel aviv), talán az elsõ helyen. Sajnos az elsõ és a második évemben is nagyon sok gólt kapok, nem tudok vele mit csinálni, de sokat is rugok szerencsére.
Végül jöjjenek a képek, sok lesz.
Elsõ évi igazolások:
Elsõ év végén a keret:
Elsõ év tabella:
És a nagy meccs a Pool ellen:
holnap bajnoki, megyünk veszprémbe, majd ha hazaértem talán izzitom
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
lássam inkább a képeidet ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szilágyival nagyot fogtál.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A döntõ a Spanyolok ellen lesz.
bazzegg Hollandia ellen 3-2-re megyek erre 5 perc hosszabítás...hát nem a 95.percben egyenlítenek???GGRRRRRR hosszabításba sztem lenyomnak most😞
Hollandiát kaptuk az elõdöntõben...Az se lesz sétagalopp:S
és nem összekerültem a Németekkel?:S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Born to win
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Born to win
Saivet 25M-ert elment plusz Fabio 4.4-ert plus egy realtol vett fiatal 5.25-ert 19es az alapkeret most😮

Born to win
Born to win
De ha a current ability szerint osztalyozzuk a csapatokat akkor nemhiszem hogy egy MUval egyenlo csapatot kapunk nembeszelve arrol hogy kinel milyen(+mennyi) kvalitasu emberek ulnek a kispadon.
Ereszd ossze a legjobb taktikaddal MU-t Villarealt 10x megneznem milyen eredemenyt kapsz.
Born to win
Had gratuláljak GTheo-nak!Végig küzdelmes harc volt, inkább a taktikáról szólt, mint a hatalmas gólhelyzetekrõl!Ennek ellenére élveztem!
Itt pedig a meccs:
Ui:Capello, ha megtennéd nekem, hogy összeszámolod, hogy Sanogo hány gólt lõtt a kupában, azt nagyon megköszönném!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Soma lenne egy kérdésem a amikor te vitted a kiscsapatod mikor juttolál el a angol championba(2osztály)??? és hány évig voltál ott a preimer ligáér küzdeni???
eddigi meccsek:
Magyar-Olasz 1-1
Magyar-Moldáv 1-1
Liechtenstein-Magyar 1-2
Belga-Magyar 0-2
Svájc-Magyar 4-3
Moldáv-Magyar 4-6 😄DDDD