A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szerintem azért ne felejtsük el, hogy az FM2007-ig a CM meg sem közelítette az FM szintjét.A 2008-as játék egy roncshalmaz szvsz, idegesítő momentumokkal, ezért is tudott ennyire felzárkózni a CM eladásügyileg.Azonban most kipróbálva ezt az új efemet, és belegondolva, hogy ehhez még érkezik peccs is, a hozzáállásom kifejezetten pozitív. A 2009 már szerintem ismét vissza fog térni a jól bevált, magas színvonalú mederbe, köszönhetően a rengeteg apró újításnak, amely még életszerűbbé teszi a játékot.Ráadásul a játékosok mostmár odafigyelnek a taktikára. Tegnap a Lyonnal játszottam a Zenit ellen otthon, első félidőben 0-1 mentek az oroszok. Félidőben kicsit letoltam a játékosokat, láttam h az oroszok középre tömörülnek.Játék szélességét beállítottam, hogy húzzák szét a pályát.És tádám, meglett a végeredmény.3-1 nyertem, nem tudtak az oroszok a 2. félidőben velem mit kezdeni. Azért megnéztem volna hogy a 08-ban ilyen mikor történik.Történhet, csak az nem a taktikám miatt van, hanem mert csitpléják játszanak nálam, és mert a gép is szeret abban az időintervallumban...