Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fogalomzavarba voltam srry

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
bázeg.. skype 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
szóváltás, nem vita, vagy anyázás😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

GTheo
Máté Peti jön is valószínûleg.
Ez a játék wháááá, kinéztem egy csatárt magamnak 131/145ös Paraguayi, megkapja a szerzõdést tõlem, erre aláír egy Dél-Amerikai nevesincs csapatba... Most Lucio Filomenora hajtok, 128/145 28 éves csatár, 350 ezer font lenne... Szerintem megint szerb,szlovén,norvég, finn,stb nemzetektõl hozok játékosokat, õk legalább aláírnak hozzám 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike94
Németh kölcsön jó sztem elõre
védelem meg máté peti <#hawaii>

GTheo
Thx, de be kell erõsítenem a másodosztályra, mondjuk játékosok közül a jobbak nem nagyon jönnek, néha néha eltudok hozni 1 jobbat, a védelmem kompletten megfelel a másodosztályra, Supple kapuba jólesz, most 120/157es, középpályán és csatársorban kéne fõleg erõsítenem.

McFrost ha benézel akkor pls válaszolj arra a kérdésemre hogy a másodosztályból egybõl feljutottál?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
balfasz 😄AS😄:AS.as

Fabio Capello
nagygrat <#worship><#taps>

Mike94
TÉK

GTheo
Akkor egy szezonjelentés, megnyertem a harmadosztály, elég simán, a végén már elég lazán vettem, 7 pontra olvadt az elõnyöm, íme egy tabella:

És egy keret 😊 [ Andy Robinson egy állat, õ nyerte meg kb szezonomat, na meg Samardzic a fejeseivel 😄D ]

Fabio Capello
Offtopikban lehet folytatni.

mamodnak szoltam, hogy siessen haza, mert a fia hiányolja...<#ejnye1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

© pinnacle
ma 21:38 | Egyes szintû fórumtag | privát | válasz erre | #12317
"Amúgy szerintem rossz a csapatelosztás!
szzóval nem vmi Fm Scout szerinti %ot kéne nézni, hanem a józan ész szerint összeválogatni. szvsz."

de most ne haragudj:

pl.

milyen szóváltás?
<#fejvakaras>

5w0rdf15h
IQ szerint szûrni a jelentkezõket?? 😄D szegény pinnacle elsõnek esne ki akkor 😞( ne legyetek rasszisták 😄DDASDADdsad

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
most egy ilyen szováltás után, te ebbõl mit hoznál ki?

közelse azt mondtam, hogy fixen azt tudják, csak ne legyen akkora kül. mint szvsz ismétlem SZVSZ sõt ismét SZVSZ a Fulham és a Fener között

látod, most se fogod fel, hogy mit irtam...
"pl. kraawz szerintem egy fosszar csapattal is megtudna verni sokmindenkit, mert van hozzá tudása ilyen téren..."
ebbe hol van az, hogy neki sokadligás szarral kell tolnia??? vagy hogy bárkinek hátrányból kéne indulnia?
ne forgasd már ki a szavaimat légyszi

soma22
lehetetlen ugy kiválasztani 16 csapatot, hogy fixen ugyanazt tudják., viszont most pattant az ötlet a fejembe, amit ha hazaértem melobol capelloékkal megdumálok.

Fabio Capello
én tökéletesen megértelek, de lásd be tökéletesen nem lehet csapatokat megadni, mindig lesz egy erõsebb.

fsgh
Hol és mikor lehet lefoglalni csapatokat?😊)

hülye vok ott van hogy késõbb...oké😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Neeem, jelentkezek mindenképpen, nem arról van szó...
Csak egyszerûen még mielõtt elkezdtük volna, szóvá tettem az észrevételeimet. Bár látom szavakat kitépni mindenki tud...

kraawz
tényleg

aki így elfogadja a szabályokat,az nevez.. aki nem,az nem

soma22
és az baj?az már az õ öröme, hoyg ért hozzá. emiatt kelljen neki 3. ligás csapattal játszania?

kraawz
igaza van somának,hülyeségeket beszélsz. össze szedhetem a legjobb taktikom,barca ellen egy default balanced taktikkal röhögve megversz.

és nem,nem csak a taktika a fontos.
keret + taktika + szerencse

Magic Boy
Mondjuk abban van valami, hogy a Fener jó csapat, hiszena a nemzetközi porondon is jól szerepel, míg pl a Fulham sehol sincs.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hamár a taktikáról van szó, akkor nem a szögletszart kell kiemelni...
pl. kraawz szerintem egy fosszar csapattal is megtudna verni sokmindenkit, mert van hozzá tudása ilyen téren...

hiába scout szerint gyengébb csapattal tolja

soma22
ép ember támad 6 csatárral?

hagyjuk abba itt. ha nem tudod elfogadni a szabályokat és a lehetõségeket akkor nem nevezel.senkinek sem kötelezõ, biztos vagyok abban, hogy igy is tuljelentkezés lesz

Háát de a taktikai tényezõ az nem az egyik legfontosabb?
Felállhatok én a Barcával is 6 csatárral, mégis scout szerint nekem kéne vinni mindent.

soma22
egy szögletszarral nem nyersz meccset, ha nem tudsz eljutni addig, hogy kirugjáék szögletre...

neharagudj, de hülyeségeket beszélsz.

de miért kéne?
egy ember megkap egy ligát. Abból is cska kb. 3-4 csapat játszik. Azokat összehasonlitani, max 1 óra.
Mindenki beirja offba vagy bárhova és megbeszélitek, hogy ez és ez miért nem jó. Max. egy hétvége.

soma22
ránázásre sincs akkora diferencia a csapatoknál mint az elõzõ kupában, aminek a döntõjét szvsz a két legerõsebb csapat vivott.

azt pedig tudod te is, hogy 2 meccs van, ami alatt az alapkereten nem változtathatsz, igy max a taktikai része az emberi tényezõ, igy a scout által adott adatokkal lehet leginkább egyenrangu ellenfeleket kiválogatni. remélem kielégitõ volt a válasz

de most ne haragudj:
mivan akkor ha én mondjuk a Barcával vagyok, te meg teszem azt a Bruges-el(most mondtam vmit, lényeg az erõkülönbség).
Neked van annyi tapasztalatod ilyen egy kupákba, hogy valószinûleg meg tudnál verni. Sõt...
Szóval itt hiába gyengébb papiron a Bruges, akkor is sokat nyom a latba, hogy te tudsz egy taktikát, egy felállást, egy szögletszart akármit...

Fabio Capello
akkkor körülbelül május elején el is kezdhetnénk. Lehet akárhány ember, lehetetlen ennyi csapatot átböngészni úgy, hogy a jelentkezõknek fenntarthassuk a szabad választás lehetõségét (ergo legyen mibõl válogatni). Aki a következõ kupán részt vesz, az tudomásul veszi ezt a döntést, és elfogadja a scout (és kraawz) által felállított besorolást. Nincs kedvem a legutóbbi babrát megint eljátszani, hogy kizárom X csapatot, de akkor zárjam ki Y-t is, mert Z számú válogatott játszik benne. Azt se mondhatom hogy akkor legyen a Kelet-Gaboni profi liga csapatai, mert ott is vannak erõviszonyok. Itt is vannak, de itt legalább minimalizálva.

kraawz
én benne vagyok ellened egy fener fulhamben,kiv vok én arra az 1000x erõsebb keretre.

de ha már 2 ember játszik egymás ellen és nem gép vs. ember, akkor azért bele kéne rakni az emberi tényezõt is eléggé és nem cska a scout-ot.

Szóval kicsit össze kéne ülni és tényleg a kereteket átnyálazva csapatokat kiválasztani, hamár ilyen fajta a csapatválasztás.

soma22
nem tudsz igy válogatni, és a gép is scout szerint játszik sajnos és nem a jozan ész szerint

Amúgy szerintem rossz a csapatelosztás!
Milyen elmélet szerint lett ez kiválasztva?
Egy Fener 1000x erõsebb egy Fulhamnél.
szzóval nem vmi Fm Scout szerinti %ot kéne nézni, hanem a józan ész szerint összeválogatni. szvsz.

kraawz
dinamo és hannover túl gyengének találtatott.
galata ratingje pedig 70 alatti volt már talán.
de hangsúlyozom,ez még csak EGY TERV AZ ÉN FEJEMBÕL.

soma22
tudom😊

hannover mé lett kizárva? sõt a Galat se értem! Kijevet fosom le😊

kraawz
ha lesz is kupa,darkon és az én elméletem szerint összeraktunk egy igazságos elosztást,íme (portot utólag kizártuk) ((capellonak tetszik))

soma22
fmportált kell figyelni, és ott lesznek az infók

Magic Boy
Meccsenként valamivel több, mint 2 gólt kapsz átlagban?<#wow2>

fsgh
Mikor derül ki a következõ megmérettetés idõpontja?😊 már ezen uis részt vettem volna de késõn jöttem😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
Símán továbbmész innen is.

soma22
Capellot ruhában látni😄

ha részt veszek csakis a deporral, az pedig mint tudjuk ölég gyatra csapatka😊

ami pedig azt illeti, ugy gondolom hogy nem hõzöngtem mikor Mike simán rommá alázott a mostani kupában, jobb volt, és én ezt el tudom fogadni

kraawz
mondjegyújcéltkérlek :S

Fabio Capello
😄DDDD

5w0rdf15h
😄DDD akkor elkezdheted keresni milyen kifogást találsz ki arra ha hamar kiesel ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
lehet, de:

"A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT."

<#mf2><#mf2><#hehe>