Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
nem lesz -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Azért hihetetlen hogy tud egy teljesen sima, végig uralt meccsbõl egy közeli döntetlenszagú meccset csinálni a gép.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
legalább esz egy fikarcnyi esélyem😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mike94
sima

fsgh
Portugálokkal továbbjutottam és az EB-n ebbe a csoportba kerültem:

Románia,Görög,Svéd....Nem lesz egyszerû azért:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mike94
elõre szólok mkinek h a következõ kupán capello, kraawz és én már eleve NEM INDULUNK

Gratulálok krwaawz, Reinanak minimum kb. 10 bravurja volt, elképesztõ miket fogott, ilyet még nem láttam. Mike94 letámados taktikája nekem nem tetszet, máshogy csináltam volna. Grat azért neked is Mike.
A következõ kupában már én is indulok😊 Remélem a Dortmunddal.

Mike94
túlélem 😊
de azér én nagyon nem én voltam a favorit már meccs elõtt sem 😊

Magic Boy
Gratulálok mindkettõtöknek.
Kraawz: Gratulálok a kupagyõzelemhez.<#eljen>
Mike: Én rád tippeltem, de a második hely is nagyon szép. Fel a fejjel.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kraawz
Nem érzem szükségesnek, hogy VIP legyek, ezért a nyereményem szíves engedelmetekkel felajánlom Mike számára

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Hatalmas grat mindkettõtöknek!

Tisztelt Managerek!

Ezennel kijelentem, hogy az I. SG.hu FM Kupa elsõ helyezettje kraawz, és nagyon kevesen múlott, az, hogy ne a második helyezett, Mike nyerje a döntõt!

Hatalmas gratulációm mindkettõtöknek és nagyon szépen köszönöm a részvételt!
(A döntõ cikkét a helyosztó lejátszása után olvashatjátok az FMPortálon)

Mike94
grat <#worship>
azért a keserûség itt is elfogott, de számítottam a vereségre, legrosszabb az h 2-0ról kaptam ki 😊
nah meg a védelmem Reina kivételével brillírozott

Mor3llo
Gratulálok Kraawz, minden elismerésem 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz

Értem, köszi.
Holnapig délutánig eldöntöm, hogy melyik csapat legyen, aztán kezdek egyet.

Magic Boy
Grat!

Mor3llo
Idióta bíró 8 percet hosszabított.Ja, és az persze alap h a nyolcvannemtomhanyadik percben egyenlítenek, mi meg kihagyunk közben 3-4 egy-az-egy ellenit...miért is ne!

kraawz
melegítek kicsit esti meccsre mike ellen,vmi werderes mentést elõszedtem addig.

fsgh
Köszi😊

QPR-el 8.0.2-es peccsel nagyon jó😊 sok sok pénzt adnak nekem tetszett😛 aztán feljutottam bent maradtam...Azért hagytam abba mert béna voltam velük nem tudtam ütõssé tenni a csapatot(vagyis nem hagytam abba mert valamikor még folytatom sztem...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Helló.
Én voltam már válogatottnál (párhuzamosan klub csapat mellett), és szerintem teljesen felesleges meccseket nézned a játékos szempontjából.
Akkor nézzél meccset, ha csak a játékosok tulajdonságai nem tudsz dönteni arról hogy ki játsszon. De szerintem tök felesleges.

Más:
Eléggé beleuntam abba, hogy a Barcával már csak az a legnagyobb tét, hogy megdöntöm-e a 4/38-as kapott gól átlagot vagy sem..., így kezdeni fogok egy újat valamikor.
A QPR is a jelöltek között van. Te miért hagytad abba velük? Valami nem okés?

fsgh
Valaki aki válogatottal nyomja vagy nyomta már a 08-ban: Számít az hogy nézek-e meccseket hogy milyen formában vannak az adot klubban lévõ válogatott játékosok? Mert annyira nincs kedvem mindig meccset nézni de ha számít valamit akkor akkor csinálom...

Magic Boy
A kapusod milyen?
Ha nincs 7-es átlaga akkor lehet, hogy miatta kapsz sok gólt.
Sok sikert a Portugálokkal.

fsgh
hanyagolom a QPR-t a 3. szezonomban....nagyon nem akar menni, rakat pénzt vágok ki az ablakon védõkre...a legjobbakra akik eljönnek hozzám erre talán még roszabbul játszunk mint tavaly...Ezért tehát belekezdek elsõ fm08-as válogatottas mentésembe. A szerencsés nemzet pedig Portugália😄

Magic Boy
Seyfo Soley-vel, Addrian Pettigrew-el és Lowy Shane-vel nagyot fogtál.
Ha a védõid benne vannak az év csapatában akkor a kapusod lehet az oka a sok gólnak.
Elõre az újabb osztályváltásért.
Hajrá.<#eljen>

Fabio Capello
hátakkor kivársz a következõ szezonig. Egy képet küldj légyszives a pénzügyeidrõl, úgy jobban tudok segíteni.

ok köszi az 1.t vágom de gondolom szezon közbe nem lehet pénzt szerezni csak játékos eladásbol én meg azt nem nagyon akarok

Fabio Capello
1. katt a fiatal játékosra, játékos ráhatás, és ott úgy véled sokat tanulhatna XY-tól

2. Adj el játékosokat.

Darthmushroom
Hoztam az uj szezonra az igazolásaimat! elsõ mecsen a Yeolil 5:3 vertük Szilágyi 5góljával!😛😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hello
h lehet olyat h egy játékos tanítson egy fiatalabb játékost?
elköltöttem minden pénzem lehet ezen segíteni vhogy?
Köszi elõre is

Magic Boy
Grat csak így tovább.

Magic Boy
Amíg nyersz és vezeted a tabellát addig nem lényeges.
csak akkor lesz lényeges, ha sokszor kikapsz vagy sok pontot vesztessz miatta.

Darkon
Nagygrat!
Nekem 2-3milliot adnak evente, de leviszem kevesebbre mert penz az nincs soha. Folosleges penzpazarlas.

Born to win

HUNLonsdale
Kinek mekkora volt a legnagyobb összeg amit ki tudott alkudni magának fizetésnek? Én most irtam alá HAVI 850ezerért (angol font).

HUNLonsdale
elszurtam,itt van nagyobban:

Fabio Capello
lál 😄

Darthmushroom
áhh de durva!! grat!😄

HUNLonsdale
Na ilyen se volt még:

Darthmushroom
zsír! amugy 4játékosom az évcsapatába 2középsõvédõm,meg két szélsõm! a védõkön csodálkozok mert mindenki azt mondta gyenge a védelmem!:S

Fabio Capello
legkésõbb jövõ hét szerdán.

GTheo
Mikor indul el a jelentkezés? 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
ok! azért köszi csak ne feleljsd el h itt vok!!😄

Fabio Capello
öt másikkal együtt 😄

Egyenlõre nem jegyzek be semmit, majd ha elindul a jelentkezés 😊

Darthmushroom
hi all grat mindenkinek!😊 Capello megkaptad a privi üzit?

Ars3nal
az EB selejtezõk eléggé érdektelenül mentek le, törököket idegenben vertük de azon kívül semmi extra, VB selejtezõn a Svájc,Belgium,Olaszország,Liechtenstein,Moldova csoportból kellene továbbjutni, elsõ meccs a csoportban Magyarország-Olaszország 1-1 gól:Rosina ill. Rudolf

Fabio Capello
üdv ismét 😊

Ars3nal
hello&grat all

hosszú idõ után elszántam magam egy kis játékra, magyar válogatottal kezdtem egyet, képek késõbb jönnek

Mike94
irl úgy van h elõször kölcsönkapják és utána a köv átigazolási szezonba veszik meg

Azért kiváncsi vagyok,hogy azt a hibát mikor fogják kijavítani,hogy angol alacsonyabb osztályú klubokba lehessen szezon közbe is igazolni angol klubbokból persze...
vmvr
grat mindenkinek! honvéddal az alkmaart kaptam a következõ selejtezõ fordulóban

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mike94
ha senki akkor én is mek, jó8