Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Románia,Görög,Svéd....Nem lesz egyszerû azért:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A következõ kupában már én is indulok😊 Remélem a Dortmunddal.
Kraawz: Gratulálok a kupagyõzelemhez.<#eljen>#eljen>
Mike: Én rád tippeltem, de a második hely is nagyon szép. Fel a fejjel.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Tisztelt Managerek!
Ezennel kijelentem, hogy az I. SG.hu FM Kupa elsõ helyezettje kraawz, és nagyon kevesen múlott, az, hogy ne a második helyezett, Mike nyerje a döntõt!
Hatalmas gratulációm mindkettõtöknek és nagyon szépen köszönöm a részvételt!
(A döntõ cikkét a helyosztó lejátszása után olvashatjátok az FMPortálon)
azért a keserûség itt is elfogott, de számítottam a vereségre, legrosszabb az h 2-0ról kaptam ki 😊
nah meg a védelmem Reina kivételével brillírozott
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Holnapig délutánig eldöntöm, hogy melyik csapat legyen, aztán kezdek egyet.

QPR-el 8.0.2-es peccsel nagyon jó😊 sok sok pénzt adnak nekem tetszett😛 aztán feljutottam bent maradtam...Azért hagytam abba mert béna voltam velük nem tudtam ütõssé tenni a csapatot(vagyis nem hagytam abba mert valamikor még folytatom sztem...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én voltam már válogatottnál (párhuzamosan klub csapat mellett), és szerintem teljesen felesleges meccseket nézned a játékos szempontjából.
Akkor nézzél meccset, ha csak a játékosok tulajdonságai nem tudsz dönteni arról hogy ki játsszon. De szerintem tök felesleges.
Más:
Eléggé beleuntam abba, hogy a Barcával már csak az a legnagyobb tét, hogy megdöntöm-e a 4/38-as kapott gól átlagot vagy sem..., így kezdeni fogok egy újat valamikor.
A QPR is a jelöltek között van. Te miért hagytad abba velük? Valami nem okés?
Ha nincs 7-es átlaga akkor lehet, hogy miatta kapsz sok gólt.
Sok sikert a Portugálokkal.
Ha a védõid benne vannak az év csapatában akkor a kapusod lehet az oka a sok gólnak.
Elõre az újabb osztályváltásért.
Hajrá.<#eljen>#eljen>
2. Adj el játékosokat.
h lehet olyat h egy játékos tanítson egy fiatalabb játékost?
elköltöttem minden pénzem lehet ezen segíteni vhogy?
Köszi elõre is
csak akkor lesz lényeges, ha sokszor kikapsz vagy sok pontot vesztessz miatta.
Nekem 2-3milliot adnak evente, de leviszem kevesebbre mert penz az nincs soha. Folosleges penzpazarlas.
Born to win
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
hosszú idõ után elszántam magam egy kis játékra, magyar válogatottal kezdtem egyet, képek késõbb jönnek
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix