A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Azt hiszem eljön ma éjszaka az ideje, hogy szépen eltegyük a 2008-at és november 14-ig amire kijön a teljes 2009 addig a demóval nyomjuk:) Amúgy felfedeztem egy kis hibát a játékban már így a videók alapján is: amikor gólt rúgsz a villogó "Goal for XY" felirat előbb jelenik meg mint ahogy a labda áthaladna a gólvonalon. Ez olyan mint a 2006-ban amikor lesgólt szereztél a gólszerzés pillanatában icipicit megakadt a játék és nem is reménykedtél benne, hogy gól lesz.
Ehhez mondjuk van is egy történetem amikor pont ezt a kis akadást nem vettem észre: 3-an játszottunk LAN-ban a lakótársaimmal, én voltam a Liverpoolal ők pedig a MU és Arsenal párossal. Haverommal 4szer játszottam az Arsenal ellen a bajnokságban és otthon mindíg 3góllal nyertem, de idegenben is mindíg megvertem. Így hát nagy önbizalommal vágtam neki a szezon utolsó meccsének, a BL döntőnek az Arsenal ellen. Cissé góljával hamar megszereztem a vezetést és jól ki is tartottam egészen a végéig. Aztán Henry a 88-adik percben gólt szerzett. hosszabbítás... Aztán egyszer csak Xabi Alonso felíveli a labdát, Morientes bólint és gól! Felugrottam, tigrisbukfenc az albérletben hajnali 3kor, óriási ordibálás egyszer csak azt látom, hogy röhögnek rajtam és közlik, hogy les volt. Mondanom sem kell, 3-1-re veszítettem utána... De legalább a bajnoki győzelem megvolt...:)