Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wish luck, for the fans,encourage, dont let your performance drop. kb ennyi
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Born to win
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Fillipini tényleg kicsit öreg már:D igazából csere embernek jött 0 pénzért...aztán most 6 meccsen 2gól 2 gólpasz:D szal jó õ is:) Persze ha feljutok õk mennek majd el, de a feljutáshoz elengedhetetlenek õk is:)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jimenez nagyigazolás amugy, a többi is igéretesnek tûnik csak ez a 2 nekem picit öreg :)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
esetleg megajándékozhatnál egy új logóval ha ráérsz :P :D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az elsõ meccs számomra volt a legeseménydúsabb, habár 2 öngól, és egy tizenegyes is szerepelt nálam.5-0 vezettem, de Bbeno szépen felhozta 6-3-ra, illetve én is rontottam el.
A második meccsre már nyugodtabb taktikát választottam, Diego sajnos kihagyott ez büntetõt, de a végeredménnyel ott is elégedett vagyok.
Ma szépen játszottunk, jó napot fogtam ki, de lehet ez máskor nem így lett volna!Tehát gratulálok mégegyszer!
Egyébként Capello, nem tudod Sanogo hány gólnál jár ?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Vegyél fel egy jobb asszisztenst. :)
De egyszerûbb ha nem tiltatod el magad.
(remélem nem gáz a sok kép...:P)
éés gondolva a feljutásra vettem elõre egy ütõképes játékost is:)
(beszarás mennyi lóvét adnak a QPR-nél 8.0.2-es pecsbe:))) )
En tizmeccses veretlensegemet most ugy vesztettem el hogy touchline ban-t kaptam es a manager asszisztens elveszitette Valencia ellen otthon a meccsunket 0-2re.
Born to win
Bár elég komikusan ért véget, végülis az ellenfél még mindig nem vette be Valdes hálóját. <#smile>#smile>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
amúgy túlragoztuk, remélhetõleg hamary problémája megoldódott :)
don't give a fuck