Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

két igazolásom volt a Lyonba:

Modric
Hunteleaar

Fabio Capello
MEGUNTAM, A KÖVETKEZÕ ILYEN JELLEGÛ HOZZÁSZÓLÁSNAK BÜNTIPONT LESZ AZ EREDMÉNYE, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY KI MONDTA!

remélem világos, zsilike fõleg neked, mert hiába mondok bármit, nem vagy hajlandó figyelembe venni sem a jótanácsot, sem a házigazdai tekintélyt, de a többiekre ez ugyanúgy vonatkozik, nem szeretném ezzel tölteni az estémet, fõleg úgy hogy nemsoká elmegyek.

úristen!
miki36
de az nem egy csalás, hanem 2, pont.
amúgy meg #10895

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

én már befejeztem,raktam egy képet,erre ti elkezditek,akkor sztd?
tevagy itt az utolsó embert aki mást szidhat!

GTheo
1. félidõben mi volt a védelmeddel ? :\

Töltöm a Spurst, bár nmtom mennyi idõm van 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

aki továbbra is ezen lovagol az tényleg nagyon patkány,remélem ezzel vége a szarakodásnak
Fabio Capello
be lehet fejezni, fel tudod fogni?

azt eltitkoltam sztd?
Fabio Capello
majd otthon meglesz simán 😊

nem szokásom fel tudod fogni?
miki36
gunnersbának nem nagyon volt szerencséje, ahogy látom😊 azért visszavágó így is simaliba lesz:p

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

loooool
és mikor a leedstõl megpumpáltad pénzzel azt a spanyol csapatot aztán azzal villogtál?<#idiota>
Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

reméljük ezután az lesz!

azért raktam mert az elsõ tétmeccs volt ,nem fogok minden meccsrõl...ja és nem adtam el paulétát,tarcsiban van mivel visszavonulásra készül!05 óta egy cheat próbám volt amit magam fedtem fel,nem tulzás ez egy kicsit?
srácok sztem jó lenne ha mindenki a saját mentésével foglalkozna és nem azzal ami történ, ha csalt akkor csalt, magára vessen, azt, hogy folytatja e azt a szokását az majd késõbb kifog derûlni, de ajánlom hogy ne folytassa mert ez a társaság nem az a fajta aki megtûri a csalókat, azért váltott olympus is pinnacle névre mert szégyelte magát, azthitte így megússza 😄Dddd

Minden gamém tiszta volt,és ezután is az!
ha jól számoltam:
PSG gólok szorzata osztva a Le Mans góljával megszorozva a hõmérséklettel akkor pontosan 193 millió euroért kellt el Pauleta.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

lényeg:
Chelsea megvette Shawt a fradiból 50 m EUROÉRT!
és utána jött a magyarázat

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
😊) ugyerzem volt gond a sraccal mostanaban😊

Born to win

haggyátok má 😄 lehet, hogy élete elsõ "tiszta" gyõzelme...
Fabio Capello
:ASDFFASFASF

van benne valami... :d

kraawz
a hõmérsékletbõl és a gólszerzési idõkbõl megkapod,hogy zsilike hány száz millió euroért adta el pauletat a barcanak.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ezen mit kell nézni? (no offense)

Gunnersboy
kicsit nosztalgiázom 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem tudom!

Kajakra<#zavart1>

tudod te hogy neked szántam 😄DDdddd

miki36
biztos bevolt b@szva😊

Fabio Capello
Nocsak, ismét a Salzburg? 😊

szegényt miért kellett leidiótázni:C

:ASDDASdsds idióta 😄DDdddd

Gunnersboy
napot 😊

nem horkol😊
csak kipróbálom, hogyha orbaverem felébred-e😊

Na uraim, asszem a Lyonomat most elküldöm pihenni és elõveszem a Barcikás mentésemet, amivel eddig már egy szezont letoltam...

ma voltam kint a Honvéd elleni meccsen és a felállásból meg a taktikából sok érdekes dologot észrevettem 😄
Forza Italia
😄DD. Ezt nem hiszem el. Orbaverik azt nem ébred fel. ez vicc😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

:SDAsadasdasd horkol? 😄DDdd már régen rossz :ASDasd

Na Lyont választottam

Kikaptunk Donyeckbe, így villantani kell a nagyok(Arsenal, Roma) ellen vmit, hogy meglegyen UEFA:S

ma kipróbálom a barátnõmön<#hehe>

hát ezaz 😄Ddd

hogy a faszba nem lehet fölébredni arra, hogy eltörik az orromat?<#wilting>

Darthmushroom
amugy az h lehet h az én mecseimet közvetiti néha a tv más osztályom belit meg nem? mondjuk több pénz😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Lehet kezdek egyet a Fradival <#zavart1> Najó, pojén volt... Sevilla, Lyon, Fehérvár, s kisebb csapatokon gondolkodok.

Darkon
David Luiz eltorte a labat 4 honap<#falbav>

Amugy hullamvolgy nekem mindig az elejen van, kijelenthetem hagyomanyosan rosszul rajtolo a csapatom de a vegen mindig bravuroznak.

Born to win

Magic Boy
Elõre a feljutásért és a kupa címvédésért.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

:SSSSS