A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szehi
    Hi & grat all!
    Mint ahogy igértemem jó régen itt egy kis rövid beszámoló a Bunley-s karierem kezdetéről:
    A média totál kiesőnek mondta a csapatot és 80:1 h megnyerem a bajnokságot de mindezek ellenére én a harc a bajnoki cimért jelöltem meg célnak...
    Elösször is az igazolásokról:
    -Hugo Viana(a zsír kp 4 hónapig jegelve van de jó értékei vannak és 24 éves)
    -Nikita Andrejev (legjobb csatárom. a felkészülési meccseken annyi gólt lött h azt el nem hinnétek..)
    -G. Thil (inkább cserecsatár de ottvan a toppon)
    -Vaughan(evertonos 18 éves csatár 1 évig kölcsönbe.Andrejevvel naon duván nyomják)
    -Jamie O'Hara(Tottenhamtól jött kölcsönbe egy évre.. hála az égnek hogy nem több időre mert nem váltotta meg a napvilágot)
    -D. Buonanotte (hu ezé valami helyesirásos dijat kéne kapnom... amugy ő az irányitonk és igen jól nyomja
    -Rene Mihelic (egyszerüen zsir)

A felkészülési meccseket mind megnyertem igen nagy Külömbségekkel:(mind igengenbe játszottam)
    Woking 1 : 6
    Stevenage 0 : 9
    Chester 1 : 6
    Port Vale 1 : 3
    Gillingham 0 : 6

A bajnokság igen jól kezdődött:(vezetem a tabellát bár ilyenkor naon még nincs jelentősége)

Doncaster 1 : 3
    4 : 1 Crystal Palace

League Cupában továbbjutottunk az 1. körön és a következő ellenfél a Crystal Palace

Huddersfield 0 : 3

Kösz hogy végigolvastad ezt a nagyon rövid beszámolót!
    További jó fm-et!