Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint kidob crash dumppal.... nem vagyok hajlandó mégegyszer végig idegeskedni a mecsett, majd az asszisztens kikap, míg én hawaiion nyaralaok.

hát ez elég nagy hullámvölgy... S az élmezõny lehetetlen szinte... 6 pont kb a különbség :( De kösz

Darthmushroom
hát remélem, bár ujoncs létemre nagy meglepetés lenne!:)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
Grat Darkon, hamary ne add fel, menni fog ez, mindig becsúszik egy hullámvölgy, énis szentségeltem már eleget :)

Darth: tessék feljutni :)

Darthmushroom
grat mindenkinek! én igy állok eddig remélem feljuttás lesz! csak a védelemmel kell kezdeni valamit!:)

Na, te jó ég:

Mor3llo
azt ne, inkább add nekem :DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darkon
<#vigyor3>

Koszi

Born to win

jah majd elfelejtettem:

Grat, Darkon

elegem van!!! de folytatom.. de ha kirúgnak, kettétöröm a cd-t...

Darkon
Ez lemaradt, a tabella:

Born to win

Darkon
Az igert elozo szezonom:
Nagyonnagy hajra volt a vegen 3-7hely kozott, szerencsere utolsoelotti meccsen A.Madrid-ot 1-4re alaztuk idegenben.
BL-ben csoportkor utan 7-2-es osszesitesben vertuk a Milant azutan a Valencia kiejtett.
Penz tovabbra sincs, 800E(!) euros atigazolasi keretet uj szezonban meg megfejeltek egy ropke 16M euros fizetesikeret kurtitassal. Olyan szupersztarokat kellett eladnom mint M.Torres, Gonzalo Rodrigez igy most sikerult atcsoportositani a fizetesi keretre jopar milliot megelozven hogy tovabbi starok menjenek el.
Ennek ellenere a tavalyi ev ingyenes igazolasai kiemelkedoek:

Valamint Saivet akiert 10M-t adtunk

Born to win

úgy döntöttem mégis folytatom a Cityt.... Nincs most energiám újat kezdeni...

hát igen, elégunalmas... :S

másod vagy harmad osztályú csapattal fogok kezdeni, esetleg magyar elsõ osztály... Csak az a fránya Liga Kupa...

soma22
én sokszor ezért szenvedek annyit egy kiscsapattal, mert rühellek ujat kezdeni(edzõk, edzésterv, erõsités, stb...)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

csak ilyenkor meg az idegsít, hogy a sok felfedezettemet elveszítem....árrggh :(

soma22
mocskos csaló ráadásul:D

eddig jutottam a visszaolvasásban, ha valamirõl lemaradtam tessék értesíteni:)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

döntöttem kezdek egs totál újat, csak azt nem tudom, hol és kivel.

ennyire még nem örültem leállásnak... de így meg ideges leszek, hogy visszatért... Tottenham 2 helyzettel fordított... Nem is tudom visszaakarom-e tölteni ezt köcsög mentést... ahogy azt se tudom, miért lett ilyen csaló.

<#idiota>

Grat :D Felkelltem, foltyatom... Magic Boy, nem tudom milyen észrevételekre gondolsz :)

Szépítésüknél átálltam erre a tacticra:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Minek töltenéd be komoylan nem értem... Nincs végdátuma a játéknak, akkor nem tök mind1 mikor lesz kész a csapatod...?

Ne csináld már, elkezded kipróbálod aztán második vagy harmadik szezonba menni fog... minek sietsz?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Magic Boy
Szerintetek az csalásnak minõsülne, ha csak azért betölteném Braziliát, hogy 2006 decemberében kezdjek és legyen idõm csapatot építeni?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Oké.
Akkor az OFF-ban várom hamary észrevételeit.

Fabio Capello
Sorry, én viszont úgy érzem, hogy bár nem off, de a lényegi információk elvesznek a topikban, és széthúzza, úgyhogy megkérnélek, hogy az offtopikba beszéld meg az emberekkel a taktika-ügyet, énis oda fogok írni neked ha leteszteltem a téli szünetben :) Köszönöm!

5-1 lett 5-öt kaptunk az elsõ félidõben aztán kapuscsere és a 2. kapusom 8-ast kapott a végére...

Valami nálam sincs rendben mert jön A zinter és érezem megfognak alázni :S

Magic Boy
Értem.
Azért elmondod a tapasztalatidat bõvebben(lehet privátban is, ha úgy érzed, hogy itt off)?

azért nem használom, mert túl védekezõ. Most a 4-3-3 normált próbálom... Ha az se jó semmire, itt mentális gondok vannak.

Magic Boy
Adhatnál neki többet is (ahogy az eredményeidet írod szerintem megkaphatná az esélyt, hogy, ha megszokja a csapatod akkor hátha jobb lesz vele), de nem eröltetem.
Köszönöm, hogy kipróbáltad, de az észrevételeidet kifejthetnéd bõvebben is, ha nem gond.

2-t.. egy döntetlen, egy vereség.. viszont szögletgól az volt :)

Darthmushroom
grat all! óra után jövök!:) tegnap mégse volt sok idõm!:(

háát mert, a BL mezõny túl erõs a csapatnak, viszont az UEFA-ba jó sorsolással bravúrt is elérhetünk.
BL-be viszont nem tudunk jó sorsolást kapni:)

Magic Boy
Az általam küldött taktikának hány meccset adtál és mik a tapasztalataid vele?

wtf?

BL csoport:

Arsenal
As Roma
Bordeaux
Sahtar

UEFA a cél és ha kell kikapok, hogy ott folytassam:)

Man City - Sunderland 2-2

Kétszer egyenlítettek, egyszer büntetõbõl... Mi lesz így velem...? Na, jön az UEFa

na itt vagyok... :S LEhangoltam izzítom a játékot, mert valami nincs rrendben :(

puffantsad fõl a koronádat az ánuszodba kocsog-.-

Fabio Capello
akkoris elégtelen :D és tessék lépésben haladni, elõbb játssz a sima focilabdával, aztán ha azzal már jól megy, kaphatsz szép adidast is ;) :P

Darkon
Majd hozok kepeket, most elpalyzom.

Born to win

szerinthed kihagytam?:o

Direkt átléptem:)

Fabio Capello
kihagytad a sima focilabdát (3as szint, az adidas a négyes), elégtelen, marad a kitty

mááá nem is emléxem:)

Mester!
Ha Darkon pöttyöslabdát lefokozzuk, én mint Pinnacle kittygeci szivesen tovább játszom a pöttyöslabdájával, de akár az Adidas labdával is eljátszok:P

Fabio Capello
megadom :D Beszélj pinnacle fiam

Darkon
Kurvaanyazas mikor volt?! Ramegyek a bulvar reszere(eredmenyeket ugyis latom fenn)

Born to win