A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szóval, pár átigazolási összefoglaló:
AC Milan: 108 millió kiadás, 0 euró bevétel
Torino: 26 millió kiadás, 4 milliü bevétel
Inter: 74 millió kiadás, 200k bevétel
Juventus: 85 millió kiadás, 11,5 bevétel
Udinese: 41,5 kiadás, 25 bevétel (ebből Kvájjáréjjá 22)
Sampdoria: 37 ki, 22 be (17 Palombo)
Napoli: 41,5 ki, 14 be (12,5 Hamsik)
Fiorentina: 38 ki, 21 be
Palermo: 81 ki, 62 be
Érkeztek hozzánk: Zárate (4M), Kvájjárejjá (22m + Balzaretti), Palombo (17M), Kompany (25,5M), Hamsik(12,75M) és Skrtel kölcsönbe.
Távozók: Migliaccio (7,25-Parma), Caserta (2,1-Genoa), Gasbarroni (5,25-Sampdoria), Balzaretti (csereüzlet), Guana (7,25-Torino), Barzagli (29,5+30% - AC Milan), meg néhány apróbb eladás.
Hamsikra már eégen szemet vetettem, és mivel átadóra könyörögte magát, sikerült megszerezni. Igy Guana és Migliccio árából simán elhoztam. Tudni kell, h szezon elején a bajnoki cimért való harcot igértem a vezetőségbek, 33 millió eurót kaptam. Mivel köztudott volt, h Barzaglit nem tudom megtartani, ezért már elég régen elkezdtem keresni az utódját. Kompany személyében rá is találtam. Aztán ottvan Skrtel, aki kölcsönbe érkezett, valamint Palombo is, aki kh poszton is jól játszik. És persze Rinaudo meg Biava is velünk van.
Zárate nagyon olcsó volt, és megérte leigazolni. Kvájjárejját meg úgy gondoltam, kipróbálom. Amúgyis tervben volt egy csatár vétele (Rossira gondoltam, de a Juve 54 milliós ajánlatával nem tudtam versenyezni, majd pedig Agüerora, de eltelt 2 nap, és már nem jött volna).
Szvsz erősödött a scapat, nem is kicsit. A tavalyi év 3/4ét végigvédő 41 éves Fontana mostmár pihen, és Agliardi kap szerepet. A védelem jobboldalán Cassani fog játszani, középen pedig a Kompany-Palombo-Skrtel trióból 2 ember, az ő cseréjük Biava és Rinaudo lesznek. Baloldalon meg Capuano fog vitézkedni, és majd beépitem Ingleset. Vkp egyértelműen Hamsik. A kp-k, tkp-k között pedig elég szép a felhozatal. Aimar, Riquelme, Jankovic, Bresciano, és akár Zárate is bevethető. Sőt, Miccoli is kedveli a poziciót. Szóval kellemes gondokkal küzdök. Riquelme alapkezdő, és valószinűleg majd Jankovic és Aimar lesz a két társa. Csatárként pedig Sinama-Pongolle, Kvájjárejjá, Cacia, Miccoli, Cavani, Zárate. Itt kemény rotálás lesz érzésem szerint :D
Nos, igy vágunk neki a szezonnak. BLben mindneképp a 2. hely a cél a csoportban, aztán sok múlik a szerencsén. Olasz Kupát jó lenne behúzni a tavalyi kudarc után (Inter 1. körben kivert), és a bajnokságban is domboritani kellene. Nem lesz egyszerű, hiszen minden élcsapat nagyszerűen erősitett, vmint a kiscsapatok is elég stabilak, és meglepetések mindig benne vannak a pakliban.
Ámen.
[tolja tovább a gammát xD]