Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tarcsiból kellett védõke hoznom. Meg is lett az eredménye ---> kaptam egy 6ost tõlük idegenben.
Ehh mármegint kezdõdik a szopatás <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
szóval semmi, backupot bekell valahol állítani? mert nekem sose csinál még:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Tegnap este elmentetettem, kiléptem és utána kikapcsoltam a gépet.(igaz, ilyen barbár megszakitasos dologgal) de az fm-bõl már kiléptem:S
Elég jó playa lehetne belõlük, de ha nem játszanak.
max azt tudod, hogy a fõcsapat taktikját használják(célszerû)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
BUUUNDAAAA:P jah és vezetenk 1-0ra
mellesleg: 11 forduló 8gy 1 d 2v (A Braunschweig ellen egy 0-3 és most a Siegen ellen 1-0ról két 35méteres góllal 1-2) 3p az elõny a 2. helyezett Köln elõtt. Remélem nem járunk ugy mint tavaly...
Ez esetben a játékod nem jogtiszta. Az SI az új FM-be másolásvédelmet épített be, emiatt van. Állítólag a HATRED verzióban ez nem jelentkezik, és van egy új crack is, de még senki nem tesztelte.
idézet a faqból
Egyébként ezzel már sok ember találkozott, de a megoldásra már nem emléxem (a selejtezõ csoportból az utolsó 2 jut be nevû bug egyébként)

Így í védelmem:
Garrido/Kolarov-------Corluka/Dunne----Zapata/Onuoha-----Richards/Onuoha
Azt hiszem ez már így jó lesz. Remélem. Plusz kapuba majd lehet jön Akinfeev.
Mylo kösz, neked is sok sikert, jövõre Bundes Liga 1-et :)
Töltöm a Man Cityt :)
Vissza kell hoznom a kezdõbe a veterán Neuville-t és Zicklert :P 35 ill 34 évesek:P