A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
1. A zrikáló embernek megvan az oka, mér zrikáljon, lásd be
2. A másik hét embernek (többek közt nekem is!) megvan a maga dolga, illetve - nem tudom miért kéne eleget tennem a te kérésednek, ha te is tojsz magasról az én dolgaimra... Tegnap megbeszéltük, oda-vissza kapcsolat, tudod.
3. A régi FM-esek okkal nem jönnek ide, hiszen te és a hozzád hasonló kis barátaid mindenbe bele kell hogy szóljanak, ezt így, ezt úgy, csinálj már valamit, stb stb stb. Nyilvánvalóan azért van a topiknak házigazdája, mert tudja mi a dolga. Különben nem választották volna meg. A másik indok hogy nem járnak ide, az a sok paraszt aki kötekedik, és nyomatja a baromságait (senki ne vegye magára, ez még az őstopikra vonatkozott, hisz ezért lett zárva).
Tűnjön már fel mindenkinek, hogyha egy téma már legalább a hatodik házigazdáját emészti, akkor ott valami súlyos probléma van, nem csak a fórummal hanem a fórumozókkal egyaránt!
Lehet hogy nem akartál megbántani senkit, engem nem is bántottál meg, de finoman szólva is nevetségessé tetted magad, hiszen én se látom ott a te gratulációidat mindenki remek eredményénél. Szóval mielőtt ilyeneket írogatsz, kicsit nézz magadba, és aztán írj. Ahogy a nagykönyvben is meg van írva: Ha előbb lősz, és aztán célzol, abból csak baj lesz.
Végeztem.