Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
kihagytál pár dolgot nem Fábijó?😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
Megtörtént a heti megbeszélés, az eredményt mindenki láthatja a fejlécén 😊 Elõször is engedjétek meg, hogy a többiek nevében is gratuláljak nektek, az elmúlt héten mindenki fantasztikusan teljesített, végre ismét azt láttam hogy mindenki szívét lelkét beleadja a fórumba, és ennek eredménye is van: a topik az elmúlt héten végig a top10-ben volt. 😊 Gratulálok a hét menedzserének, Gunnersnek, de természetesen illik fejet hajtani és gratulálni mindenki elõtt aki fantasztikus eredményeket ért el kisebb-nagyobb csapatokkal. 😊

A másik bejelentendõ véglet a citromdíj, amit saját kérésre ezúttal Soma kapott meg, mivel nem érezte magát elég jónak ezen a héten, neki kitartást és több sikert kívánok 😊

Köszönöm nektek, hogy ennyire aktívak vagytok, a következõ hétre (hetekre) is mindenkinek sok sikert és eredményes játékot kívánok!

Fabio Capello

soma22
Utley:
szerintem felesleges letolni a meccsünket, eredményen nem változtat, ha beleegyezel akkor a mi csoportunk is le lenne tudva

Gunnersboy
akkor majd holnap javitom a pöcst 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

lokika28
Gunners azért ijenek a mezek mert ha felrakod a pöcst akkor felrak egy uj graphics.fmf fájlt és ebbe ezek vannak benne és mivel aza hivatalos azt veszi elsõdlegesnek updates mappából a pecsek datájából töröld ezt a fájlt és ujra jó mezeid lesznek énis így csináltam😊

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

5w0rdf15h
n1 <#eljen><#eljen>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Agüero mindenhol ottvan 😄D
grat😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
ja,teteje lemaradt
így jutottam tovább 3:2vel,mivel otthon 2:1re kikaptam.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz

nagyon megyen a szekér 😄 gratula hozzá!!!
Darthmushroom
nagy grat!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
nagygrat 😊

kraawz
gunners<#eljen><#taps><#taps><#worship>

Gunnersboy
2 gólkirályom is lett, egy a spanyol bajnokságban, egy pedig az uefa kupában 😊
egyénileg pedig mind a 2en 35felett teljesítettek😊

Gunnersboy
Na csak meglett 😄 cserélni tudni kell, Negredo a 75.percbe jött be 😊

Gunnersboy
utolsó elõtti meccs a bajnokságban, már nem oszt nem szoroz, de azért szép eredmény 😊 mindenképpen megvan a 4. hely a bajnokságba, a real meg a barca mint valami csítcsapat ugy elhuztak.....

Gunnersboy
Év ifijátékosa 2007/2008
1. Agüero (Atl. Madrid)
2. Messi (Barca)
3. Raúl Garcia (Atl. Madrid)
:}}}

Gunnersboy
grat, Stuttgart Werder Hamburg Bayern mögötted van, évvégéig maradjon is igy 😊

Fabio Capello
pfuj meg se érdemled a döntõt 😄

Gunnersboy
össz. 7-1 azér csuf egy uefa elodonton 😄

sietek hogy a dontot is lejaccam még 😄 pályázok a hét menedzserének xd

soma22
grat!

Fabio Capello
Grat nektek, nagyonjók vagytok 😊

Mor3llo
Grat Gunnersboy!
Énmeg csenem a pontokat😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy

Gunnersboy
Uefakupás poént komolyan gondoltam ám -.-

Gunnersboy
ha ennyire átalakitja a 3d-s mezeket már rég rossz, de pl francia ligánál nemcsinálta ezt ..

BBeno2
skin nem alakítja át??

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gunnersboy
amugy aztnemértem, hogy nem ijen mezek vannak nekem berakva a játékba spanyol ligához, akkor miafaszomtol lettek ijenek?😄DD

Man C - A Madrid 0-3
A Madrid - Man City 3-3...

csalódott vagyok 😞

Gunnersboy
estét

BBeno2
Platininek ugysem fog ez összejönni.

ha ezt én tudnám akkor nagyon boldog lennék 😊

Mor3llo
Akkor már miért nem erõlteti most pl. az Inter az olasz játékosokat ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
az biztos mert Wenger nagyon ráérez a külfüldi (francia,spanyo) tini tehetségekre.

amelyik ilyen csapat tele van pénzel annak nem nagyon lesz semmi problémája, max annyi, hogy el kell adnia 1-2 játékost

Mor3llo
😄DD
lennének ott tehetséges játékosok talán, de így nehéz ha minden angolt kiszorít a csapatból egy spanyol vagy egy francia...
Ha létrejön a Platini féle reformáció, akkor szerintem az Arsenal, és a többi ilyen csapat meg fog halni.

soma22
az interben meg zero olasz...

BBeno2
én ugy vagyok vele hogy az angolok favágó falábúak. életben is . ...

nézd csak meg hogy hány angol van a Liverpoolban , Arsenalban....
Inter ellen asszem 2 angol volt a Pool-ban.

Mor3llo
nem, de angolokat a csapatból kevesellem 😄

<#whatever>

Magic Boy
Add el és akkor nem fogja kérdezni.<#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Kikaptam az Atltéticotól, továbbjutás nem lesz

Viszont abból elegem van, hogy minden meccs után rákérdez a gép, hogy mennyi az esély arra, hogy Elano elhagyja a csapatot.

BBeno2
nah még mindig sokaljátok az 51 M -et Agüeróért??? 😄: 😄😄😄😄:

Fabio Capello
Grat mindenkinek 😊

Nem fogjátok elhinni mit találtam .......... Fidji szigeteki adatbázist, mit megnem csinálnak már 😮

Na bocs hogy nem reagáltam a skin neve: Swite Original itt egy link ha kell :Swite Original

a játék elmehet a rákos kva annyába

Bajnokságba 6. vagyok, majd minnyán dobok képet 😊

Ngeri
magyarul a fél csapat?? ha már ennyire megy dobhatnál tabellát😛😛

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

😊 Nálam meg Elano, Bodmer, Aquino, Der Vaar is durván nyomja 😊