A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
jó, hát ahogy érzitek. korábban itt értelmetlenkedtem, h hogyan lehet h 1-2év alatt már a legnagyobb nevek játszottak valakinél a milanban, de aztán rájöttem, h valóban bárki megszerezhető. második év végére c ronaldo, bojan, messi, silva, ramos is a keret tagja volt pl, de ilyenek mint hatem ben arfa, akinfeev, kompany, dani alves szintúgy, bár őket azért viszonylag olcsón meg lehet szerezni (mármint a milan pénzügyi hátterét tekintve relatíve olcsón). és ezek a játékosok kiegészülve az alap keretből mondjuk kakaval, patoval meg nyilván pár emberrel azokra a posztokra amiket nem említettem már verhetetlenek. aztán ilyenkor a kiöregedéstől sem igazán kell félni jópár évig (sőt, nagyonsok évig...), ráadásul olyan fizetéseket lehet adni a milannal h döbbenet, tulajonképpen semelyik másik csapat nem tudott olyan ajánlatot tenni senkiért, h az ne engem választott volna. pl kaka csaknem 1 milla euró/hetes fizetési kérelmét röhögve fogadta el a vezetőség, még többet is adhattam volna...
de mondom, amennyiben valaki ezt élvezi, így szeret játszani az tegye, semmi közöm hozzá, de azt azért ne mondjátok már h ez kihívás :) mindenkinek további jó játékot!